Yüksek FSH

Minkkalpp

"İnne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm."
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2018
553
630
18
Kızlar merhaba beni takip eden arkadaşlarım bilir FSH yüksekliği yüzünden hamile kalamıyorum bu ay çok yoğun bi program yaptım kendime İlk on beş gün soğan kürü yaptım onu bitirdim şimdi aslanpençesi kürü yapıyorum ancak hamilelik planladığım için bu kürü sadece adet olasıya kadar içicem 1 ay olmayacak zaten benim niyetim FSH düşürüyo mu onu gözlemlemek bat 7 temmuz bakalım ne olacak Rabbim isteyen dileyen duasında yalvaran bütün kardeşlerme hayırlı evlat nasıp etsin evladı olana da acısını göstermesin inşallah
Kızlar adetten sonrada Meryemana otuna başlıycam ancak hekes başka başka uyguluyo ben hem içip hem üzerimde taşısam olur mu

Arkadaşlar ben de nisan ayında hormon testi yaptırmıştım ve 9.38 di ve ben bu ay aktardan bayan çayı diye bir bitki çayı aldım ve aynı zamanda kaliteli yumurtam olsun diye bal tarçın çörekotu kürü yaptım ve suan hamileyim.fsh i öğrendiğimde korkmuş ve aglamıştım bir kaç gün ama çok şükür şuan hamileyim rabbim isteyem herkese nasip etsin inşallah

Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin canım benim bizide duanda unutma bizler için ayetel kürsi okur musun :))

Kızlar benim değerlerim aşağıdaki gibi.1.5 yıldır bebek istiyoruz ama gelmiyo sizce çok kötü değerlerim
Adetin 3. Gunu yapıldı.
FSH : 9.10

LH : 5.65

PROLAKTIN : 23.5

17 BETA ESTRODIOL : 34.41

TSH :3.65

Canım değerlerin gayet normal . FSH biraz yüksek ama oda çok çok yüksek değil benim 10.16 FSH değerim 3/4 doktora gösterdim sonuçlarımı 8’in altında olsa daha iyi olurdu ama 10 da çok kötü bir değer değil diyorlar gönlünü ferah tut olur inşallah . Rabbim en kısq zamanda nasip eder inşallah

Fsh biraz yüksek. Amh diye bir test var yumurtalık rezervini gösteriyor onu yaptırın mutlaka. Tsh da yüksek gebelik için 2 altı olması daha iyiymiş. Geçmiş olsun

Cok tesekkurler canim Allah hepimize saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…