Folikül stimulan hormon diye geçiyo değerlirini bi gönder bakym kuzum artık ezberledim herşeyifsh tam ne oluyo acaba benim de bazı degerlerim cok farklı
Canım adetinin 2 günü aile hekimliğinden baktırabilirsin ben her ay olmasada bir ay değil diğer ay baktırıyomay nereye yazdım ki canım inan bilmiyorum
Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin canım benim bizide duanda unutma bizler için ayetel kürsi okur musun :))Arkadaşlar ben de nisan ayında hormon testi yaptırmıştım ve 9.38 di ve ben bu ay aktardan bayan çayı diye bir bitki çayı aldım ve aynı zamanda kaliteli yumurtam olsun diye bal tarçın çörekotu kürü yaptım ve suan hamileyim.fsh i öğrendiğimde korkmuş ve aglamıştım bir kaç gün ama çok şükür şuan hamileyim rabbim isteyem herkese nasip etsin inşallah
Tamam canım hemen okuyacagım tüm kalbimle dua ediyorum inşallah en kısa zamanda rabbim sana ve isteyen herkese de nasip etsin.Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin canım benim bizide duanda unutma bizler için ayetel kürsi okur musun :))
Amin canım amin inşallah Rabbim kimseyi evlat özlemi ile sınamasınTamam canım hemen okuyacagım tüm kalbimle dua ediyorum inşallah en kısa zamanda rabbim sana ve isteyen herkese de nasip etsin.
Canım değerlerin gayet normal . FSH biraz yüksek ama oda çok çok yüksek değil benim 10.16 FSH değerim 3/4 doktora gösterdim sonuçlarımı 8’in altında olsa daha iyi olurdu ama 10 da çok kötü bir değer değil diyorlar gönlünü ferah tut olur inşallah . Rabbim en kısq zamanda nasip eder inşallahKızlar benim değerlerim aşağıdaki gibi.1.5 yıldır bebek istiyoruz ama gelmiyosizce çok kötü değerlerim
Adetin 3. Gunu yapıldı.
FSH : 9.10
LH : 5.65
PROLAKTIN : 23.5
17 BETA ESTRODIOL : 34.41
TSH :3.65
Kızlar benim değerlerim aşağıdaki gibi.1.5 yıldır bebek istiyoruz ama gelmiyosizce çok kötü değerlerim
Adetin 3. Gunu yapıldı.
FSH : 9.10
LH : 5.65
PROLAKTIN : 23.5
17 BETA ESTRODIOL : 34.41
TSH :3.65
Cok tesekkurler canim Allah hepimize saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin.Canım değerlerin gayet normal . FSH biraz yüksek ama oda çok çok yüksek değil benim 10.16 FSH değerim 3/4 doktora gösterdim sonuçlarımı 8’in altında olsa daha iyi olurdu ama 10 da çok kötü bir değer değil diyorlar gönlünü ferah tut olur inşallah . Rabbim en kısq zamanda nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?