• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüksek Fsh, Düşük Amh için doktor ve Tüp bebek Merkezi önerileri

Artemis88

Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2015
339
390
23
36
Merhabalar herkese,

Bu zorlu surecte , yuksek fsh ve dusuk amh ile savasan arkadaslar. Acaba hangi merkezlere gidiyorsunuz ve doktorlarınızdan memnun musun ? Önerebılcegınız isimler var mı bizlere ?
Cunku bu fsh ve amh konusunda uzman bir doktor bulmak zaman bakımından bizim için degerli. Cunku zaman gectıkce malesef degerlerımızde daha da dusme yasanıyor. Bızım hastalıgımız için uzman olamayan merkezlerde zaman harcamamamız amacıyla ben bu konuyu acmak istedim.
Farklı kişilerde olumlu sonuc veren merkezler yada kişiler belki fsh ve amh için dogru merkez olmayabılır. Cunku tup bebek alanında herkesin farklı bir derdi var ve her merkezın yada doktorun uzmanlık alanı farklı olabılıyor yada basarı oranları. Bizim amacımız fsh ve amh için en uygun tedaviyi verebılecek merkezleri bulabılmek.
Bizim hastalık alanımız için bizlere yol gösterebılcek olan arkadaslar varsa, daha once bu derdi olup hamile kalan varsa yazarsa cok sevınırım.
Herkese şimdiden tesekkur ederim.

Bnde sizin gibiyim ve ankara gen art tüp bebek merkezi nde 4. Denemede hamile kaldım, 5. Gün embriyosuydu, doktorum Sertaç şen di

Bnm amh 0,8 di,tedaviye basladigin gün meryem suresini okumaya başla 41 gün devam edin

Back