YORUMSUZ! (Türk Erkek Genelevi)

ontsyumgui

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2012
132
0
1 haftada 2 bin erkek başvurdu!

Şefkat-Der "Erkek Genelevi" için kendilerine 1 haftada 2 bin kişinin başvurduğunu açıkladı.

Kadınların köle gibi çalıştırıldığı belirten dernek "Erkek genelevi de açılsın!" çağrısı yapmıştı. Şefkat-Der bugün yaptığı açıklamada, kendileriyle 1 hafta içinde 2 bin erkeğin temasa geçtiğini kaydedildi.

Yapılan açıklamada, email ve telefonla irtibata geçen erkeklerin en çok sorduğu sorular ise şu şekilde belirtildi:

- “İşsizim, çok zor durumdayım, ben de erkek genelevinde çalışabilir miyim, bunun için nereye başvurmam gerekiyor?"

- “Erkekler de kadınlar gibi vesika mı çıkaracak?"

- “Genelevden çıkmak istediğim zaman istediğim zaman çıkabiliyor muyum?"

- “Erkek genelevinde vizite ücreti ne kadar olur, patronun payı - devletin vergisi ne kadar olur bana ne kadar kalır, emekli olabilmek için kaç yıl çalışmam gerekir?"

- “Erkek genelevinde güvenlik olacak mı, namus cinayetine maruz kalabilir miyim?"

- “Genelev yaşamını bırakmak istediğim zaman rahatça bırakabilir miyim, genelev mafyasının bir baskısı olur mu?"

- “Evli erkekler de genelevde çalışabilir mi?"

- “Vesikalı genelev erkeği olmak çocuklarımın hayatını nasıl etkiler, çocuklarımın bazı özel mesleklere girmesinde vesikam olumsuz etki yapar mı?

Milliyet 16.03.2013

Son düzenleme:
Dernek bence kadınlara karşı son derece yaralıyıcı hem de yasal olarak vesikalı bir durum olan kadın genel evlerine baş kaldırısını ,

erkek genel evi çağrısı yaparak zedelemiş.

Kadın ya da erkek , insanın şu yukarıdaki sorularla aradığı , dardan kurtulma çabasına cidden içim ürperdi.

şefkat-der arasıra böyle ilginç önerilerde bulunarak esas amaçları olan kadınlara şiddet ve tacize dikkat çekmeyi planlıyor. zira bu dernek normalde böyle çıkışlarla medyaya konu olmak istemez çünkü ciddi girişimleri var ve çok başarılılar. evsizler için evleri var mesela, pavyonda genelevde olanlara katlanmak zorunda olan kadınlara kol kanat geriyorlar kadına şiddetle ilgili çok önemli eylemlere imza atıyorlar kadın sığınma evleri var . bünyesinde gerçekten insalara yardımı amaç edinmiş çok değerli insanlar var.

hatta bu derneğin başkanı devlet genelevler vasıtasıyla p...nklik yapıyor demişti de ceza almıştı o zaman kimse bu sözleri ciddiye almamıştı sırrı süreyya önder aynısını söyleyince herkes alkışlamıştı.

bu arayanların bir kısmının ciddi olarak aradığını düşünüyorum hem cinsellik yaşayıp hem para kazanacaklarını düşünüp sevinen milyonlarca abazanın olması fikri hiç de fantastik değil

Son düzenleme:
2000 ki$inin hepsi dalga geçimiyodur herhalde
en çok evlilik ve çocuklarla ilgili sorulara $a$irdim:KK53:

şefkat-der arasıra böyle ilginç önerilerde bulunarak esas amaçları olan kadınlara şiddet ve tacize dikkat çekmeyi planlıyor. zira bu dernek normalde böyle çıkışlarla medyaya konu olmak istemez çünkü ciddi girişimleri var ve çok başarılılar. evsizler için evleri var mesela, pavyonda genelevde olanlara katlanmak zorunda olan kadınlara kol kanat geriyorlar kadına şiddetle ilgili çok önemli eylemlere imza atıyorlar kadın sığınma evleri var . bünyesinde gerçekten insalara yardımı amaç edinmiş çok değerli insanlar var.

