Yosun hapı gibi zayıflatan ürünler gerçek mi?

melekmelek82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2009
4
0
piyasada bulunan yosun hapı gibi bitkisel içerikli ürünler gerçekten de zayıflatıyor mu?
yoksa sadece besin destegi mi? çok merak ediyorum bu konuda gerçekten bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? bir süredir kullanıyom çok etkisini göremedim.
yoksa ayrıyetten spor mu yapmam gerekiyor? :uhm:

ben kullanmıştım bi ara.. GNC'nin ysun hapını.. hiç bi işe yaramadı.. boşu boşuna para vermemek gerek... yalan bunlar.

bencede canım sakın inanma o tarz ilaçlara zayıflamanın en iyi ve en sağlıklısı kesinlikle sadece spor yaparak olur , diğer şeylerlede çok kısa sürede kilo verebilirsin ama iç organlara inanılmaz zarar veriyor o ilaçlar , en güzeli spor ...

ben asla böyle şeylere inanmıyorum..hepsi para tuzağı ve ciddi sağlık problemlerine yolaçıyor...
bence diyet+düzenli spor ile zayıflamamak için bir neden yok...herşeyin doğalı en iyisi...

ben size katılmıyorum canlar neden derseniz sürekli iş seyahati nedeniyle avrupa ingiltere ve özellikle abd de bulunuyorum ve ziyaret ettiğim her marketin raflarında zayıflama ürünleri mevcut ve insanlar deli gibi gıda takviyesi olarak bunları tüketiyorlar en son zayıflamak için abd internet sitelerinde çok ilginç haberlere rastlamıştım seaweed pill diye bir ürün aslında deniz yosunu anlamına geliyor ve uzak doğudan tutun ingiltereye ve ordan amerikaya bir çok ülke değil kıta bunları tüketiyor ama bizim ülkemizde ne yazıkki sayın profesörler bile alternatif tıpa karşı bitkiye karşı şunu sormak istiyorum acaba kullandığımız kimyasal ilaçların içeriği neyden oluşuyor :) onlarda bitki botanik biliminin araştırmaları sonucu ortaya çıkıyor. ben alternatif tıp ve bitkiden yanayım...

bu tür haplar gıda takviyesi olduğu için tok durmamıza yardımcı oluyor sanırım böylelikle yemeği kesiyoruz. Ben Yaklaşık 1,5 ay önce altın çilek kullanıyordum bıraktım. Nisan ayından beri kullanıyordum. Ama onun dışında aerobik yaptım yediklerime dikkat ettim. Özellikle ramazanda iftarda bi kaşık pilav dahi zor yiyordum, düşünün saatlerce açım ama sadece çorba ve salatayla doyabiliyordum. Bunun altınçilekle alakası olduğunu düşünüyorum çünkü bırakınca canım sürekli yemek yemek istedi. Kesiyordu demekki iştahımı. Kilo verdimmi verdim aerobik yürüyüş hepsi bir arada zayıfladım.Hapı bıraktım şuanda kilom aynı ama aerobik vs. egzersizlere devam ediyorum.

piyasada bulunan yosun hapı gibi bitkisel içerikli ürünler gerçekten de zayıflatıyor mu?
yoksa sadece besin destegi mi? çok merak ediyorum bu konuda gerçekten bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? bir süredir kullanıyom çok etkisini göremedim.
yoksa ayrıyetten spor mu yapmam gerekiyor? :uhm:

ben kullanmıştım lida yosun hapı ve ciddi anlamda 72kilodan 62ye düştüm evlendim :)
ölenler filan oldu ama uyarıları var 65yaş üstü böbrek ciğer kalp şeker gibi rahatsızlıkları bulunmayanlar..bence mucizee ben 2 yıl oldu kızımı memeden ayırdım ilkk fırrsaatta tekrar temin edicem inş.yoksa kiilo aldıkça kafayı yiyorum aşırı su içirtiyo günde ben normlade 3 4 litre götürürm onda rahat 5 lt deviriyodum düşün yanii :) ve cidden eridim yanii...buna ek olarak b12 eksikliğim baş gösterdi çünkü ben hiiç bişey yemedim zayıflamak böyledir tadını alınca bırakamazsın :)
ve son bişey 5kilodan fazlası olanlara öneriiliyor

