selam canım bende sana hikayemi anlatayım ben 11 aylık evliyim yaşım 40 benimde fsh ım 38 e çıkmıştı ama hayıt tohumu içtim 3 ay kullandım şimdi 24 e düştü ama şu anda bıraktım ara verilmesi gerekiyormuş bende hamile kalamıyorum canım dr tüp bebk dedi ama ben yaptıramadım canım inşallah yaptıracağım bende doğal yolla haimle kalmak istiyorum ama dr olmaz dedi fsh çok yüksek diyor ama ben inanıyorum çünkü fsh ı yüksek olupta hamile kalan arkadaşlar olmuş canım inşallah bizde kalcağız canım bende doğal yolla kalırsam sizlerle paylaşacağım canım kendine iyi bakMrb.arkadaşlar
Bende böyle bir başlık açmak isteim
Hepimiz burdan ne gibi değişiklikler oluyor diye takip edelim.
Ben önce kendimden bahsetmek istiyorum
32 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim ve bebek istiyoruz eşimle
hamile kalamadım
fshım 45-60 larda gidip geliyor
yakşlaşık 5 aydır diyet yapıyorum
hayvansal gıda tüketmiyorum
yürüyüş yapıyorum
saraçoğlunun bitki kürünü şu an içiyorum
vitamin olarak
folbiol asit akşam 1 tane bebe aspirini alıyorum
balık yağı sabah akşam 1 kaşık içiyorum
dhea yatarken 4 adet alıorum
seleno ve agnucaston alıyorum
bunları doktorumun önersiyle yapıyorum.
inş sonuç alıcaz
şimdi hamiş kalan arkadaşlar varsa lütfen hikayenizi bizimle paylaşın hepimize umut olsun.
bende hamile kalınca allahımın izniyle burdan tüm arkadaşlara söylücem.kimse yılmasın
azimle devam etsin yoluna
35SEVİ35 evet canım
ama bence burdan sürekli birbirimizden haberdar olalım.yazalım her aşamayı kopmasın kapanmasın konumuz.hayıtın dışında başka neler kullanıyorsun.bildiğin hamile kalmış arkadaşların yazılarını da buraya kopyalayabilirsen çok iyi olur hepimiz için canım
Roka canım bize hikayeni biraz anlatırmısın?bebişini aldınmı bakayım kucağına.
Allah bağışlasın yavrunu sana ve eşine.
hayır canım düşük yaptım,bir travma sebebi ile..
ama hamiş kaldığım ay polen+bal+tarçın+çörek otu yemiştim..1 aya yakın..sabahları aç karına bunlardan bir çay kaşığı aldım..
arada bir adaçayı+civanperçemi+hayıt otu çayı içtim..(2-3 günde 1)
allah şifalar versin canlarım
canım bu polen bal tarçın çörekotu nu hergün ne kadar aldın ben adetin 3.günü başladım 7 günde bitti tekrar yapmam gerekiyormu ?merak ediyorum bende haytı tohmu içitim 3 ay bıraktım artık içmiyorum adaçayınıda arada içiyorum sen bunları günde kaç kez içtin hergünmü içtin canım sağolasın allah inşallah seni tekrar bebeğine kavuştururur canım
roka canım sende gebelik varmı
şimdi bl tarçın çörekotumu daha iyi
yoksa bal arısütü polenmi hangisini yememiz gerekiyor
yoksa 2 sini yesek olurmu
birde çörek otunun toz halini aldım ben doğrumu acaba toz halimi kullanılıyor
merhaba benim de fsh em yüksekti tüp bebekle bebek sahibi oldum arı poleni bende kullandım işe yaradımı bilmiyorum ama doğumdan sonra acayip kusturdu beni bırakmak zorunda kaldım aslında seviyorum fsh yi düşürmenin yolları varmı banada yazın 2. bebek düşünüyoruma.s.başka arkadaşlar yokmu ?
hadi arkadaşlar sizleri bekliyoruz fsh ınız kaç yüksek mi ve hamilemi kaldınız.
lütfen hikayelerinizi bizimle paylaşın
bizim gibilere moral olsun herkes umutla sarılsın hayata yıkılmasın diye bekliyoruz sizleri dört gözle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?