yorumsuz kelimelerin bittiği yerdeyim

alomrumu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2013
102
3
38
Bursa
merhaba ,
biras uzun olacak ama sizlerden baska anlatacak kimsem yok . umarım bana yardım edersiniz.
bn sözleneli 8-9 ay oldu nişan olalı 15 gün fln ve nikah da 5 gün oldu düğüne de 60 gün var.
eşim köy kesiminde yasıyor. ben bursada.
onların yasadıgı yer benm annemin köyü orda insanlar günah yok gibiler. kadınlar erkeklerden erkekler kadınlardan çekinmez hep akraba gibi.
neticesinde genclerde büyükler gibi çekinmiyorlar. sohbet muhabbet vs.
ben bundan 9 ay önce fln eşime cok kıskanç oldugumu ve hiç bir sekilde bir bayanla muhatap olmamasını söyledim( gereginden fazla)
ve ben onu hiç sölememişim gibi davrandı cok tartısmalarımız oldu. sanki ben onu hiç uyarmadım gibi.
ve en son olanı da nikahımın oldugu günün aksamı telefonunu karıstırdım. eşim tanıstıgımız günden beri hiç telefonunu karıstırmama laf etmez yani saklamaz bırakır baana gider beni gizlemez yani hiç bi yerde.
neyse o aksam karıstırırken kursta kız arkadaslarıyla resim çekinmiş ve ben deliye döndüm o sırada yoldaydık arabadan telefonu fırlattım. ve ne dese inanmadım yalvardı bana hatalıyım ama içimde kötülük yok dedi hatıra olsun die yapıldı o an kızlar cekelim fln deyince düşünmedden oldu dedi tbi bn susmadım. günlerce kötülük yaptım artık evliyim ama sözlüylen de ayrılmayı düşünmüyordum. çok seviyorum oda seviyor aama bu huyundan vazgecemiyr ve ben korkuyorum yine böle biişiyle karşılaasırım diye söz verdi ama ? sizce ne yapmalıyım konuyu kapattık bir daha acılmayacak aama ben kitlendim yani napayım

ıyı dusunun nıkah olması neyı degıstırırkı hayat szın sonucta , dugune 60 gun var dıyorsunuz en kotu ıhtımalle dugun olmaz nıkahta ıptal edılır

suan evliyim zaten ama ben ayrılmak istemem asla

canım ayrıl demedım ben sana zaten , ama ne bılıyım gozunu korkut o zaman sonucta hoslanmadıgın bır durum bu sureklı boyle seylerle canın sıkılmasın

canım ayrıl demedım ben sana zaten , ama ne bılıyım gozunu korkut o zaman sonucta hoslanmadıgın bır durum bu sureklı boyle seylerle canın sıkılmasın

ne yapabilrim ki nasıl korkutabilirim. tartısmaktan nefret eden biri konuyu kapat dediyse bir daha üstüne gidemiyorum bir daha olmaması için ne yaacagmı da bilmiyorum

ne yapabilrim ki nasıl korkutabilirim. tartısmaktan nefret eden biri konuyu kapat dediyse bir daha üstüne gidemiyorum bir daha olmaması için ne yaacagmı da bilmiyorum

ıste bu yuzden dıyorum ıyı dusun dıye ,
aynı seyı sen yapsan o senın burnundan fıtıl fıtıl getırırdı bu durumu degıl mı

Bir fotografi cok abartmiyor musunuz
Sonucta esiniz calisiyor hepimizin is arkadaslari var onlardan kiskanmak nedir ki
Bence biraz sakin olun
Allah omur verirse yillarca biriyle evli kalacaksini ve butun omur boyle gecmez kendinizi yipratirsiniz
Tas devrinde magarada yasayan insan degil ki bu sosyal bir birey kadin da olur arkadasi erkek de
Sizin hic normal arkadasiniz yok mu?eger yoksa sizde bir tuhaflik var bence

ama sizce dikkatli olması gerekmez mi?
ne gerek var ki resim çekinmeye 3 günlük tanıdıgı bir bayanla yanyana selfie yapmaya sacmalık bence bu .
eger sen eşine müsade etmiyorsan bazı seyleri o yapmıyorsa karsı taraf da saygı göstermeli ben sevmiyorum böle seyleri

Canim yanlis anlama beni sadece yardimci olabilir belki diye.. kiskanclik seni yer bitirir. Esinin canina tak ettigi yerde ceker gider. Yine olan sana olur. Kiskancligini kontrol adina kucuk bi destek alabilirsin diye dusunuyorum. Artik gunumuzde yaygin bilirsin. Hem senin psikolojin icin hemde gelecegin, yeni kurdugun aile icin. Esinide gotur ama once kendin git. Esinede senin icin degil benim icin diip ikna etmeye bak. O sira icerisinde esininde inatla yaptigi seyler bi sekilde gunyuzune cikip duzeltilecektir.

