- Konu Sahibi yellowrose75
Arkadaşlar 1,5 yıllık evliyim. 38 yaşındayım. Çocuk istiyoruz, korunmuyoruz ama nasip olmadı. Geçen ay test yaptırdım adetimin 4. günü. FSH 11,34 LH 7,28 E2 91,72 PROLAKTİN 28,17 çıktı. Rahim filmim temiz. Miyom, kist yok. Adetlerim tam gününde olur. Bu sonuçları özel bir hastanede doktora götürdüm. Bakar bakmaz tüp bebek dedi. Eşimin sperm testi için de, çok iyi değil ama gebeliğe engel olacak bir durum yok dedi.Sonra muayene etti. Sağ ve sol tarafta 4’er yumurta olduğunu söyledi.Toplam 8. Adet zamanı eşimle beraber gelmemi istedi. Eve gelir gelmez hayıt otuna başladım. Günde 2 paket sigara içiyordum. Sigarayı bıraktım. 2 hafta sonra dün tekrar doktora gittim. Ama bu sefer devlet hastanesine gidicem dedim. Cem Dane beye gittim. Kendisi yoktu. Asistanlarıydı sanırım. Hiçbir şeye bakmadan sadece yaşıma bakıp tüp bebek dediler. Bir baksaydınız dedim. Adetin 3. günü olduğunu söyledim. Amh ve Fsh için kan tahlili istediler. Yaptırdım yanlarına gittim. Vajinal ultrasonla baktılar. Aktif foliküller olduğunu söylediler. Ama 7 yumurta var dediler. Sonuçlarım Pazartesi çıkacak ama FSH çıkmış. O kadar dikkat etmeye düşmese de en azından sabit kalır diye düşünüyordum ama bu seferki sonuçlar FSH 13,25 LH 5,25 E2 83,25 PROLAKTIN 17,12. AMH Pazartesi çıkacak sanırım.Sigarayı bıraktığım ve malum durumlardan ötürü biraz stresliyim doğru ama bu sonuçları görünce daha da kötü oldum. Çok uzun yazdım sanırım ama doktorlara güvenim kalmadı. Ne yapsam bilemedim. Ne iyi bir doktor bulabildim. Ne de çözüm. Anlayan bana da anlatabilir mi