Yüksek fsh a rağmen hamile kalan arkadaşlar buraya lütfennnn

semos427

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2008
1.472
235
688
İstanbul
Mrb.arkadaşlar
Bende böyle bir başlık açmak isteim
Hepimiz burdan ne gibi değişiklikler oluyor diye takip edelim.

Ben önce kendimden bahsetmek istiyorum
32 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim ve bebek istiyoruz eşimle
hamile kalamadım
fshım 45-60 larda gidip geliyor
yakşlaşık 5 aydır diyet yapıyorum
hayvansal gıda tüketmiyorum
yürüyüş yapıyorum
saraçoğlunun bitki kürünü şu an içiyorum

vitamin olarak
folbiol asit akşam 1 tane bebe aspirini alıyorum
balık yağı sabah akşam 1 kaşık içiyorum
dhea yatarken 4 adet alıorum
seleno ve agnucaston alıyorum
bunları doktorumun önersiyle yapıyorum.

inş sonuç alıcaz
şimdi hamiş kalan arkadaşlar varsa lütfen hikayenizi bizimle paylaşın hepimize umut olsun.

bende hamile kalınca allahımın izniyle burdan tüm arkadaşlara söylücem.kimse yılmasın
azimle devam etsin yoluna

Mrb.arkadaşlar
Bende böyle bir başlık açmak isteim
Hepimiz burdan ne gibi değişiklikler oluyor diye takip edelim.

Ben önce kendimden bahsetmek istiyorum
32 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim ve bebek istiyoruz eşimle
hamile kalamadım
fshım 45-60 larda gidip geliyor
yakşlaşık 5 aydır diyet yapıyorum
hayvansal gıda tüketmiyorum
yürüyüş yapıyorum
saraçoğlunun bitki kürünü şu an içiyorum

vitamin olarak
folbiol asit akşam 1 tane bebe aspirini alıyorum
balık yağı sabah akşam 1 kaşık içiyorum
dhea yatarken 4 adet alıorum
seleno ve agnucaston alıyorum
bunları doktorumun önersiyle yapıyorum.

inş sonuç alıcaz
şimdi hamiş kalan arkadaşlar varsa lütfen hikayenizi bizimle paylaşın hepimize umut olsun.

bende hamile kalınca allahımın izniyle burdan tüm arkadaşlara söylücem.kimse yılmasın
azimle devam etsin yoluna
selam canım bende sana hikayemi anlatayım ben 11 aylık evliyim yaşım 40 benimde fsh ım 38 e çıkmıştı ama hayıt tohumu içtim 3 ay kullandım şimdi 24 e düştü ama şu anda bıraktım ara verilmesi gerekiyormuş bende hamile kalamıyorum canım dr tüp bebk dedi ama ben yaptıramadım canım inşallah yaptıracağım bende doğal yolla haimle kalmak istiyorum ama dr olmaz dedi fsh çok yüksek diyor ama ben inanıyorum çünkü fsh ı yüksek olupta hamile kalan arkadaşlar olmuş canım inşallah bizde kalcağız canım bende doğal yolla kalırsam sizlerle paylaşacağım canım kendine iyi bak

35SEVı35 evet canım
ama bence burdan sürekli birbirimizden haberdar olalım.yazalım her aşamayı kopmasın kapanmasın konumuz.hayıtın dışında başka neler kullanıyorsun.bildiğin hamile kalmış arkadaşların yazılarını da buraya kopyalayabilirsen çok iyi olur hepimiz için canım

35SEVİ35 evet canım
ama bence burdan sürekli birbirimizden haberdar olalım.yazalım her aşamayı kopmasın kapanmasın konumuz.hayıtın dışında başka neler kullanıyorsun.bildiğin hamile kalmış arkadaşların yazılarını da buraya kopyalayabilirsen çok iyi olur hepimiz için canım

canım fsh yüksek olupta hamile kalan vardı daha önce okumuştum ama çok oldu nerede ne zaman hatırlamıyorum canım ama bu yazıyı okuyupta hamile kalan biri mutlaka okuyup yazacaktır canım bana dr dedi fsh yüksek olupta hamile kalan hastalarımız oldu dedi bende inanıyorum bizde kalacağız umudumuzu yitirmeyelim canım :1hug:

umarım canım inşallah.allah çabalarımızın mükafatlandırır umarım.derdi veren dermanınıda verir inşallah

canım ben 28 yaşındayım...sana ümit olsun...ben 21,5 fsh ile hamile kalmıştım..takma kafana yani...allah hayırılısını versin...

