• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yorumsuz kelimelerin bittiği yerdeyim

merhaba ,
biras uzun olacak ama sizlerden baska anlatacak kimsem yok . umarım bana yardım edersiniz.
bn sözleneli 8-9 ay oldu nişan olalı 15 gün fln ve nikah da 5 gün oldu düğüne de 60 gün var.
eşim köy kesiminde yasıyor. ben bursada.
onların yasadıgı yer benm annemin köyü orda insanlar günah yok gibiler. kadınlar erkeklerden erkekler kadınlardan çekinmez hep akraba gibi.
neticesinde genclerde büyükler gibi çekinmiyorlar. sohbet muhabbet vs.
ben bundan 9 ay önce fln eşime cok kıskanç oldugumu ve hiç bir sekilde bir bayanla muhatap olmamasını söyledim( gereginden fazla)
ve ben onu hiç sölememişim gibi davrandı cok tartısmalarımız oldu. sanki ben onu hiç uyarmadım gibi.
ve en son olanı da nikahımın oldugu günün aksamı telefonunu karıstırdım. eşim tanıstıgımız günden beri hiç telefonunu karıstırmama laf etmez yani saklamaz bırakır baana gider beni gizlemez yani hiç bi yerde.
neyse o aksam karıstırırken kursta kız arkadaslarıyla resim çekinmiş ve ben deliye döndüm o sırada yoldaydık arabadan telefonu fırlattım. ve ne dese inanmadım yalvardı bana hatalıyım ama içimde kötülük yok dedi hatıra olsun die yapıldı o an kızlar cekelim fln deyince düşünmedden oldu dedi tbi bn susmadım. günlerce kötülük yaptım artık evliyim ama sözlüylen de ayrılmayı düşünmüyordum. çok seviyorum oda seviyor aama bu huyundan vazgecemiyr ve ben korkuyorum yine böle biişiyle karşılaasırım diye söz verdi ama ? sizce ne yapmalıyım konuyu kapattık bir daha acılmayacak aama ben kitlendim yani napayım :(

kurstakı kız arkadaşlarıyla bir foto çektirmesi mi sorun oldu ne var ki bunda. samimi değilse pozları gayet normal

aslında cok haklısınız ama unutamıyorum. :(

bence unutmalısın ciddiye alıncak bişey değil bu uzatma hiç evlilikte daha neler görceksin kim bilir bi resim yüzünden eşinle bu hale gelirsen daha önemli ve ciddi konularda ne hale gelirsin düşünmek bile istemiyorum çok büyük sorumluluk çünkü evlilik ufak tefek şeyler yüzünden yıpranmaya gelmez:20:

vah yazık adama acıdım:31::31:

güldürdün beni kız :)
ewet bende acıyorum ama huyum bu vazgecemiyorum bende ister miyim böle üzülmeyi kahrolmayı hastalanmayı .
ama ben böleyim işte konusmaya basladıgım ilk geceden beri nolur ddm bn açlığa yokluga varım seninle ama böle seylerden uzak tut dedim.
onca erkek kızla hatıra cektirmmiş de o nie. ne gerek var ki evli bi adamın ewli bi kadınla poz vermesine.

bence unutmalısın ciddiye alıncak bişey değil bu uzatma hiç evlilikte daha neler görceksin kim bilir bi resim yüzünden eşinle bu hale gelirsen daha önemli ve ciddi konularda ne hale gelirsin düşünmek bile istemiyorum çok büyük sorumluluk çünkü evlilik ufak tefek şeyler yüzünden yıpranmaya gelmez:20:

beni ikna etmeye çalışşsa belki yumusarım ama o da hiç bişi yok gbi davranıyor ya işte ona kahroluyorum.

eger kadınlar ewli çocuk sahibi ise bnm ailem de böle seylere karsı ise onu bu konuda ilk günden beri uyarıyorsam sorun bence

canım benim biranlık çekilmişler eğer samimi değilseler çok büyütme. şimdilik unut geç. seni anlıyorum ama fazla tepki göstermişsin. sorun yapılıcak durum değil

canım benim biranlık çekilmişler eğer samimi değilseler çok büyütme. şimdilik unut geç. seni anlıyorum ama fazla tepki göstermişsin. sorun yapılıcak durum değil