Benim fikrim bu tabi :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Dikkatli olmasi gerekir ama fiziksel temas konusunda falan
Bayan arkadasi olabilir bence namus ve ahlak kavrami insanin beynindedir durmasi gereken noktayi bilmektedir bence
Evlilik dediginiz sey adama at gozlugu takip nefes almasini bile engellemek surekli kisitlamak degildir bence biraz sakin olun sonra cok yipratirsiniz kendinizi
Siz de bireysel iliskilerinizde dikkatli olun o da dikkatli olsun ama bir fotoyu da bu kadar abartip yaygara cikarmayin
Ondan ayrilsaniz yeni biriyle evlenseniz de ayni seyler olur birbirinizi uzmekten baska birseye de yaramaz
Sonucta calisan insanlar elbet disarida arkadas edinecekler foto cekinmekte birsey yok ki adamin icinde kotuluk varsa onu havada karada zaten yapar foto cekinmeden de yapar sizin ruhunuz bile duymaz
Biz burada ne hikayeler okuduk kadinin kocasinin erkek sevgilisi olan mi dersin internette karisini aldatan erkek mi dersin neler var hayatta siz siz olun masum bir insani bir foto yuzunden kirmayin iliskinizi yipratmayin oturun duzgun sekilde rahatsizliklarinizi anlatin telefon firlatmak da nedir kac yasindasiniz merak ettim sakinlesin biraz sinir once size zarar ileride coluk cocuk sahibi olacaksiniz boyle ham davranmayin olgun ve agir olun biraz

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ama bi etksi olur mu ben aşamıyorum bu huyumu

canım fiziksel temas olmadıgını nerden bileyim ben. yarın öbür gün biri görse dese senin eşin bir bayanla resim çekinmiş nette dolaşıyor dese ne cvp verirsin.
arkadas edinmek baska kalkıp da samimi olup vıcık vıcık resim cekinmek baska gerek yok. içinde kötülük olmadıgını biliyorum. ama bu hareketleri bana göre cok yanlıs herkesin yanlışı doğrusu bir değil. bana ters aileme ters yasam seklime ters ben böle seylerden nasıl vazgecirebilrim onun derdindeyim. yasım 23 ben yasımdn daha olgunum cünkü hayaatı tek basıma yasadım hep.

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ama bi etksi olur mu ben aşamıyorum bu huyumu

Hic bi sorun caresiz diil. Ben her zaman insanin huyunu degistirebilecegine inaniyorum. O kiskanclik krizleri bende tavan yapmisti, bi sure sonra insan kendine zarar veriyo fiziksel olarak. Ama ben aştım. Olan bana oldu. Bence iyi bi takip ve dogru bi danismanla cok fayda gorursun ☺️

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Canim yasin cok cok kucuk daha boyle kiskanclik krizleri sana zarar tekrar soyluyorum ben senin ablan sayilirim yas olarak senin gectigin yollarda ben de gectim herkes hayati tek basina yasar kim bir baskasinin hayatini yasiyor ki zaten?
Sana tavsiyem bir uzmana gorun kendi sagligin icin olan sana olur kimseye bisi olmaz benim esim binlerce kadin goruyor her gun isi dolayisiyla birsuru arkadasi var calisani var onlarin esleri var foto cekinmese de birileriyle gorunuyor gorunmek zorunda eve kapatamam ya adami sakin ol ve adam gizli sakli bisi yapacaksa gene yapar onemli olan onu iyi taniman neyi yapip neyi yapmayacagini bilmen

ablam bak bn az önce nette kızlarla footosunu gördüm. aradım kızdı kapattı teli yüzüme ben basedemiym bn bıktım elim ayagım buz tuttu hasta oldm yne ben napıcam ya

ablam bak bn az önce nette kızlarla footosunu gördüm. aradım kızdı kapattı teli yüzüme ben basedemiym bn bıktım elim ayagım buz tuttu hasta oldm yne ben napıcam ya

Kizip telefonu yuzune kapamasi cok yanlis emin ol kizlarla foto cektirmekten daha yanlis bunu sakin bir kafayla onunla konusmalisin ama bak adami o kadar delirtmissin ki neler yapiyor ikinizi de kotu etkiliyor bu durum demek ki ona da gina gelmis yaptigi hareketi savunmuyorum kesinlikle yanlis anlama beni ama daha fazla israrla bu konunun uzerine dusme birak bakalim napacak o seni arasin o senin pesinden kossun sen sinirlenerek kendine zarara verirsin yasindaha cok kucuk erkenden evlenmissin bu cok agir bir sorumluluk ben 30yasindayim yeni evlendim ben bile zorlaniyorum ama boyle kiskanclik yaparsan sonrasinda sen uzulursun kimse durmaz yaninda emin ol
Uzulme kendini topla baska seylerle ilgilen meslegin var mi calisiyor musun

eşiniz için "bu huyundan vazgeçmiyor" diye dert yanmışsız da, değişmesi gereken bir huy varsa bence o sizin huyunuz. Bu hastalık derecesinde ki kıskançlık sizi yer bitirir, yetmez ilişkinizi de yer bitirir. Şunu da unutmayın lütfen, kimse dışarı da sizin kocanızı ayartmak için nöbet tutmuyor. Yok diyelim, herkes eşinizin peşinde, o yüz vermezse zaten sorun yok, yok yüz vereceğini düşünüyorsanız da , bu güvenmediğiniz anlamına gelir. Güvenmediğiniz adamla aynı yatağa nasıl gireceksiniz.

Şunu da hatırlatayım, şimdi bu kıskançlık triplerinize tepki göstermeyen eşiniz, evlenince bu sıkıntıya gelemeyecek benden söylemesi. Bence kıskançlığınızı kontrol altına alın yapamıyorsanız da, psikolojik destek alın.

ewet delirttim kıskançlığım yüzünden ama oda bnm bu huyuma saygı göstermiyor. tekrar tekrar yapıyo bu kaçıncı bende insanım ama.
çalışıyorum ewet ama ilgilenemiyorum işte simdi de yazdıgına cvp wermedm die sorun değil sen yazmıosan bende yazmam demiş ne demek bu ben öldürcem kendimi yemin ettim ya

evet gereginden fazla kadınlarla iç içe sadece namus kadınlara ait değildir erkeğe de aittr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…