Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canansen canım fsh kaçtı senin peki
selam arkadaşlar,ben aranıza yeni katıldım ancak üyelik öncesi de sizleri takip ediyordum. başımdan geçen ve sizlerle ortak olan bir takım sıkıntılar yaşadım. ve burayı takip ederken sizlerden çok şey öğrendim ve uyguladım. şimdi ise sıra bende diyerek sizlere moral kaynağı olmak istedim. arkadaşlar sizlere kısaca hikayemi aktarmak istiyorum. Şöyleki; 38 yaşındayım, 4 aylık evliyim. geçen ay hamilelik öncesi genel bir kontrol için herhangi bir jinekoloğa eşimle birlikte gittik. Bu şehirde yeni olduğumuz için sıradan birine gittik. Özel bir hatanede çalışan bu bayan doktor, doktormu yoksa felaket tellalımı anlayamadım açıkçası. benimde bildiğim ancak çok ta önemli olmayan sorunları felaketmiş gibi anlattıktan sonra adetin 3. günü için kan teseti verdi. yaptırdım ve sonuç, FSH çok yüksek çocuğunuz olmaz. derhal vakit kaybetmeksizin tüp bebek dedi. dünya yıkıldı başıma sanki, Doktora bu hormonların deişken olup olamayacağını sorduğumda, hayır düşmez, erken menopoz dedi.
eşimin de büyük desteği ve kararımızla şubat tatiline kadar doğal yoldan denemeye karar verdik. bu klübün forumundan öğrendiklerimi sıkı biçimde uyguladım. Her gün sabah ve akşam aç karnına bir su bardağı hayıt tohumu içtim. protein ağırlıklı beslendim. Keçiboynuzu pekmezini bir kaşık sabah aç karnına yedim. Folik asit, zinco , her gün bir aspirin aldım. Ama bu kullandıklarımdan ama fsh hormonunun değişkenlikgösterebilirliğinden olacak ben bu ay doğal yoldan hamile kaldım arkadaşlar. Ama stres yapmadım, planlı ilişkiye özen göterdim ve hırs yapıp o doktora gününü götereceğim fikrini hep taşıdım. Allah hepinizin gönlüne göre versin .... Bu arada fsh değerim 21.90 çıkmıştı. azimli olun yelkenleri suya indirmeyin hanımlar
teşekkürederim. Hiç ama hiç umudunuzu ve mücadelenizi yitirmeyin. Yüce Allahım bu bebekleri bizlere nasip ettiyse öyle yada böyle gelicek. doktorlar herne kadar fsh düşmez desede inanmayın. hayıt tohumuna devam. hayırlı bayramlar
arkadaşlar 37 yaşındayım fsh değerim 54 dü şu anda allahın izni ile 2.5 aylık ikizlerime hamileyim. çok çok üzüldüm ama asla vazgeçmedim siz de vazgeçmeyin
canım hayırlı olsun nasıl hamile kaldın neler yaptın darısı bana olsun inşallah ve tüm isteyenlere amin
merhaba benim de fsh em yüksekti tüp bebekle bebek sahibi oldum arı poleni bende kullandım işe yaradımı bilmiyorum ama doğumdan sonra acayip kusturdu beni bırakmak zorunda kaldım aslında seviyorum fsh yi düşürmenin yolları varmı banada yazın 2. bebek düşünüyoruma.s.
selam arkadaşlar,ben aranıza yeni katıldım ancak üyelik öncesi de sizleri takip ediyordum. başımdan geçen ve sizlerle ortak olan bir takım sıkıntılar yaşadım. ve burayı takip ederken sizlerden çok şey öğrendim ve uyguladım. şimdi ise sıra bende diyerek sizlere moral kaynağı olmak istedim. arkadaşlar sizlere kısaca hikayemi aktarmak istiyorum. Şöyleki; 38 yaşındayım, 4 aylık evliyim. geçen ay hamilelik öncesi genel bir kontrol için herhangi bir jinekoloğa eşimle birlikte gittik. Bu şehirde yeni olduğumuz için sıradan birine gittik. Özel bir hatanede çalışan bu bayan doktor, doktormu yoksa felaket tellalımı anlayamadım açıkçası. benimde bildiğim ancak çok ta önemli olmayan sorunları felaketmiş gibi anlattıktan sonra adetin 3. günü için kan teseti verdi. yaptırdım ve sonuç, FSH çok yüksek çocuğunuz olmaz. derhal vakit kaybetmeksizin tüp bebek dedi. dünya yıkıldı başıma sanki, Doktora bu hormonların deişken olup olamayacağını sorduğumda, hayır düşmez, erken menopoz dedi.
eşimin de büyük desteği ve kararımızla şubat tatiline kadar doğal yoldan denemeye karar verdik. bu klübün forumundan öğrendiklerimi sıkı biçimde uyguladım. Her gün sabah ve akşam aç karnına bir su bardağı hayıt tohumu içtim. protein ağırlıklı beslendim. Keçiboynuzu pekmezini bir kaşık sabah aç karnına yedim. Folik asit, zinco , her gün bir aspirin aldım. Ama bu kullandıklarımdan ama fsh hormonunun değişkenlikgösterebilirliğinden olacak ben bu ay doğal yoldan hamile kaldım arkadaşlar. Ama stres yapmadım, planlı ilişkiye özen göterdim ve hırs yapıp o doktora gününü götereceğim fikrini hep taşıdım. Allah hepinizin gönlüne göre versin .... Bu arada fsh değerim 21.90 çıkmıştı. azimli olun yelkenleri suya indirmeyin hanımlar
Arkadaşlar 37 yaşındayım FSH değerim 54 dü şu anda allahın izni ile 2.5 aylık ikizlerime hamileyim. Çok çok üzüldüm ama asla vazgeçmedim siz de vazgeçmeyin
Canim cok geçmiş olsun uzun zaman geçmiş ama o aktarın yerini adını hatırlıyor musun?Bana üsküdarda bir aktar tavsiye ettiler ermiş aktar oradan yumurta geliştirici macun aldım ve bir de çay verdi 2 kür kullanacaksın dedi çok kötü tadı olmasına rağmen 1.5 kürü bitirdim. ilk kutu bittikten sonra fsh inanılmaz biçimde düştü neredeyse normal hamile kalma sınırına indi buna rağmen inançsız dr lar bu yalancı düşüş diye tedavi başlamadılar. sonuçtan bir kaç gün sonra Dr. Latif Küpelioğlu na gittim 3 ay sürecek DHEA ilacına başladım. bu arada macuna da devam ettim 3. ayın sonunda 1 tane yumurtam oluştu iğnelere başladım 1 hafta sonra yumurta sayım 3 e çıktı. Daha sonra iğneler yumurta toplama işlemi transfer işlemi derken sonuç pozitif. Yüce Rabbim umutlarımızı emeklerimizi boşa çıkarmadı. Allah her isteyene uğraştırmadan eziyetsiz hayırlı evlat nasip etsin inşallah.