• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yorumlarınızı bekliyorum

esmanur033

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2012
180
2
26
Kocaeli
Arkadaslar ben yüzüme garnier saf ve temiz yüz temizleme ürününü kullandım.bir gün sonra dudak yanında sağlı sollu sarımsılık oldu.hani su güldüğümüzde beliren çizgilerin oldugu yerler.normalde beyaz tenliyim orası sarımsı oldu ve geçmiyor.nasıl geçer acaba:(

bende kullanıyorum ama hiç bi sorunla karşılaşmadım öyle sarı sarı bence bi cildiyeye görün derim

canım konunu yanlış yere açmışsın o yüzden pek cevap gelmez burdan... kozmetikle ilgili biyere aç konunu...
bu arada hiç kullanmadım bi fikrim yok ama cildiyeye görün...bu arada kullanmaya devam etme doktor bi cevap verene kadar..

canım konunu yanlış yere açmışsın o yüzden pek cevap gelmez burdan... kozmetikle ilgili biyere aç konunu...
bu arada hiç kullanmadım bi fikrim yok ama cildiyeye görün...bu arada kullanmaya devam etme doktor bi cevap verene kadar..

ben yeni girdim bu siteye konuyu oraya nasıl tasırım bilmiyorum.sen yapabilirmisin yada nasıl yapılıyor söylermisin canım <3 zaten öyle olunca kullanmayı bıraktım ama orası öyle kaldı :(

Back
X