• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yorumlarınızı bekliyorum

Msaka

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
13
3
8
Bursa
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1396898465.457168.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1396898586.047280.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1396898616.987880.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1396898631.751372.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1396898647.688825.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1396898667.187752.jpg

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Secimler guzel...
Zamanla dekarosyan ve yasanmislikla daha da guzel olur eminim, ben mobilyalari begendim:34:

yemek masasına bayıldım!
ayakları falan cok guzel duruyor...

bir de tv unitesinin ek dolapları falan cok hosuma gitti! :16: salonla mutfak yakınsa orayı acar hatta bir duvara taş döserdim herhalde.

ama cahilligime verin 4.fotodaki ne? hosuma gitti fakat bilmeyerek :1: kitaplık mı diye baktım ama kabartmaları olsa da arada bosluklar yok.
öyle olsaydı ooooh tadından yenmezdi :16:
berjer var mı salonda bilmiyorum ama yeriniz varsa mobilyalara cok yakısır...

Son düzenleme:
çok gzl beyendim cnm güle güle kullan bişey sorucm duvarının rengi ne acaba ? ben boyada daha karar veremedmde

Hepinize teşekkür ederim öncelikle çok mutlu etti yorumlarınız 😊 4. Fotoğraftaki dolabım, ben giyinme odası ile yatak odasını ayrı yaptım, giyinme odasını ayrıca ütü odası olarak da kullanıcam, bir odamada Şuan ki odamı getiricem misafik yatak odası yapıcam. Duvarın rengi sanırım şampanya ev sahibi boyarmış bizde değiltirmedik. Berjerim 1 tane var fakat daha bitmediği için getirmediler geldiğinde onunda fotoğrafını koyarım.

Çok güzeller bayıldım harika bir takım,güle güle kullanın.

En beğendiğim ahşap rengidir kendisi, yalnız burası evlilik, nişan, söz gibi resimlerin paylaşıldığı bir albüm.. :34:

😳 aa bilmiyordum öyle bir bölüm olduğunu. Teşekkür ederim ayrıca

Back