• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri yorumlarınızı beklıyorum gelınlıgım nasıl kızlar

hayatimin_anlami

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2010
43
0
36
Almanya
kızlar yarına kadar bu gelik hakkında kesın karar vermem gerekıyor sızce cokmu abartılı?

Eklentiler

• $Fotoğraf0155.jpg
    $Fotoğraf0155.jpg
    45,8 KB · Görüntüleme: 135
Son düzenleme:
ee canım benim gelinlik dedğin tabii abartılı olucak, o gün senin günün eger satafatlı gösterişli seyler seviyosun daha bile sade, ama zevkim sık zarif sade olsun diyorsan sen bilirsin.

Bel kısmı abartıyı geçin çok kaba geldi gözüme.Gelinliğin üst kısmı çok hoş ama etek kısmı maalesef göz yorucu.Tabii içinize sindiyse çok ayrı ama tam anlamıyla beğenmiş olsanız fikirlerimizi merak etmezdiniz bence.O yüzden biraz daha bakının.Veya etek kısmı değişsin.​

cnm yanlış anlamazsan ne düşünüyorsam direk söylemek isterim ben detayları sevmedim, boğaz kısmını sevmedim, kolye taksan gözükmeyecek bile ve boğazlı kazak giymiş gibi boğucak sıkıcak seni alt taraftaki detayları da beğenmedim çok kabarık :5::5:

Son düzenleme:
bence klasik bi model ama sizin içinize sindiyse orasını bilemem tabi.daha farklı modeller de var aslında..

önemli olan senin icine sinmesi
sen giyiceksin
sana özel olmali
rahat hiissetdiysen kendini neden olmasin
abarti yada sade tamamen zevk meselesi cünkü
dilerim gönlünce gecer herseyin insaAllah

Bir kere, tesettürlü bir bayan olarak, yakası kapalı bir model bakmakla akıllılık etmişsiniz. Sanırım bolero kullanacaksınız ve straples modelin üstüne bolero yaka kapatırken büyük sorun olur ama sizinkinde bu olumsuzluk giderilmiş olacak.

Gelelim gelinliğe. Üst kısmı fena değil, eteği en altı da kötü değil. Yapılması gereken, eğer sizin için bir daha dikilecekse, eteğin bel ile diz arasına dikilmiş olan o naylon görünümlü organze dolamayı ve dev çiçekleri iptal etmek. O şekilde çok daha iyi bir görüntüsü olur.

cnm daha güzel ve zarif bir gelinlik bulabilirsin bel kısmı sizi oldukça kilolu gösterir.

Back