ben kullanmıştım lida yosun hapı ve ciddi anlamda 72kilodan 62ye düştüm evlendim :)
ölenler filan oldu ama uyarıları var 65yaş üstü böbrek ciğer kalp şeker gibi rahatsızlıkları bulunmayanlar..bence mucizee ben 2 yıl oldu kızımı memeden ayırdım ilkk fırrsaatta tekrar temin edicem inş.yoksa kiilo aldıkça kafayı yiyorum aşırı su içirtiyo günde ben normlade 3 4 litre götürürm onda rahat 5 lt deviriyodum düşün yanii :) ve cidden eridim yanii...buna ek olarak b12 eksikliğim baş gösterdi çünkü ben hiiç bişey yemedim zayıflamak böyledir tadını alınca bırakamazsın :)

canım bende pek çok ürün kullandım denedim kimisinde başarı kimisinde başarısızlık mutlaka oldu marka vermek giib olmasın ama yosun özlü seaweed pill adında bir ürün kullandım gerçekten en etkilisiydi diyebilirim son kullandığım üründü 2 ay oldu neredeyse ve hala bıraktığım gibiyim hiç kilo almadım verdiğimle kaldım :) mutluyum :))

canım bende pek çok ürün kullandım denedim kimisinde başarı kimisinde başarısızlık mutlaka oldu marka vermek giib olmasın ama yosun özlü seaweed pill adında bir ürün kullandım gerçekten en etkilisiydi diyebilirim son kullandığım üründü 2 ay oldu neredeyse ve hala bıraktığım gibiyim hiç kilo almadım verdiğimle kaldım :) mutluyum :))

yaaa ne güzelll kadınların en mutlu anı istedikleri bedene girdikleri an :KK16: ben işimdş 38 40giyorum yazları aşırı doz kaynana alıyorum ve eriyorum :)
şimdi almışımdır kilo gübek bağladım yne :KK14:

Ben inanmıyorum hapla otla zayırlanacağına.. annem de görümcem de yıllardır yok lahana kapsülü yok Biber hapı yok altınçilek yok 5 i 1 yerde yok yosun Bilmemnesi kullandı durdu.. ne paralar döktüler ne paralar.. ama gram vermediler.. sadece sık tuvalete çıkarıyor o kadar.. yengem de 2 sene önce aktardan özel Bi karışım yaptırdı.. çok etkili dedi adam ama az kullanacaksın.. neyse yengem 6 ay kullandı... 75 kilodan 55 kiloya düştü, çok zayıfladı, iyi tamam güzel.. Bıraktı o otları içmeyi.. ama kilo vermesi durmadı.. 55 ten 50 ye.. derken 45 e.. derken 40 a ... en son düştü Bünye.. Bıraktiği halde oluyor Bunlar yalnız dikkatinizi çekerim.. sonra hastaneye kaldırdık. 2 hafta yoğun Bakımda yattı.. Bağırsakları kurumuş içtiği otlar yüzünden.. yoğun Bakımdan çıktı çok şükür Bi süre tedavi gördü zor toparlandı.. çok kızdı doktor çoook.. şuan tekrar 70 kiloya çıktı.. yani çok güvenmeyin, dikkat edin ..

geçmiş olsun:KK43: aktarlara güven olmuyor özellikle karışım dediklerine ancak gerçekten etkili ürünler var bahsi geçen ürün seaweed pill amerikayı geçtim avrupanın bir çok ülkesinde satılan bir ürün niteliğinde cilt güzelliği sıkılaşma ve kilo verimi için, ama dediğin gibi ne kadar güvenebilirsiniz, gerçi abd ve avupa gibi ülkelerde izin olayları çok daha sıkı insan sağlığına ciddi bir önem var ondan dolayı güven bence tam... bu arada reklama girmesinde Seaweed Pill Yosun Hap Yetkili nternet ve Sat Sitesi da detaylı bilgi belge haberler falan var yurtdışı bbc fox news de haberler falan çıkmış.

dolandiriciliktan baska birsey degil ujstteki uyenin basina gelenden ne demek istedigimi anlamissinizdir.

slm lidayı hangi siteden aldınız?

X