oğlumun dünden beri 38 de seyreden yüksek ateşi var. ama keyfi yerinde iştahında da bi sorun yok.. sizce neden sadece ateşi çıkıyor? bugün doktora götürücem ama bi danışayım dedim.. dokunmasanız ateşli demezsiniz keyfi he zamanki gibi. neşeli.. offf nerden çıktı durup dururken ateşş:sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused:
1 hafata önce aynı sorun bizimde başımıza geldi bende ilk gün calpol ve peditus ikinci gün düşmeyince fitil verdim peditusada devam ettim ateşi düştü sanırım mikrobik bişey yada diş olabilir geçmiş olsun
merhaba cok gecmis olsun ayni durum bizdede var iki gunden beri 38 ustu atesimiz var fitil kullaniyorum doktora goturdum iki kez bugun sabah ve aksam korkacak bi durum yok dedi virus olabilir dedi bide doktora guldu o atesle cikti geldik eve yani atesi olmasina ragmen iyi normal gunleri disinda biraz huzursuz ama atesine dikkat etme disinda bi sey yapamiyorum bence dis gelme belirtileri var dis geliyo sanki...
arkadaşlar bu aylarda özellikle deniz veya havuza sokuyorsanız çocukları idrar yolu enfeksiyonu çok salgın.ateş 2 3 günden sonra devam ediyorsa hemen idrarını test edin.
ayni problemi yasadigimi yazmistim benim bebisinde disi cikiyormus uyumamasinin sebebbi belli zaten o sureci atlatana kadar huzursuz olabilirler gecici bi surec insallah cabuk atlatirlar...
bebekleriniz kaç aylık kızlar. Diş çıkarıyorlar demek:) Benim bebeğim 3 aylık sürekli elleri ağzında. Diş kaşınıyor olabilir mi erken değilmi daha? Erken çıkan diş sağlam olaz diyorlar(
ateş ihmale gelmez, benimki havale geçirdi, ateş demek vücuta enfeksiyon var demek, üst solunum yolu, idrar yolu iltihabı vs..,
ateşin nedenini bulup antibiyotik kullanılmalı, ateşi düşürmeye çalışmadan hemen doktora gidin.
ateş ihmale gelmez, benimki havale geçirdi, ateş demek vücuta enfeksiyon var demek, üst solunum yolu, idrar yolu iltihabı vs..,
ateşin nedenini bulup antibiyotik kullanılmalı, ateşi düşürmeye çalışmadan hemen doktora gidin.