kafanda neler kuruyorsun öyleyorulmuyor musun?
enerjini başka şeye ver bencecidden.
ömür yıpranır,yıpratırsın:
merhaba ,
biras uzun olacak ama sizlerden baska anlatacak kimsem yok . umarım bana yardım edersiniz.
bn sözleneli 8-9 ay oldu nişan olalı 15 gün fln ve nikah da 5 gün oldu düğüne de 60 gün var.
eşim köy kesiminde yasıyor. ben bursada.
onların yasadıgı yer benm annemin köyü orda insanlar günah yok gibiler. kadınlar erkeklerden erkekler kadınlardan çekinmez hep akraba gibi.
neticesinde genclerde büyükler gibi çekinmiyorlar. sohbet muhabbet vs.
ben bundan 9 ay önce fln eşime cok kıskanç oldugumu ve hiç bir sekilde bir bayanla muhatap olmamasını söyledim( gereginden fazla)
ve ben onu hiç sölememişim gibi davrandı cok tartısmalarımız oldu. sanki ben onu hiç uyarmadım gibi.
ve en son olanı da nikahımın oldugu günün aksamı telefonunu karıstırdım. eşim tanıstıgımız günden beri hiç telefonunu karıstırmama laf etmez yani saklamaz bırakır baana gider beni gizlemez yani hiç bi yerde.
neyse o aksam karıstırırken kursta kız arkadaslarıyla resim çekinmiş ve ben deliye döndüm o sırada yoldaydık arabadan telefonu fırlattım. ve ne dese inanmadım yalvardı bana hatalıyım ama içimde kötülük yok dedi hatıra olsun die yapıldı o an kızlar cekelim fln deyince düşünmedden oldu dedi tbi bn susmadım. günlerce kötülük yaptım artık evliyim ama sözlüylen de ayrılmayı düşünmüyordum. çok seviyorum oda seviyor aama bu huyundan vazgecemiyr ve ben korkuyorum yine böle biişiyle karşılaasırım diye söz verdi ama ? sizce ne yapmalıyım konuyu kapattık bir daha acılmayacak aama ben kitlendim yani napayım
kurstakı kız arkadaşlarıyla bir foto çektirmesi mi sorun oldu ne var ki bunda. samimi değilse pozları gayet normal
aslında cok haklısınız ama unutamıyorum.
vah yazık adama acıdım
bence unutmalısın ciddiye alıncak bişey değil bu uzatma hiç evlilikte daha neler görceksin kim bilir bi resim yüzünden eşinle bu hale gelirsen daha önemli ve ciddi konularda ne hale gelirsin düşünmek bile istemiyorum çok büyük sorumluluk çünkü evlilik ufak tefek şeyler yüzünden yıpranmaya gelmez
eger kadınlar ewli çocuk sahibi ise bnm ailem de böle seylere karsı ise onu bu konuda ilk günden beri uyarıyorsam sorun bence
canım benim biranlık çekilmişler eğer samimi değilseler çok büyütme. şimdilik unut geç. seni anlıyorum ama fazla tepki göstermişsin. sorun yapılıcak durum değil
güldürdün beni kız :)
ewet bende acıyorum ama huyum bu vazgecemiyorum bende ister miyim böle üzülmeyi kahrolmayı hastalanmayı .
ama ben böleyim işte konusmaya basladıgım ilk geceden beri nolur ddm bn açlığa yokluga varım seninle ama böle seylerden uzak tut dedim.
onca erkek kızla hatıra cektirmmiş de o nie. ne gerek var ki evli bi adamın ewli bi kadınla poz vermesine.
cnm peki senin hiç erkek arkadaşın kuzenin vs yok mu eşin aynı şeyi sana yapsa hayatını zindan etserahat ol bak sen böyle yaptıkça adamın kafasına daha çok sokarsın aldatma vs fikirlerini demedi deme. hani bir laf vardır "eşşeğin aklına karpuz kabuğu getirme" diye eşşek karpuz kabuğunu çok sever tıpkı erkeklerin kadınları çok sevdiği gibi aklına getirirsen iştahı artar yemeğe kalkar allah muhafaza
rahat ol eğer kötü b,işi yaparsa seni kaybeder sen onu kaybetmezsin. güzelim bu kadar kıskanç olmakla hem kendine hemde eşine hayatı zindan edersin
merhaba ,
biras uzun olacak ama sizlerden baska anlatacak kimsem yok . umarım bana yardım edersiniz.
bn sözleneli 8-9 ay oldu nişan olalı 15 gün fln ve nikah da 5 gün oldu düğüne de 60 gün var.
eşim köy kesiminde yasıyor. ben bursada.
onların yasadıgı yer benm annemin köyü orda insanlar günah yok gibiler. kadınlar erkeklerden erkekler kadınlardan çekinmez hep akraba gibi.
neticesinde genclerde büyükler gibi çekinmiyorlar. sohbet muhabbet vs.
ben bundan 9 ay önce fln eşime cok kıskanç oldugumu ve hiç bir sekilde bir bayanla muhatap olmamasını söyledim( gereginden fazla)
ve ben onu hiç sölememişim gibi davrandı cok tartısmalarımız oldu. sanki ben onu hiç uyarmadım gibi.
ve en son olanı da nikahımın oldugu günün aksamı telefonunu karıstırdım. eşim tanıstıgımız günden beri hiç telefonunu karıstırmama laf etmez yani saklamaz bırakır baana gider beni gizlemez yani hiç bi yerde.
neyse o aksam karıstırırken kursta kız arkadaslarıyla resim çekinmiş ve ben deliye döndüm o sırada yoldaydık arabadan telefonu fırlattım. ve ne dese inanmadım yalvardı bana hatalıyım ama içimde kötülük yok dedi hatıra olsun die yapıldı o an kızlar cekelim fln deyince düşünmedden oldu dedi tbi bn susmadım. günlerce kötülük yaptım artık evliyim ama sözlüylen de ayrılmayı düşünmüyordum. çok seviyorum oda seviyor aama bu huyundan vazgecemiyr ve ben korkuyorum yine böle biişiyle karşılaasırım diye söz verdi ama ? sizce ne yapmalıyım konuyu kapattık bir daha acılmayacak aama ben kitlendim yani napayım
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ama bi etksi olur mu ben aşamıyorum bu huyumu
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ama bi etksi olur mu ben aşamıyorum bu huyumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?