samimi derken sırada yanyaana ama söle bi durum da var ben daha önce bu kız netten nişanlıyken yazıyor die büyük bir kavga cıkarmıstım.
ve yine aynı bayan ve bu kez resim.
yani bn salak yerine konuldum kızla agız dalasına girdim ama o halde gitmiş resim çekinmiş uyarılarıma ragmen

güldürdün beni kız :)
ewet bende acıyorum ama huyum bu vazgecemiyorum bende ister miyim böle üzülmeyi kahrolmayı hastalanmayı .
ama ben böleyim işte konusmaya basladıgım ilk geceden beri nolur ddm bn açlığa yokluga varım seninle ama böle seylerden uzak tut dedim.
onca erkek kızla hatıra cektirmmiş de o nie. ne gerek var ki evli bi adamın ewli bi kadınla poz vermesine.

cnm peki senin hiç erkek arkadaşın kuzenin vs yok mu eşin aynı şeyi sana yapsa hayatını zindan etse:31: rahat ol bak sen böyle yaptıkça adamın kafasına daha çok sokarsın aldatma vs fikirlerini demedi deme. hani bir laf vardır "eşşeğin aklına karpuz kabuğu getirme" diye eşşek karpuz kabuğunu çok sever tıpkı erkeklerin kadınları çok sevdiği gibi aklına getirirsen iştahı artar yemeğe kalkar allah muhafaza:31:

rahat ol eğer kötü b,işi yaparsa seni kaybeder sen onu kaybetmezsin. güzelim bu kadar kıskanç olmakla hem kendine hemde eşine hayatı zindan edersin:31:

cnm peki senin hiç erkek arkadaşın kuzenin vs yok mu eşin aynı şeyi sana yapsa hayatını zindan etse:31: rahat ol bak sen böyle yaptıkça adamın kafasına daha çok sokarsın aldatma vs fikirlerini demedi deme. hani bir laf vardır "eşşeğin aklına karpuz kabuğu getirme" diye eşşek karpuz kabuğunu çok sever tıpkı erkeklerin kadınları çok sevdiği gibi aklına getirirsen iştahı artar yemeğe kalkar allah muhafaza:31:

rahat ol eğer kötü b,işi yaparsa seni kaybeder sen onu kaybetmezsin. güzelim bu kadar kıskanç olmakla hem kendine hemde eşine hayatı zindan edersin:31:

haklısınız her dediğinizde fakat ben istemediği hiç birseyi yapmıyorum peki o neden beni umursamadan hareket ediyor.işte yutamıyorum

canım ben seni buraya yazmış arkadaşlarımızın aksine çok iyi anlıyorum.
çok haklısın tepkinde. sen erkeklerle resim çekilsen o hoş karşılar mıydı? hayır!

bence zaten eşlerin/sevgililerin başka karşı cinslerle samimi olması eğlenmesi yanlış.
dinci miyim? hayır, son derece modernim. ama herşeyin bi sınırı var. eğer karşındaki kişi seni kıskanıyorsa, ve sen gidip karşı cinsten biriyle eğleniyosan hem hayatındaki kişiye haksızlık etmiş olursun, hem de ateşle barut yan yana durmaz diye bir söz var. ne kadar arkadaş gibi de görse, gün gelir etkilenir. o nedenle bi kızla bi erkeğin arasındaki akrabalık yoksa çok samimi olmaları yanlış.

ben mesela eski sevgilimden ayrıldığımda, ayrılmamın bazı özel sebepleri vardı. ama eğer karşıma 2 gün sonra evlenceğim kişi çıkmamış olsaydı ve onunla samimi bi arkadaşlığımız olmamış olsaydı, belki de ayrılamazdım. nişanlımla arkadaştık o zamanlar ve onunla vakit geçirmenin daha çok hoşuma gittiğini farketmiştim. yani bi çok kişi 'güven'den bahseder ama aşk insanın elinde olan bir duygu değildir. en dürüst en düzgün insanlar bile biriyle birlikteyken başkasına aşık olabilir. hayatın kanunu bu.

o yüzden önlemini almakta iyi yapmışsın. ama ondan ayrılma, bu seni yenik duruma düşürür. onu çok fazla sıkmadan sıkı tutmaya çalış cnm.

