- 21 Ocak 2009
- 4
- 0
-
- Konu Sahibi melekmelek82
piyasada bulunan yosun hapı gibi bitkisel içerikli ürünler gerçekten de zayıflatıyor mu?
yoksa sadece besin destegi mi? çok merak ediyorum bu konuda gerçekten bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? bir süredir kullanıyom çok etkisini göremedim.
yoksa ayrıyetten spor mu yapmam gerekiyor? :uhm:
ben kullanmıştım lida yosun hapı ve ciddi anlamda 72kilodan 62ye düştüm evlendim :)
ölenler filan oldu ama uyarıları var 65yaş üstü böbrek ciğer kalp şeker gibi rahatsızlıkları bulunmayanlar..bence mucizee ben 2 yıl oldu kızımı memeden ayırdım ilkk fırrsaatta tekrar temin edicem inş.yoksa kiilo aldıkça kafayı yiyorum aşırı su içirtiyo günde ben normlade 3 4 litre götürürm onda rahat 5 lt deviriyodum düşün yanii :) ve cidden eridim yanii...buna ek olarak b12 eksikliğim baş gösterdi çünkü ben hiiç bişey yemedim zayıflamak böyledir tadını alınca bırakamazsın :)
ve son bişey 5kilodan fazlası olanlara öneriiliyor
canım bende pek çok ürün kullandım denedim kimisinde başarı kimisinde başarısızlık mutlaka oldu marka vermek giib olmasın ama yosun özlü seaweed pill adında bir ürün kullandım gerçekten en etkilisiydi diyebilirim son kullandığım üründü 2 ay oldu neredeyse ve hala bıraktığım gibiyim hiç kilo almadım verdiğimle kaldım :) mutluyum :))
ben kullanmıştım lida yosun hapı ve ciddi anlamda 72kilodan 62ye düştüm evlendim :)
ölenler filan oldu ama uyarıları var 65yaş üstü böbrek ciğer kalp şeker gibi rahatsızlıkları bulunmayanlar..bence mucizee ben 2 yıl oldu kızımı memeden ayırdım ilkk fırrsaatta tekrar temin edicem inş.yoksa kiilo aldıkça kafayı yiyorum aşırı su içirtiyo günde ben normlade 3 4 litre götürürm onda rahat 5 lt deviriyodum düşün yanii :) ve cidden eridim yanii...buna ek olarak b12 eksikliğim baş gösterdi çünkü ben hiiç bişey yemedim zayıflamak böyledir tadını alınca bırakamazsın :)
ve son bişey 5kilodan fazlası olanlara öneriiliyor