Roka canım bize hikayeni biraz anlatırmısın?bebişini aldınmı bakayım kucağına.
Allah bağışlasın yavrunu sana ve eşine.

bnmde fsh yüksekti 22...ama tiroit çıktı tedavi görürken bir yandanda cylo kullandım...şu anda fsh 6 ....ilaçlamı indi tiroit tedavisindenmi bilmiyorum bu perşembe tüp bebek için doktorla görüşmeye gidicem bakalım artık...fsh yüksek olup tüp bebekte olumlu sonuş alan varmı...........

Roka canım bize hikayeni biraz anlatırmısın?bebişini aldınmı bakayım kucağına.
Allah bağışlasın yavrunu sana ve eşine.

hayır canım düşük yaptım,bir travma sebebi ile..

ama hamiş kaldığım ay polen+bal+tarçın+çörek otu yemiştim..1 aya yakın..sabahları aç karına bunlardan bir çay kaşığı aldım..

arada bir adaçayı+civanperçemi+hayıt otu çayı içtim..(2-3 günde 1)

allah şifalar versin canlarım

hayır canım düşük yaptım,bir travma sebebi ile..

ama hamiş kaldığım ay polen+bal+tarçın+çörek otu yemiştim..1 aya yakın..sabahları aç karına bunlardan bir çay kaşığı aldım..

arada bir adaçayı+civanperçemi+hayıt otu çayı içtim..(2-3 günde 1)

allah şifalar versin canlarım

canım bu polen bal tarçın çörekotu nu hergün ne kadar aldın ben adetin 3.günü başladım 7 günde bitti tekrar yapmam gerekiyormu ?merak ediyorum bende haytı tohmu içitim 3 ay bıraktım artık içmiyorum adaçayınıda arada içiyorum sen bunları günde kaç kez içtin hergünmü içtin canım sağolasın allah inşallah seni tekrar bebeğine kavuştururur canım

Bende arısütü polen bal karışımını bir ay adetin ilk gününden öteki adete kadar yedim sabahları aç karna ve tahta yada plastik kaşıkla yenmesi gerekiyor fsh 18 den 9'a indi geçen ay. bu ay belki daha da inmiştir.Gerçi tam yemedim bu ay.

canım bu polen bal tarçın çörekotu nu hergün ne kadar aldın ben adetin 3.günü başladım 7 günde bitti tekrar yapmam gerekiyormu ?merak ediyorum bende haytı tohmu içitim 3 ay bıraktım artık içmiyorum adaçayınıda arada içiyorum sen bunları günde kaç kez içtin hergünmü içtin canım sağolasın allah inşallah seni tekrar bebeğine kavuştururur canım

sağolasın canım...

ben polen +bal+tarçın+çörek otunu her sabah aç karına 1 çay kaşığı içtim..

içmek için herhangi bir gün belirlemedim..adet varkende yokkende içtim..

diğer otlarıda aynen,yani özel bir dönem belirlemedim..
allah sağlıklı bebişler nasip etsin canım hepimize

roka canım sende gebelik varmı
şimdi bl tarçın çörekotumu daha iyi
yoksa bal arısütü polenmi hangisini yememiz gerekiyor
yoksa 2 sini yesek olurmu
birde çörek otunun toz halini aldım ben doğrumu acaba toz halimi kullanılıyor

roka canım sende gebelik varmı
şimdi bl tarçın çörekotumu daha iyi
yoksa bal arısütü polenmi hangisini yememiz gerekiyor
yoksa 2 sini yesek olurmu
birde çörek otunun toz halini aldım ben doğrumu acaba toz halimi kullanılıyor

hayır canım şu an gebe değilim..

valla ben yediklerimi yazdım canım..ama arısütüde faydalıdır mutlaka.ben faydasını araştırmadım..ama hepsini yesende olur bence..ne zararı olsun ki..