merhaba ,
biras uzun olacak ama sizlerden baska anlatacak kimsem yok . umarım bana yardım edersiniz.
bn sözleneli 8-9 ay oldu nişan olalı 15 gün fln ve nikah da 5 gün oldu düğüne de 60 gün var.
eşim köy kesiminde yasıyor. ben bursada.
onların yasadıgı yer benm annemin köyü orda insanlar günah yok gibiler. kadınlar erkeklerden erkekler kadınlardan çekinmez hep akraba gibi.
neticesinde genclerde büyükler gibi çekinmiyorlar. sohbet muhabbet vs.
ben bundan 9 ay önce fln eşime cok kıskanç oldugumu ve hiç bir sekilde bir bayanla muhatap olmamasını söyledim( gereginden fazla)
ve ben onu hiç sölememişim gibi davrandı cok tartısmalarımız oldu. sanki ben onu hiç uyarmadım gibi.
ve en son olanı da nikahımın oldugu günün aksamı telefonunu karıstırdım. eşim tanıstıgımız günden beri hiç telefonunu karıstırmama laf etmez yani saklamaz bırakır baana gider beni gizlemez yani hiç bi yerde.
neyse o aksam karıstırırken kursta kız arkadaslarıyla resim çekinmiş ve ben deliye döndüm o sırada yoldaydık arabadan telefonu fırlattım. ve ne dese inanmadım yalvardı bana hatalıyım ama içimde kötülük yok dedi hatıra olsun die yapıldı o an kızlar cekelim fln deyince düşünmedden oldu dedi tbi bn susmadım. günlerce kötülük yaptım artık evliyim ama sözlüylen de ayrılmayı düşünmüyordum. çok seviyorum oda seviyor aama bu huyundan vazgecemiyr ve ben korkuyorum yine böle biişiyle karşılaasırım diye söz verdi ama ? sizce ne yapmalıyım konuyu kapattık bir daha acılmayacak aama ben kitlendim yani napayım :(

Canım kızmakta ve kıskanmakta gayet haklısın seni anlıyorum. Aynını biz yapsak olay olur. Ona şöyle bir izlenim vermen lazım " Ben sana baglıyım ama bagımlı degılım" diye. Kısas yapar gibi değil. Daha özgür oldugunu hıssettır nıkahın yada evliliğin birşey değiştirmeyecegını, hala hür iradeye sahıp oldugunu. mesela en basıtınden örnek verecek olursak bır alışveriş bile olabılır. Tek çık, otur bır kafede al kıtabını oku, kendinle haşır neşir ol yanı. Kendine deger verdıgını bilsin bunu ona hıssettır. Kaçan kovalanır degıl de " kaçmasan da kovalamak zorundasın hacııııı " izlenimini ver anlatabılıyo muyum tatlım. Bende gecenlerde boyle fotograf vs gıbı degıl de bıri yuzunden bu tartısmayı yasadım hır cıkardım empati kurdurmaya calıstım bir şekilde cözdük mevzuyu ama ertesı gun aldım fotograf makınemı cıktım doga fotografları cekmeye, dolaşmaya. Sonra da nıspet yapar gıbı fotoları tek tek gosterdım. Bozuldu. Ama en azından artık farkında dikkafalı oldugumun :1:

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ama bi etksi olur mu ben aşamıyorum bu huyumu :(

Faydasini goren arkadaslarim var. Yani her konuda birbirini anlamak ve olanlari uzaktan izler gibi olmak insana ister istemez aa nasil olmus neden olmus keske olmasaymis dedirtebiliyo. İnsanlar zamanin modasi bu tip seyler die pek kaale almiyo. Ama zamanin huylarida tavirlarida degisti eskiye gore. Oyizden bu tip alternatifler denenmeli bence. Cozum oluyo cok zaman. Ama istekli olmak lazim. Bide gidecegin kisinin ozgecmisini iyi oku sonra git. 1 sertifika almis die danisman olunmuyo malum, herseyin sahtesi var. Psikoloji bilsin ve uzmanlik alani evlilik / iliski terapisi olsun. :)) umarim guzel haberlerini aliriz

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ama bi etksi olur mu ben aşamıyorum bu huyumu :(

Ayrica suan sen sorun cikariyo gibi olabilirsin ama hicbi zaman kendini suclama, yapamiyorm benim huyum kotu asamicam gibi olumsuzluklar konusma. Hersey karsiliklidir. O halde esinde sana bu duygulari yasatmasin. Yaninda olsun destek olsun. Oda varsa hatasi farkinda olsun. Kendine yuklenme sorun bende die

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Back