• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Youtube tarot kanalları hakkında?

tumara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2020
175
194
33
Merhaba kızlar, youtube da tarot bakan, enerjinizle uyumlu olduğunu düşündüğünüz tarot kanalları var mı☺️

Merhaba, fal sitelerinden de olur. Kimlerden memnun kaldınız acaba 🤭
Yani benim memnun kaldığımdan belki siz memnun kalmazsınız, bilemem ki burada çook şey yazılmış onlardan bir yol haritası çizebilirsiniz.beğenmezsiniz vs o topa girmek istemem açıkcası 😂🙈

Benim enerjim tutan ve cok izlediklerim: tarot seruveni, yuminin tarotu, daisynin tarot kanali( ya da onun gibi bir ad), zeynep ile sifa mucize. Bir de iliski ile ilgili nurtopu kanalindan hic izlemedim ama yakin kiz arkadasla ilgili nurtopu bilmisti, degisik bir teknikle bakiyor.
Falcim berk de iki kez izledim soyledikleri tutmadi ama sonunda harf veriyor verdigi harflerden bildigi olmustu.

Daha önce bir çok youtube tarot kanalı izledim hiç birine uyumlanamamıştım. En sonunda bir tane çok güzel bir kanal buldum. Enerjisi acayip tuttu beni. Bilmiyorum sizde de işe yarar mı ama bir bakmanızı tavsiye ederim. " Miranda ile Tarot" İzlediğim videosu şu

Hepsi pembe tablo çiziyor eğlencesine izliyorum bir de gece uykumu getirdiği için 😂 benim takip ettiğim kanallar sadece AkinaSareTarot ve AynaTarot

Merhabalar. Evet uzun zamandır Berzah ile tarot yolcuğu kanalını takip ediyorum. Ve özel açılim yaptırıyorum. Hayatımda o kadar çok değişiklik olduki tavsiye ediyorum🙏

Merhaba kızlar, youtube da tarot bakan, enerjinizle uyumlu olduğunu düşündüğünüz tarot kanalları var mı☺️
Herkein enerjisi çok farklı tabii ... Ben hemen hemen hepsini dinledim denedim uzun yıllardır .. enerjinin bire bir tuttuğu oldu diyemem .. %70-80 tutan iki üç kişi var onları takip ediyorum ama dediğim gbi benim memnun kaldığımdan bazı arkadaşlarım hiç memnun kalmamış hiç bilememis

Back