yüksek bhcg değerlerine rağmen belirti olmaması

eylul08

Allahım bizi koru
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2009
1.900
17
358
Artvin
merhaba arkadaşlar herkese güzel ve sağlıklı hamileleik diliyorum

ben 5+ 4 günlük hamileyim 4 tüp bebek denemesinden sonra ve ekimde 5. denemeye gidecekken bu ay sürpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim çok çok mutlu olduk tabi ki ama haliylen biraz fazla takıntılı oldum adetimin 14-15. günlerinde hamile kaldım büyük ihtimallle o günlerde beraber olmuştuk adet olacğım günün ertesi gün 29. günde test yaptım 837 gibi yüksek bir rakam çıktı 2 gün sonra 2200 oldu dr güzel ilerliyor dedi göğüslerim öncesinde ve halen çok hassas ve ağırıyorlar ama 3-4 gün öncesinde yoğun bir şekilde olan kasık ağrılarım şimdi yok gibi mide bulantısı iştah kapanması gibi şeylerde yok testlerim sonrasında 5150- 11500 ve son olarak 22000 di 2 günde bir katlanması güzel gidiyordu 5+ 2 de karından bakılan ultrasonda kese gözükmedi sadece rahimde kalınlaşma 19 mm bu da hamilelik var demek dedi ama kese için erken olabilir dedi
bhcg bu kadar yüksekken kesenin karından da olsa gözükmemesi normalmi yarın başka bir dr a gidicem ama korkularımda yok değil kk da okuduğum kadarıyle 5 haftalıkken gören çok inşallah yarın gittiğimde herşey çok güzeldir ben sağlıkçıyım laborantım ve bu durumlarla çok karşılaşsamda insanın kendi başına gelince çıkmaza giriyor işte daha önce bir kimyasal gebelik düşük bir normal düşük birde 2. tüp denemede bebeğim gelişmediği için kürtaj olduğumdan tedirginliğimi anlarsınız...

ne olur kızlar bana yazarmısınız siz keseyi ne zaman gördünüz karından mı vajinal mi bakıldı güzel şeyler duymaya ihtiyacım var gerçekten ....

Son düzenleme:

cnm öncelikle hayırlı olsun bebeğin...şuan 18+1 hamileyim..cnm ben kesyi 5+6 da görmüştüm vajinadan bakılmıştı..

bazen geç döllenme old.için geç görülebiliyor...5+2 çok erken kesenin karından görünmesi için cnm...hcg artışın normalse allahın izniyle hiçbir sorun yoktur...

bende keseyi göremedim hemen diye üzülmüştüm..şükür kraliçem şimdi karnımda yerinde duramıyor cnm bu arada benimde ilk aşılamamda oldu.

seninde bebeğin hayırlı olsun berraksu inşallah sağlıklı bir şekilde kavuşursun kraliçene
insan bu kadar zorluklardan sonra strese giriyor işte bebeğimi üzmek istemiyorum ama elimde değil idüşünmemek yarını sabırsızlıkla bekliyorum bu sefer karından görülmezse vajinal baktırıcam ve inşallah bebeğimi kesesini kalp atımını görürüm duyarım
beklemek zor gerçekten allahım herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Değer 22.000 degilmi ?Oozmana kadar görülmüş olması gerekir ama doktorun değer güzel diyorsa sorun yok demektir.Umarım birdahaki gidişinde görürsün bebeginin kesesini.Arkadasında dedigin gibi geç döllenme olduysa biraz geç gözükebilir ama değer yüksek oldugu halde neden gözükmediki :26: Birde göbekten baktıracaktan bol bol su içip gitmeni öneririm idrar torbası dolunca kese rahat görünüyormuş...Allah yardımcın olsun canımmmmm

Son düzenleme:

cnm keseyi gördükten yaklaşık 1 hafta sonra kalp atışını görürsün

evet değerim en son 3 gün önce 22.000 di gözükmedi bugün akşamüstü gidicem dr a 5+5 oluyorum inşallah bu sefer gözükür bu beklemek gerçekten çok zormuş..

neden başka kimse birşey yazmıyor kızlar keseyi karından ya da vajinal ne zaman gödünüz

canım kese genellikle 5-6 hafta civarı görünüyor.benim bildiğim değer 1500-2000 olduğunda kese görünür.ama bu işlere akıl sır ermiyor tabi,9.-10. haftalarda kalp atışı yeni başlayanlar,yada kalbi durmuş denip aslında durmadığı anlaşılanlav.s. bir sürü değişik örnek var.sende keseyi bugün göreceksin belki.senin değerlerin biraz yüksek gibi geldi bana,belkide ikiz falandır :) minicik olduklarından tam görünmemişlerdir.

herşeyin hayırlısı olsun canım,sonucunu bende merak ediyorum ama geldikten sonra lütfen paylaş bizimle.
sevgiler...

neden başka kimse birşey yazmıyor kızlar keseyi karından ya da vajinal ne zaman gödünüz

merhaba cnm ben keseyi 4+6 da beta hcg değerim 2400 iken karından ultrason ile gördüm ama bu herkese göre değişir sen canını sıkma dr.un değer güzel demiş. umarım ii hbr ler ile gelirsin

merhaba hepinize teşekkür ederim akşam dr a gittik 5+5 idi çok şükür hem keseyi gördük hem kalp atımını duyduk karından baktı yine önceden neden gözükmedi halen anlamış değilim belkide ultrason cihazında problem vardı
çok paniklemiştim ama herşey güzel dedi dr umda inşallah sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağıma alırım büyütürümde....allahım herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..

ayy çok sevindim kaç gündür bakıyodum ne yaptı diye :)

allah güzel bi hamilelik ve kolay doğumlar nasip etsin.

cnm bnm cok sevindim sağlıklı soeunsuz bi hamilelik diliyorum allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin

genciza ve adogrucu teşekkür ederim allahım herkese nasip etsin
belirgin hiçbir problemim olmamasına rağmen yıllarca çok sıkıntı çektim
aşılama 4 tüp bebek bir yarım kalan tüp bebek tedavisi
hsg histereskopi genetik testler iş hayatımın arasına zoraki sıkıştırdığım uzun yollar
yaşadığım yer küçük ilin ilçesi ve hep yollarda geçti yıllarım
tedavilerin yan etkilerinden dolayı birçok problem yaşadım
ama hep dediler sende bir problem yok
tam yeni tüp bebek için gideceğimiz zamanın öncesinde hamile olduğumu öğrendim
bu büyük bir mucizeydi gerçekten o yüzden bu kadar heyecanım stresim
daha önce kayıplarımda olduğu içinde panikliyordum ayrıca
ama çok şükür kalp atımınıda duyduk inşallah çok güzel geçer hamileliğim ve sağlıkla kavuşurum bebeğime
allah hepinize sağlıklı ve hayırlı bebekler nasip etsin..

bizde 5+5 te keseyi gördük
ama sanslısınki kalp atımınıda duymuşsun ne kadar güzel
inşallah bende duyarım
tebrıkler hayırlı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…