hatta bu derneğin başkanı devlet genelevler vasıtasıyla p...nklik yapıyor demişti de ceza almıştı o zaman kimse bu sözleri ciddiye almamıştı sırrı süreyya önder aynısını söyleyince herkes alkışlamıştı.

bu arayanların bir kısmının ciddi olarak aradığını düşünüyorum hem cinsellik yaşayıp hem para kazanacaklarını düşünüp sevinen milyonlarca abazanın olması fikri hiç de fantastik değil

Hepsi bir yana da devletin yasal olarak p....lik yaptığı kısmı ne zaman insanları ayaklandıracak meraktayım ?

Zaten yapıyorlar bari yasa dışı olmasın , bizde bundan bile nemalanalım nasıl bir insanlıktır akıllara zarar ?

Ben yine de derneğin dikkat çekmek için '' şimdi sıra erkeklerde '' sloganını beğenmedim , içime sinmedi bu dikkat çekiş.

En ilginci
- “Evli erkekler de genelevde çalışabilir mi?"
Hayret nasıl da rahatlar, nasıl da normal bir şey haline gelmiş zina yapmak :KK51:

" evli erkekler de genelevde çalışabilir mi"

soruya bak,adamlarda ki fantaziye bak..

bu soruyu soran adama otur evinin erkeği çocuklarının babası ol derler :KK31:

kadın genelevi varsa erkek genelevi de olabilir,mümkündür..

Kapısındaki kuyruk gene erkeklerden oluşur.. O kadar çok var ki erkek jigolo, en azından yasal olarak çalışırlar..

Yalnız anlamadığım, böyle bir kaç yer var diye duymuştum, eşcinseller içindi gerçi taksimde ki.. yasallaştırılacak demek ki

Hepsi bir yana da devletin yasal olarak p....lik yaptığı kısmı ne zaman insanları ayaklandıracak meraktayım ?

Zaten yapıyorlar bari yasa dışı olmasın , bizde bundan bile nemalanalım nasıl bir insanlıktır akıllara zarar ?

Ben yine de derneğin dikkat çekmek için '' şimdi sıra erkeklerde '' sloganını beğenmedim , içime sinmedi bu dikkat çekiş.

aslında sanırım amaç erkekleri erkek düşünceleri üzerinden vurmak derneğin başkanı da bir erkek olmasına rağmen. tabii biraz da farkındalık yaratmak için bu tarz söylemlerde bulunmak

kesinlikle devletin de zaten fuhuş yapılıyor bari ben denetleyeyim bir de vergi alayım bu işten para kazanayım olayı. şimdi haksız mı bu derneğin başkanı ? devlet bunu kendisine nasıl yediriyor fuhuştan gelen haram paraları belki hastanelerde belki okullarda kullanıyor ben istemiyorum efendim fuhuş parasıyla hizmet almak o kadınların gözyaşlarıyla sulanmış vergilerden yararlanmak istemiyorum diyen hiç yok mudur merak ediyorum hadi oradaki kadınları düşünmüyorlar kendilerine de bulaşan haramı düşünmüyor mu bu millet

Ben anlamadım.
Yani bu şey açılırsa, kadınlar mı parayı basıp adamlarla birlikte olacak? :KK53:
Eğer cevap buysa, doğru anlamışsam, erkeklerin yorumlarına bir kez daha şaşıracağım da. :KK53::KK53:

Ben anlamadım.
Yani bu şey açılırsa, kadınlar mı parayı basıp adamlarla birlikte olacak? :KK53:
Eğer cevap buysa, doğru anlamışsam, erkeklerin yorumlarına bir kez daha şaşıracağım da. :KK53::KK53:

tepki amaçlı bir söylem canım ironi gibi bişey yapmışlar hem tepki hem de dikkat çekmek için

X