evet gereginden fazla kadınlarla iç içe sadece namus kadınlara ait değildir erkeğe de aittr
İş arkadaşlarıyla sohbet etmek, ya da hatıra için fotoğraf çekinmek namussuzluk mu? hepimiz iş yerlerimizde kadın-erkek karışık çalışıyoruz. Örneğin benim iş yerimin çarşamba akşamı bowling turnuvası var. Erkek çalışma arkadaşlarımız ile beraber oynayacağız, turnuva sonunda da hatıra fotoğrafları çekinilecek. ne yani ben şimdi namussuzluk mu yapıyorum? Görende eşinizi uygunsuz durumlarda gördünüz sanacak. İnsanlar sosyal ortamda kadın-erkek beraber yaşar. Şunu da unutmayın, böyle yaparak eşinizi namussuz kadınlardan koruduğunuzu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Böyle devam ederseniz, onu kendi ellerinizle dışarıya iteceksiniz. Kıskançlık ölçülü olduğu sürece tatlıdır, boyutu büyüdükçe hastalıktır. Madem kadınlarla fazla iç içe, bu huyundan hoşlanmıyorsunuz o zaman devam etmeyecektiniz. Eşler birbirinin huyunu değiştirmeye çalıştıkça ilişkiler yıpranır. Eşinizi olduğu şekilde kabul edin ve eşinize güvenin. Evliliklerin en büyük sorunu , "ben onu değiştiririm" düşüncesidir. Ve bu düşünce pek çok evliliğin katilidir.
ewet delirttim kıskançlığım yüzünden ama oda bnm bu huyuma saygı göstermiyor. tekrar tekrar yapıyo bu kaçıncı bende insanım ama.
çalışıyorum ewet ama ilgilenemiyorum işte simdi de yazdıgına cvp wermedm die sorun değil sen yazmıosan bende yazmam demiş ne demek bu ben öldürcem kendimi yemin ettim ya
Canim ya takilma bu kadar eninde sonunda arar ya bu kadar problem etme sana zarar
Bence doktora gidin sizin evliliginiz fazla surmez boyle biriyle fotograf cektirdi diye telefonu firlatmissiniz esiniz iyi sabretmis bile ben olsam sizi firlatirdim o telefonun pesine
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bakın kimse kimseye haksız yere kötülük yapmaz.
eger hatanız karsısında sizi yasınızdan küçük birisi uyarıyorsa ve bu kişi sizin eşinizse siz hatayı bile bile tekrarlıyorsanz suclusunuz.
bu konuya kıskançlık olarak bakmayın baska bir konu da oalblr
Siz bos yere kiskanclik yapiyorsunuz karsiliginda kotuluk yapiyorsunuz ben size hak vermem uzulurum sizin kendinize guveniniz yok nisanlisiniz evlenmissiniz hatta 60 gun sonra dugun var diyorsunuz secimini yapmis zaten ayrica yetistirilis tarzi boyleymis saygi duymaniz lazim kisiligini degistiremezsiniz sadece rahatsiz oldugunuzu dile getirin kavga gurultu sadece yipratir sorunlarinizi hosgoru ile cozun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
konu sahibi arkadaşa katılıyorum istemiyorsa çekilmesin karısının hatırını kırmaktan daha mı iyi ..Hem siz çekinseniz tavrı nasıl olur selfie ..bence iyice gözünü korkutun vaz gecemediği sigara içki değil ki bağımlı mı bu bayanlara...erkek adam evlenince başka kadınlarla resmiyeti korumalı toplu çekime lafım yok ..bazı arkadaşlar psikolog demiş ne alaka ya kadının sorunu saygı duyulmamak kıskançlıktan öte
dile getirmedim mi sanıyorsunuz. ben onunla ne kadar cok oturup konustum bi bilseniz. ve bu ilk değilki bu konuyla ilgili ben cok seyle karsı karsıaya geldim. belki de 10.olay bu.
her defasında güzelce kibar bi şeklde konustum. ddaha ne yapayım gözümün önünde sırnasmalarını mı izlemeyliyim böyle yetiştirildi die
Günaydın canım akşamdan beri msj atıyorum neden gelmiyor yada geliyorum Ben anlamiyorum
merhaba ,
biras uzun olacak ama sizlerden baska anlatacak kimsem yok . umarım bana yardım edersiniz.
bn sözleneli 8-9 ay oldu nişan olalı 15 gün fln ve nikah da 5 gün oldu düğüne de 60 gün var.
eşim köy kesiminde yasıyor. ben bursada.
onların yasadıgı yer benm annemin köyü orda insanlar günah yok gibiler. kadınlar erkeklerden erkekler kadınlardan çekinmez hep akraba gibi.
neticesinde genclerde büyükler gibi çekinmiyorlar. sohbet muhabbet vs.
ben bundan 9 ay önce fln eşime cok kıskanç oldugumu ve hiç bir sekilde bir bayanla muhatap olmamasını söyledim( gereginden fazla)
ve ben onu hiç sölememişim gibi davrandı cok tartısmalarımız oldu. sanki ben onu hiç uyarmadım gibi.
ve en son olanı da nikahımın oldugu günün aksamı telefonunu karıstırdım. eşim tanıstıgımız günden beri hiç telefonunu karıstırmama laf etmez yani saklamaz bırakır baana gider beni gizlemez yani hiç bi yerde.
neyse o aksam karıstırırken kursta kız arkadaslarıyla resim çekinmiş ve ben deliye döndüm o sırada yoldaydık arabadan telefonu fırlattım. ve ne dese inanmadım yalvardı bana hatalıyım ama içimde kötülük yok dedi hatıra olsun die yapıldı o an kızlar cekelim fln deyince düşünmedden oldu dedi tbi bn susmadım. günlerce kötülük yaptım artık evliyim ama sözlüylen de ayrılmayı düşünmüyordum. çok seviyorum oda seviyor aama bu huyundan vazgecemiyr ve ben korkuyorum yine böle biişiyle karşılaasırım diye söz verdi ama ? sizce ne yapmalıyım konuyu kapattık bir daha acılmayacak aama ben kitlendim yani napayım
sunu sormak istiyorum evet bunaltmamalıyım ama bu ilk değil ki daha kurs basladıgı ilk gün sanki içime doğmus gibi bak ddm sakın resim bilmem ne görmiyim dedim. her sabah güzellikle uyardım ve resim neden çekindin dedğimde unuttum dio beni unutmus düşünebilio musunuz?
ben aklından cıkmısım yanındaki bayanlara o kadar odaklanmıs ki beni unutmus.
sunu sormak istiyorum evet bunaltmamalıyım ama bu ilk değil ki daha kurs basladıgı ilk gün sanki içime doğmus gibi bak ddm sakın resim bilmem ne görmiyim dedim. her sabah güzellikle uyardım ve resim neden çekindin dedğimde unuttum dio beni unutmus düşünebilio musunuz?
ben aklından cıkmısım yanındaki bayanlara o kadar odaklanmıs ki beni unutmus.
canım sen böyle yapmaya devam edersen işin zor valla yani bir resim bu kadarda büyütülcek bişey değil bence senin bu resim takıntını ciddiye almıyo eşin o yüzden geçştirmiştir unuttum diye sonuçta sen onu kötü uygunsuz yada seni aldatırken görmemişsinki sadece bir resimden dolayı bu kadarda üstüne gitme herşeyden önce sana zarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?