yorumsuz kelimelerin bittiği yerdeyim

evet gereginden fazla kadınlarla iç içe sadece namus kadınlara ait değildir erkeğe de aittr

İş arkadaşlarıyla sohbet etmek, ya da hatıra için fotoğraf çekinmek namussuzluk mu? hepimiz iş yerlerimizde kadın-erkek karışık çalışıyoruz. Örneğin benim iş yerimin çarşamba akşamı bowling turnuvası var. Erkek çalışma arkadaşlarımız ile beraber oynayacağız, turnuva sonunda da hatıra fotoğrafları çekinilecek. ne yani ben şimdi namussuzluk mu yapıyorum? Görende eşinizi uygunsuz durumlarda gördünüz sanacak. İnsanlar sosyal ortamda kadın-erkek beraber yaşar. Şunu da unutmayın, böyle yaparak eşinizi namussuz kadınlardan koruduğunuzu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Böyle devam ederseniz, onu kendi ellerinizle dışarıya iteceksiniz. Kıskançlık ölçülü olduğu sürece tatlıdır, boyutu büyüdükçe hastalıktır. Madem kadınlarla fazla iç içe, bu huyundan hoşlanmıyorsunuz o zaman devam etmeyecektiniz. Eşler birbirinin huyunu değiştirmeye çalıştıkça ilişkiler yıpranır. Eşinizi olduğu şekilde kabul edin ve eşinize güvenin. Evliliklerin en büyük sorunu , "ben onu değiştiririm" düşüncesidir. Ve bu düşünce pek çok evliliğin katilidir.

bakın toplu ortamlarda tabi ki resim vs sıkıntılı durum değildir. ama birebir basbasa resm cekinmek pek de normal birsey değildir.
eşiniz sizi bu konuda hassas oldugunu dile getirse siz halaaa devam ediyorsanız hoş olur mu?
ve o basbasa foto nette dolaşsa kendi insnlarınız görse demez mi eşi kızlarla resm cekiniyor.
uyarı insan olana 1 kere yapılr. yüz kere değil. eger hoşlanmıyorsa devam edilmez. 50 tane erkeğin için de birtek eşim foto çekiniyorsa kızlarla bi yerde birsey vardır

Canim ya takilma bu kadar eninde sonunda arar ya bu kadar problem etme sana zarar

Bence doktora gidin sizin evliliginiz fazla surmez boyle biriyle fotograf cektirdi diye telefonu firlatmissiniz esiniz iyi sabretmis bile ben olsam sizi firlatirdim o telefonun pesine

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bakın kimse kimseye haksız yere kötülük yapmaz.
eger hatanız karsısında sizi yasınızdan küçük birisi uyarıyorsa ve bu kişi sizin eşinizse siz hatayı bile bile tekrarlıyorsanz suclusunuz.
bu konuya kıskançlık olarak bakmayın baska bir konu da oalblr

Siz bos yere kiskanclik yapiyorsunuz karsiliginda kotuluk yapiyorsunuz ben size hak vermem uzulurum sizin kendinize guveniniz yok nisanlisiniz evlenmissiniz hatta 60 gun sonra dugun var diyorsunuz secimini yapmis zaten ayrica yetistirilis tarzi boyleymis saygi duymaniz lazim kisiligini degistiremezsiniz sadece rahatsiz oldugunuzu dile getirin kavga gurultu sadece yipratir sorunlarinizi hosgoru ile cozun

konu sahibi arkadaşa katılıyorum istemiyorsa çekilmesin karısının hatırını kırmaktan daha mı iyi ..Hem siz çekinseniz tavrı nasıl olur selfie ..bence iyice gözünü korkutun vaz gecemediği sigara içki değil ki bağımlı mı bu bayanlara...erkek adam evlenince başka kadınlarla resmiyeti korumalı toplu çekime lafım yok ..bazı arkadaşlar psikolog demiş ne alaka ya kadının sorunu saygı duyulmamak kıskançlıktan öte

dile getirmedim mi sanıyorsunuz. ben onunla ne kadar cok oturup konustum bi bilseniz. ve bu ilk değilki bu konuyla ilgili ben cok seyle karsı karsıaya geldim. belki de 10.olay bu.
her defasında güzelce kibar bi şeklde konustum. ddaha ne yapayım gözümün önünde sırnasmalarını mı izlemeyliyim böyle yetiştirildi die

işte tam da bu anlatmak istediğim. sadece saygı ya. hastalık değil ki bu vazgecilmesin.
hiç bir bayan kabul etmez bu olayı. ewliliğe beklememeli hayatında bir bayan varsa gerisi boş olmalı

Madem degismiyor uyusmuyorsunuz vazgececeksiniz evlilik nisanlilik gibi iki gun kus kalip ertesi gun barisma ailelerin arayi bulmasi gibi degil buyuk sorumluluklari var olcun tartin yasadiginizi hazmedemeyecekseniz yol yakinken vazgecin gecim derdi icine girince bunlar devede kulak kalacak aslinda ama zehir hafiye gibi surekli kontrol ederseniz her aksam kavga kacinilmaz olur

Günaydın canım akşamdan beri msj atıyorum neden gelmiyor yada geliyorum Ben anlamiyorum

sadece telefonunda bir resim gördün diye bu kadar kıskançlık yapman bencede hiç doğru değil canım neticede senden özür dileyip kötü bi niyeti olmadığını dile getirmiş evlilik herşeyden önce karşılıklı güven ve saygı ister sen eşinin arkadaşlarına saygı gösterceksin oda senin evlenseniz bile birey olarak ikinizinde özel hayatları var özllikle erkekler buna müdahale edilmesini istemez tabiki seviyeli olacaktır bekarkenki rahatlıkları illaki olamaz ama herşeydende vazgeçmek zorunda değil tabi seninde aynı hakların var bu şekilde yaparak onu sadece kendinden daha çok uzaklaştırırsın başkada bi işe yaramaz kıskançlık güzeldir ama ayarında olduğu zaman fazlası hastalıktır ki buda hem sana hem eşine zarar verir bence biraz sakin olmalısın karşındaki insanı iyi anlamalısın yoksa bu şekilde sağlıklı bir evlilik yürütemezsin

sunu sormak istiyorum evet bunaltmamalıyım ama bu ilk değil ki daha kurs basladıgı ilk gün sanki içime doğmus gibi bak ddm sakın resim bilmem ne görmiyim dedim. her sabah güzellikle uyardım ve resim neden çekindin dedğimde unuttum dio beni unutmus düşünebilio musunuz?
ben aklından cıkmısım yanındaki bayanlara o kadar odaklanmıs ki beni unutmus.

altı üstü bir fotoğraf yahu

neler yapmışsınız? iyi misiniz?

adam nefes de almasın bari. hatta dört duvar arasından çıkarma onu. etraf kız kaynıyor

canım sen böyle yapmaya devam edersen işin zor valla yani bir resim bu kadarda büyütülcek bişey değil bence senin bu resim takıntını ciddiye almıyo eşin o yüzden geçştirmiştir unuttum diye sonuçta sen onu kötü uygunsuz yada seni aldatırken görmemişsinki sadece bir resimden dolayı bu kadarda üstüne gitme herşeyden önce sana zarar

kafanda neler kuruyorsun öyle yorulmuyor musun?
enerjini başka şeye ver bence cidden.
ömür yıpranır,yıpratırsın:

aslında cok haklısınız ama unutamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…