Merhaba kızlar...
Ben pcos olduğumu Eylül ayında öğrendim. Sonra özel bir doktora gittim, oda pcos olduğumu söyledi fakat hemen klomen duphaston çatlatma iğnesi uyguladı. Negatif sonuçlandı. 2ayda femara duphaston çatlatma iğnesi uyguladı tekrar negatif oldu. Ama şöyle birşey var ben düzenli bir regl görüyorum, ay içinde öyle abes bir sarkma asla olmuyor 1 2 gün belki ileri geri oynuyor. Hala böyle olunca kendiliğinden yumurtluyormuyum diye bakmadan direk verdi bana ilaçları. Sonrasında başka bir doktora devam ettim. Oda hiç bir sorun olmadığını kendimizin bit kaç ay daha denemesi gerektiğini söyledi. Olmazsa o zaman alternatif tedavi yapacağını söyledi. Fakat hsg çekilmemi istedi 2 3 ay sonra bende direk çekilmeyi talep ettim. Şükür tüplerim açık rahmin hafif t ama gebeliğe engel değilmiş. Eşimin sperm sorunu da yok. Bende bu bir kaç ay deneyeceğim madem dedim ovülasyon testi aldım. Ay ı ovülasyon satıcısından inolac ve magnezyum aldım. Birde folic asit içerikli bir takviye verdi doktorum kendisi. Ben hsg çekildim ve işte reglm bitti. Bittikten sonraki 4. Gün yumurtlama gördüm. Biraz fazla şaşırdım çünkü doktor klomenle büyüttü sanıyordum. Neyse bu yumurtlama gününü değerlendirdim. Sonra biraz erken yumurtlayınca ovülasyon testini aldığım abla bana ovülasyona devam et çok erken yumurtlama olmuşsun bir kez daha yumurtlama görebilirsin dedi. İlk yumurtlama 19 Kasım sonra pat 2. Yumurtlamayı gördüm 25 Kasım. Arada 5 gün var. O günleri de değerlendirdim. Şimdi reglme 7 gün kaldı fakat regl ağrılarından zaten gebelik oluşmadığını anlıyorum. Yumurtlama ve çatlaması gördüğüm halde neden gebelik oluşmadı diye sorgulamaya başladım. Ve çok kafama takmaya başladım. Çok üzülüyorum, geçen yıl düşüşle sonuçlanan bir gebeliğin oldu ocak ayında düşürdüm, kese görmemişti doktor kalamam başladı ve sonra kürtaj oldum ne yazık ki. 1 buçuk yıldır evliyim. Ve hiç korunmadık. 1 yıldır da düşüktwn sonra sürekli deniyoruz. 2 3 aydır da bu yazdığım süreçleri yaşadım. Benim gibi olup çözüm bulan gebe kalan var mı ?