4gun var reglimeBende her ay reglimden 10gun önce göğüs ağrısı olurdu bu ay tık yok acaba hamilelik varmı
.7 haftalık gebeyim muayene için gittiğimde kese ve yos kesesi oluşmuş Ama içinde bebeği görmedik doktorun sağlıksız bir gebelik ve boş gebeliğe benzettiği için ilaçlarımı bırakmama bir hafta sonra da kürtaj olmamı önerdi ama ben ilaçlarımı kullanmaya devam edip 1-2 hafta daha Beklemek istiyorum Benim gibi bu durumu yaşayıp da bebeğin dünyaya getiren var mı
Evet canım Bir hafta sonra Perşembe günü başka bir doktora görüneceğim İnşallah bu bir haftadır ne yaşadığımı ben bile bilmiyorum Nasıl geçecek bilmiyorum Allah hakkımızda hayırlısı nasip eylesinCanım benim 5. Haftada kese ve yolk kesesini görlmüştü doktorm yolk varsa boş gebelik olmaz demişti inş seninki geç döllenmedir bir kaç gün sonra başka bir doktora da görün istersen 1 hafta da için içini yer
.
2 ay once bos gebelikten kurtaj oldum. Benim kesemin ici bomboştu yolk kesesi bile yoktu 8. Haftaya kdr beklediler sonra kurtaj oldum. Ama burda 8. Hatta 8 bucuk haftalikken bebegi gorunenleri okudum. Insallah sizinkide oyle olur7 haftalık gebeyim muayene için gittiğimde kese ve yos kesesi oluşmuş Ama içinde bebeği görmedik doktorun sağlıksız bir gebelik ve boş gebeliğe benzettiği için ilaçlarımı bırakmama bir hafta sonra da kürtaj olmamı önerdi ama ben ilaçlarımı kullanmaya devam edip 1-2 hafta daha Beklemek istiyorum Benim gibi bu durumu yaşayıp da bebeğin dünyaya getiren var mı
2 ay once bos gebelikten kurtaj oldum. Benim kesemin ici bomboştu yolk kesesi bile yoktu 8. Haftaya kdr beklediler sonra kurtaj oldum. Ama burda 8. Hatta 8 bucuk haftalikken bebegi gorunenleri okudum. Insallah sizinkide oyle
2 ay once bos gebelikten kurtaj oldum. Benim kesemin ici bomboştu yolk kesesi bile yoktu 8. Haftaya kdr beklediler sonra kurtaj oldum. Ama burda 8. Hatta 8 bucuk haftalikken bebegi gorunenleri okudum. Insallah sizinkide oyle olur Cok2 ay once bos gebelikten kurtaj oldum. Benim kesemin ici bomboştu yolk kesesi bile yoktu 8. Haftaya kdr beklediler sonra kurtaj oldum. Ama burda 8. Hatta 8 bucuk haftalikken bebegi gorunenleri okudum. Insallah sizinkide oyle olur
Çok geçmiş olsun. Üzüldüm rabbim hayırlısını nasip etsin sizede bizede. Insallah emeğimiz boşa götürmesin rabbim.perşembe günü kontrole gidicem bakalım nasip neyse o olur2 ay once bos gebelikten kurtaj oldum. Benim kesemin ici bomboştu yolk kesesi bile yoktu 8. Haftaya kdr beklediler sonra kurtaj oldum. Ama burda 8. Hatta 8 bucuk haftalikken bebegi gorunenleri okudum. Insallah sizinkide oyle olur
Suan tekrar hamileyim. Yarin ilk kontrolumuz var. Hepimizin hakkinda hayrlisi olsunÇok geçmiş olsun. Üzüldüm rabbim hayırlısını nasip etsin sizede bizede. Insallah emeğimiz boşa götürmesin rabbim.perşembe günü kontrole gidicem bakalım nasip neyse o olur
Amin tüp bebek zorlu tedaviler ile gebe kaldım.rabbime bırakıyorum Artık baş göz üstüne ne gelirse allahtanSuan tekrar hamileyim. Yarin ilk kontrolumuz var. Hepimizin hakkinda hayrlisi olsun
Sizin normal gebelik mi tüp bebek miSuan tekrar hamileyim. Yarin ilk kontrolumuz var. Hepimizin hakkinda hayrlisi olsun
Normal. Bugun randevum vardi bebek yine gorunmedi buda bos gebelik gibi dedi drSizin normal gebelik mi tüp bebek mi
Normal. Bugun randevum vardi bebek yine gorunmedi buda bos gebelik gibi dedi drhaftaya son kez bakcak
Karindan bakti 5+5 dedi. Vajinal bakti 6 olarak gorunuo dedi. Kesenin boyutuna gore bebegn gorunmesi lazimdi dedi uzgunum dedi. Yikildik resmenNe kadarlık ki şuan
Canım bebek görünmemesi kadar normal bir şey yok bu haftada sen doktorunu değiştrmelisn bence bu kadar net olumsuz konuşamaz ben 6+5 te gidicem bebeği görmeye 5+5 te sadece kese ve yolk sac gördük ve doktorum sağlıklı gebelik dedi 10 gün sonra çağırdı meselaKarindan bakti 5+5 dedi. Vajinal bakti 6 olarak gorunuo dedi. Kesenin boyutuna gore bebegn gorunmesi lazimdi dedi uzgunum dedi. Yikildik resmen
Doktor yolk kesesininde buyudugunu ve bu durumda bebegnde gorunmesi lazim dedi. Bilmiyorum bakalm haftaya tekrar cagirdi belki mucize olurCanım bebek görünmemesi kadar normal bir şey yok bu haftada sen doktorunu değiştrmelisn bence bu kadar net olumsuz konuşamaz ben 6+5 te gidicem bebeği görmeye 5+5 te sadece kese ve yolk sac gördük ve doktorum sağlıklı gebelik dedi 10 gün sonra çağırdı mesela
İnşallah canım benim güzel haberlerini bekliyorum Allahm yüzünü güldürsn bebeğinü sana bağışlasın inşDoktor yolk kesesininde buyudugunu ve bu durumda bebegnde gorunmesi lazim dedi. Bilmiyorum bakalm haftaya tekrar cagirdi belki mucize olur
Saol cnm amin insallahİnşallah canım benim güzel haberlerini bekliyorum Allahm yüzünü güldürsn bebeğinü sana bağışlasın inş
Bende yoll salk varsa boş gebelik olmaz diye biliyordum fakat bi arkadaşımda yol salk olmasına rağmen boş gebelik oldu 9 . Haftaya kadar bekledi belki geç döllenmedir diye maalesef 9. Haftada da bebek görünmeyince mecburen kürtaj oldu sende en az 9. Haftaya kadar bekle bence7 haftalık gebeyim muayene için gittiğimde kese ve yos kesesi oluşmuş Ama içinde bebeği görmedik doktorun sağlıksız bir gebelik ve boş gebeliğe benzettiği için ilaçlarımı bırakmama bir hafta sonra da kürtaj olmamı önerdi ama ben ilaçlarımı kullanmaya devam edip 1-2 hafta daha Beklemek istiyorum Benim gibi bu durumu yaşayıp da bebeğin dünyaya getiren var mı
Teşekkür ediyorum inşallah hayırlı sonuçlar alırız.Bende yoll salk varsa boş gebelik olmaz diye biliyordum fakat bi arkadaşımda yol salk olmasına rağmen boş gebelik oldu 9 . Haftaya kadar bekledi belki geç döllenmedir diye maalesef 9. Haftada da bebek görünmeyince mecburen kürtaj oldu sende en az 9. Haftaya kadar bekle bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?