- 19 Kasım 2007
- 8.389
- 52
az kaldı yarışmanın başlamasına çok merak ediyorum tarifleri...yarışmalar içinde en çok işime yarayan bölüm tarifler oldu ve olmaya devam edecek gibi....
hiç bitmesin bu görsel show...
büyle altaltaa sıralanmış çeşit çeşit özenle yapılmış tarifleri görmek ve seçmek dahada işimizi kolaylaştırıyor....çok iyi oldu bu yarışmalar çokkkzemuszemuszemuszemus
yapacagim insallah symparigim bu hafta inan hic vaktim olmadi
sabah yaparim insallah gönderirimopuyorumnanaktan
duruuuuuuuunn baslamayin ben daha yapmadim yapamadimmafoldumben
ama yarin yapacagim insallahyerimsenibenopuyorumnanaktan
az kaldı yarışmanın başlamasına çok merak ediyorum tarifleri...yarışmalar içinde en çok işime yarayan bölüm tarifler oldu ve olmaya devam edecek gibi....
hiç bitmesin bu görsel show...
büyle altaltaa sıralanmış çeşit çeşit özenle yapılmış tarifleri görmek ve seçmek dahada işimizi kolaylaştırıyor....çok iyi oldu bu yarışmalar çokkkzemuszemuszemuszemus
ohoooo ben çok önce gönderdim bile......mutfak işlerine çok meraklı olduğum için diğer katılımcılar sabırsızlıkla bekliyorum......bende yaptığım tarifle arkadaşlarımı ağırlamıştım ..yapmaktan ziyade ikram etmek tanımsız bir duygu...ben çok mutlu oluyorum ,ağırlamayı hizmeti çok seviyorum canım yaaacokacimcoookyogun bir hafta gecirdim yapamadim canim ama yarin yapmayi düsünüyorum hemde kahvaltida yeriz dedim.
sen katilmiyormusun canim:uhm:
ohoooo ben çok önce gönderdim bile......mutfak işlerine çok meraklı olduğum için diğer katılımcılar sabırsızlıkla bekliyorum......bende yaptığım tarifle arkadaşlarımı ağırlamıştım ..yapmaktan ziyade ikram etmek tanımsız bir duygu...ben çok mutlu oluyorum ,ağırlamayı hizmeti çok seviyorum canım yaaacokacimcoook
İkram sünnettir ..
Maşallah tatlısı..
Rabbim yuvalarımızdan da sıhhatimizi,tadımızı ve muhabbetimizi eksik etmesin
1 hafta veya 10 gün en fazla.1hafta az gibi diilmi?
10 gün fena olmaz sanki
:içelim:canim 10 gunde olabilir
heralde libis konuyu acip libyaya doner, sonrasinda yine bi 10 gun gecer az cok
Hoşgeldin Emine'ciğim.Libyana canim süper bir fikir bu maalesef ben bugün gördümbilmiyorumkismile bakalim egerki yarin yada pazartesi birseyler yapabilirsem bende katilirimzemuszemus simdiden katilanlara bol sanslarrrr ve herkese afiyet olsuncokacimcoook
canim pazartesi belki yarisma baslamis olur
egerki yapabilirsen yarin aksama kadar yapip resmile tarifi libyanaya gonder
iyi pazarlar hamarat hatunlar :dance: