Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ostrojen degeri normal oldugu surece sikinti yokBenim gibi yüksek fsh düşük amh değeri olanlar
ostrojen degeri normal oldugu surece sikinti yok
Amh degeri 001 fsh 21 tüp bebek şansım bile yokmuşKac mesela?
Fsh 21Kac mesela?
Fsh 21
Lh normalLH kac
o zaman tüp bebek denemekten başka sansınız yok deneyip yumurtalarınız olgunlaşıp olgunlaşmadıgına baksınlar.belki yumurta vardır ve gelişir ilaçlaLh normal
Matidurumum pek iyi deyil çalışıyorum kime guveneceyimi hiç bilmiyorum gitiyim tüp bebek merkezi fsh 15 inmedent tüp bebek yapamayız dediler gittiğim doktorum çok kendini beğenmiş geçen ay bana boşuna doktor doktor gezme senin yumurtalık larını ben göremiyorsam hiç bir doktor göremez dedi ki gituyim doktorda profosör deyil sadece uzman.ocak 15 te Allah c.c izin verirse ankaraya gutmeyi düşünüyorumo zaman tüp bebek denemekten başka sansınız yok deneyip yumurtalarınız olgunlaşıp olgunlaşmadıgına baksınlar.belki yumurta vardır ve gelişir ilaçla
ama çok çok iyi bir yer de deneyin yumurtalarınız boşa gitmesin.israile felan gidebilirsiniz eger maddi durum iyiyse
ankaraya hacettepeye gelMatidurumum pek iyi deyil çalışıyorum kime guveneceyimi hiç bilmiyorum gitiyim tüp bebek merkezi fsh 15 inmedent tüp bebek yapamayız dediler gittiğim doktorum çok kendini beğenmiş geçen ay bana boşuna doktor doktor gezme senin yumurtalık larını ben göremiyorsam hiç bir doktor göremez dedi ki gituyim doktorda profosör deyil sadece uzman.ocak 15 te Allah c.c izin verirse ankaraya gutmeyi düşünüyorum
Canım yazını okudum İsrailde nasıl bir tedavi uyguluyorlar acaba? benim de rezervim azda o yüzden sordumo zaman tüp bebek denemekten başka sansınız yok deneyip yumurtalarınız olgunlaşıp olgunlaşmadıgına baksınlar.belki yumurta vardır ve gelişir ilaçla
ama çok çok iyi bir yer de deneyin yumurtalarınız boşa gitmesin.israile felan gidebilirsiniz eger maddi durum iyiyse
bir doktor tanidik uzaktan tek bir yumurtayla tup bebek yapti hatta bu tek embriyoyu nasil yaptilarsa boldurup birini dondurdular ve kizi oldu 9. tup bebekle hamile kaldi teknojileri her yonden cok ileriCanım yazını okudum İsrailde nasıl bir tedavi uyguluyorlar acaba? benim de rezervim azda o yüzden sordum
Canım benim de tek tek yumurtam oluyor onuda heba mı ediyorum diye üzülüyorum. Bu doktorun adı nedir acaba? İsraile mi gitti arakadaşın acaba? zahmet olmazsa yazarmısın canım?bir doktor tanidik uzaktan tek bir yumurtayla tup bebek yapti hatta bu tek embriyoyu nasil yaptilarsa boldurup birini dondurdular ve kizi oldu 9. tup bebekle hamile kaldi teknojileri her yonden cok ileri
canim kardesim doktor onun hocasi cok yakinen tanimiyorum ama hikayesi buCanım benim de tek tek yumurtam oluyor onuda heba mı ediyorum diye üzülüyorum. Bu doktorun adı nedir acaba? İsraile mi gitti arakadaşın acaba? zahmet olmazsa yazarmısın canım?