- 30 Kasım 2009
- 1.155
- 68
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biriyle bi birlikteliğini görüyorum Sevgili,eş vb. gibi bi birliktelik. Ama aranız kötü gibi. Özellikle bi taraf kızgın gibi duruyor. Sanki olan bitenler sizden çıkmış gibi. Ortada sürekli bi kargaşa, bi olaylar var. Sanırım kızgın taraf erkek. Yapısıda biraz sinirli gibi zaten.
Senin canını sıkıp sana iğneyi batırıp batırıp sonrada hiçbir şey olmamış gibi kenara çekilen biri var. Epeyce canını sıkıyor bu kişi. Kötü niyetli zaten. Seni hiç sevmiyor diyebilirim.
Şu sıralar durumlar karışık gibi bir müddette öyle devam edecek. Yalnız bu adam sana geliyor bağrıyor çağrıyor ama başkasına karşı pısırık bir şekilde önüne eğiliyor o ne derse yapıyor onu dinliyor.
Durumunuza üzülen başka biri var. Çok üzülüyor ama belli etmemeye çalışıyor. Bir başkasıda cok şaşkın bir şekilde izliyor sizi. Ne yapsam diye düşünüyor. Karışsam daha kötü olur karışmasamda kötü gibi düşünüp duruyor. Yalnız sen bu adamla aynı çatı altında gibisin. Evlimisin yada aynı evdemi kalıyosunuz? Yada sürekli bi evemi girip ckıyosunuz?
Bi hastalık yada ölüm haberi alacaksın. Uzaklardan bi haber ama . İlla etkileniceksn ama seni çok fazla üzmeyecek.
Eki Görüntüle 476682 Eki Görüntüle 476677 Eki Görüntüle 476681 Eki Görüntüle 476718
bunlar da yeni görüntülerim
Ben tamamen bitecek bi evlilik görmüyorum. Eğer evliliğinin bitmesini istemiyorsan sakin, sessiz kal. Alttan al. Sanırım sende pek alttan almıyosun. Ufacık bir kavga fazlaca büyüyor. Zaten başka insanlar tarafından gerçekleşiyor bu kavgalar. Özellikle biri varki eşin onun karşısında süt dökmüş kedi gibi duruyor. Yalnız durumlar şuan için iyi sayılmaz. Eşin inatla seni üzmeye çalışıyor sanki :S ben pek ortada büyük bir aşk, sevgide göremiyorum. Ortalık bi anda duruluyor gibi görüncek ama sonra tekrar tartışmalar olacak gibi. Sizin evliliğinizi iyi bi şekilde yürütebilmeniz için eşini ailesinden biraz olsun uzaklaştırman gerekiyor. Uzaklaştırmaktan kastım aynı çatı altında yaşamamak, ve sürekli git gel olmaması. Eşin ailesinin etkisinden çok kalıyor. Aileside seni sevmiyor gibi.
mrb. canım..
ben eşinle aranın düzeleceğini düşünüyorum çünkü falında kalp görüyorum..
evet evliliğinize müdahale eden kişiler fazla laf,söz çok..
fazlasıyla kalabalık bir aile görüyorum ve bunların çoğu size takmış durumda, bu şekilde,..
allah yardımcın olsun.. dilerim istediklerin olur ..
Teşekkürler canım yorumun için...
Eşim mi beni çağıracak? Ben istenmediğim yere gitmek istemem açıkcası. Ne kadar süre ayrı kalırız ve ayrı ev görünüyor mu?
kız okadarını nasıl bilim
ama bence sen daha eğilimlisin.. gitmeye sen gidicen.. bide çok kızdırmışsın eşini ,
kırıcı laflar kullanmışsın gibi, ailesine kızıp adamcağaza yüklenmiş gibisin..
bunlar sadece benim bakarak hissetiklerim..!
Yok canım o beni kırdı sürekli ben sadece ona pısırık dedim, haklıyım sesi çıkmıyor. Sürekli evden git diyen de oydu. Ayrılalım dedi. Bana kalsa dayanırdım ama ayrı eve çıkmamız şart yoksa mutluluk yok...
kıyamam canım ya..
seviyo musun ? bilmiyorum ama ben falda ikinizinde birbirinizi sevdiğinizi gördüm..
sizin ilişkiniz baya çıkmaza girmiş üzme kendini hemen karar vermeyin biraz zaman tanıyın birbirinize..
çocuk var mı canım ?
kıyamam canım ya..
seviyo musun ? bilmiyorum ama ben falda ikinizinde birbirinizi sevdiğinizi gördüm..
sizin ilişkiniz baya çıkmaza girmiş üzme kendini hemen karar vermeyin biraz zaman tanıyın birbirinize..
çocuk var mı canım ?
Hayır çaocuğum yok. Daha zar zor 10 ayı doldurduk. İlk aydan beri annesi ve ailesinin eli ensemizdeydi. Ben de acele etme tarftarı değilim ama bu tek taraflı bir iş değil. Artık biraz sorumluluk alıp yuvamızın olmasını sağlamalı.
3 kişi vaar karşına almışsın. onları destekleyen başkaları da var. sen onlara yukarıdan bakıyorsun daha üstün çıkmışsın. seni destekleyenler de var ama karşşı tarafa göre güçsüzler. iki haberin var ama henüz sana ulaşmıyor. bir insan çıkmış temiz düşnceli biri. ama karşısındaki ona bi konuda nankörlük etmiş. top sakallı bir adam görüyorum bu kişi sana bir konuda yardımcı olacak. iki kişinin tartışması var. bir bayan ve bir erkek. erkek çok sinirli görünüyor. ağzından çıkan her kelime yaralamış bayanı. bayana destek veren arkadaşşı var. hane içinde karmaşa var ama umut ışığı var. sadece görmek gerekiyor, küçük bir ışık genişletmek sıkıntıda olanların elinde.