:nazar:bende fsh ı yüksek olanlardanım.benim hikayem karmaşık biraz.
neyse sana fsh ı anlatayım.
ben 2006 ekimde dr gitmeye başladım . doktor yumurtlama takibiyle başladı.ben çikolta kistinden 2003 de laproskobi yaptırdığımı söyledim.bana tahlil yapmadı.yumurtaların temiz kistin yok dedi.şbat 2007 de gecikme oldu adetimde.dr baktı yumurtan içeri çatlamış kist olmuş d.kontrol hapı vereyim dedi.1 ay sonra tekrar gittim.hormon testi yapalım dedi.yaptık fsh 35 çıktı.erken menopoz gibi birşey olarak açıkladı.şok olduk.neden daha önce yapmadınız dediğimdede çok genç gösterdiğimi 1 çocuğum olduğu için aklına gelmediğini söyledi.ne saçma değilmi.tüp bebek önerdi.biz hemen kabul ettik.(ben 74 doğumluyum.)tüp bebek için göbekten iğne yaptık.yinede 5 yumurta oldu.sevgili doktorum maddi manevi yorulursun bu kadar yumurtayla devam etmeyelim bi dahaki ay yaparız dedi. ben bittim o anda... neyse çok kötü hissediyor insan kendini.tüp bebek tavsiye ettiinde kesin hamile kaldım gibi sevinmiştim.bi daha ki ay gene fsh yapıldı 17 çıktı.bu arada şu bitkisel dh hapından içtim.yine de düşmeyince bana dedi ki:senin tüp bebekle bile çocuğun olmaz. ne kötü bişey olduğunu anlatam allah kimseye vermesin.3-4 ay ara verdim. bi ümit cesaretimi toplayıp ağustos 2007 de tekrar denedim.aynı sonuç.göbekten iğne olyorum az yumurta çıkınca değmez diyolar erteliyolar.bende bıraktım.taki 2008 ağustosta kızımı doğurduğum dr gidene kadar. ozaman da cesaretimi toplayarak gitim.çünki hep aynı şeyi duyunca insan çk üzülüyo.off ne kadar uzun yazdım.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

vee kızımın dr u bana ne dedi tahmin edin?ultrasonla baktı ve sana çocuğun olmaz diyenlere bakma sen herşeyin yerinde yumurtluyosun bi tanede oldu tekrar olur dedi.ben çk rahatladım nedense belkide inanmak istediğim için çooook inandım.ama demişti istersen 2 gün sonra gel tüp bebek uzmanımız gelicek hemen yaptıralım. ve ben gitmedim:lepi::nazar:. bu 2008 ağustosta oldu ya ben 2008 aralıkda güzel haberi aldım.hamileydiiiiiiiiiim.bu rada inanmaktan başka bişey yapmadım.allahım mucize verdi.8 haftalıken düştü ama olsun çok şükür hamile kalabiliyorum.buna inanarak beklemeye devam ediyorum şu anda 13 gün adetim gecikti.hala sabırla bekliyorum.idrar tesi yaptım negatif çıktı olsun ben olumlu düşünmek istiyorum.güzel allahım tekrar nasip edecek bana bebişleri:nazar::lepi:

başka arkadaşlar yokmu ?
hadi arkadaşlar sizleri bekliyoruz fsh ınız kaç yüksek mi ve hamilemi kaldınız.
lütfen hikayelerinizi bizimle paylaşın
bizim gibilere moral olsun herkes umutla sarılsın hayata yıkılmasın diye bekliyoruz sizleri dört gözle

:nazar:arkadaşlar ben dun test yaptırdım.negatif çıktı.bugünde regl oldum.dr umu aradım hormon testi yaptırıcaz mı diye ama acele etmeyelim bekleyelim dedi.olucak bebek ben biliyorum mrak etme dedi.
tekrar dhea 25 aldım.yarından itibaren içmeye başlayacağım.:emir_bebek:

başka arkadaşlar yokmu ?
hadi arkadaşlar sizleri bekliyoruz fsh ınız kaç yüksek mi ve hamilemi kaldınız.
lütfen hikayelerinizi bizimle paylaşın
bizim gibilere moral olsun herkes umutla sarılsın hayata yıkılmasın diye bekliyoruz sizleri dört gözle
merhaba benim de fsh em yüksekti tüp bebekle bebek sahibi oldum arı poleni bende kullandım işe yaradımı bilmiyorum ama doğumdan sonra acayip kusturdu beni bırakmak zorunda kaldım aslında seviyorum fsh yi düşürmenin yolları varmı banada yazın 2. bebek düşünüyoruma.s.

yumy canım fsh ın kaçtı canım.yaşın kaç biraz ayrıntılı yazabilirmisin adet olabiliyor muydun ilaç almadan peki.

Back