- 15 Temmuz 2018
- 2.980
- 2.126
- 133
- Konu Sahibi beyaz kanatli melek
-
❤❤❤❤çok çok teşekkürler allah razı olsunSağol canım Allah razı olsun.
Inşallah sende sağ sağlıklı kucağına alırsın yavrunu.
Şüphesiz :) İnşallah güzel haberler ile gelirsiniz bidahakine. Hamileyim müjdesini bekliyoruzhaklisiniz evet olabilir ama şöyle bır ayrıntı var 1 senedir zaten istiyoruz ve her ay evet hamile miyim diye strese giriyordum ama en çok gecikti zaman 4 gün olurdu beşinci gün mutlaka adet olurdum zaten ben bu gecikmeyide bu ayrıntıyı hesaplayarak ayarladım belki bundandır diye bu ayrıntıyı hesapladıktan sonra gecikme olduğunu anladım şubat ayında hiç adet görmedim bu ayrıntı dikkatimi çekti normalde geç veya erken ama o ay içerisinde mutlaka olurdum hayirlisi artık allahın dediği olur...
işallah ya o kadar isterimki hamileyim diye buraya yazıp sevinmeyi ama işte korkuyorum da ya yoksa diye tabiki herşeyin hayırlısı adet olmayınca işte umut bekliyorsunŞüphesiz :) İnşallah güzel haberler ile gelirsiniz bidahakine. Hamileyim müjdesini bekliyoruz
çok teşekkürler iyi dilekleriniz için....Şüphesiz :) İnşallah güzel haberler ile gelirsiniz bidahakine. Hamileyim müjdesini bekliyoruz
Güzel haberlerini bekliyoruzyok kan vermedim eşim izin alamadı bizde yeni buraya taşındık daha doğrusu eşimin tayini sebebiyle burdayiz yanlız da gidemedim eşim izin vermedi izin alırsa gideceğim ama dün yaptım çok silik bi çizgi çıktı bugün tekrar yapayım dedim akşama yapınca size haber vereyim ilginiz için çok teşekkürler....
işallah ya size veririm haber çok teşekkürler güzel dileğiniz için....Güzel haberlerini bekliyoruz
Yaptınmı canm test?işallah ya size veririm haber çok teşekkürler güzel dileğiniz için....
kan vermeye gittim acile ama sonuç negatif çok üzüldüm....Yaptınmı canm test?
kan verdim negatif çıktı moralim çokçok bozukYaptınmı canm test?
Hayırlısı böyleymiş demekki canm Bi sonraki ay inşallah rabbim nasip ederkan verdim negatif çıktı moralim çokçok bozuk
çok teşekkürler ama artık umudum kalmadiHayırlısı böyleymiş demekki canm Bi sonraki ay inşallah rabbim nasip eder
Umudunu yitirdiğim ay nasip oluyo genelde. Kafandan at bu ay olmayacak zaten olmuyor gibisinden düşün kafa boşalınca pat diye geliveriyo. Rabbim yüzüne baksın inşallahçok teşekkürler ama artık umudum kalmadi
çok teşekkürler güzel dilekleriniz için ama işte daha adet olmadım...Umudunu yitirdiğim ay nasip oluyo genelde. Kafandan at bu ay olmayacak zaten olmuyor gibisinden düşün kafa boşalınca pat diye geliveriyo. Rabbim yüzüne baksın inşallah
Bi kaç gün dha bekle kan ver belki idrar testinde çıkmamıştırçok teşekkürler güzel dilekleriniz için ama işte daha adet olmadım...
ama kandada çıkmadı doktor öyle dediBi kaç gün dha bekle kan ver belki idrar testinde çıkmamıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?