• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yorumlarınıza ihtiyacım var.

Gunef94

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Öncelikle herkese sağlıklı günler dilerim. Bir derdim var yorumlarınızı esirgemeyin lütfen. Ben tek çocuğum 27 yaşındayım. Annemi haziran ayının başında kaybettim maalesef. Uzun yıllar hastalığıyla mücadele ettik bizim için çok zordu. Şimdi benim görüştüğüm birisi var. 3 aydır tanıyorum kendisini 2 aydır da sevgiliyiz. Babam biliyor görüştüğümü. Teyzelerime de söyledim. Erkek arkadaşım ve ailesi işi ciddiyete bindirmek en azından bir yüzük takmak istiyorlar. Bende zaman istedim. Ocak ayında gelelim en azından dediler. Ben kendimi suçlu gibi hissediyorum babamı yalnız bırakacağım için. Birde herkes ne der bilmiyorum annesini kaybetmiş neler düşünüyor evlilik falan derler mi? Benim için zaten o konu içimde her gün acı çektiğim, psikolojik destekle atlatmaya çalıştığım hala ilaç kullandığım bir süreç ama herkes ne der bilmiyorum. Kimseye söyleyemiyorum. Tanımak için yeterli bir süre mi onu da bilmiyorum ama ondan yana hiç kötü bir şey duymadım çevreden ve teyzemler de araştırmış ailesini de çok övmüşler. Sizce erken mi daha zamana ihtiyacım var mı yorum yaparsanız çok sevinirim.. Bu arada onunla zaman geçirmekten, konuşmaktan keyif alıyorum. Beni mutlu ediyor güveniyorum ve seviyorum.

Öncelikle başın sağolsun. Hayat devam ediyor, hayatına devam etmek zorundasın bu bir. İkincisi hayatın boyunca babanın yanında kalamazsın. Zaten şimdi nişan olsa evlilik 1 sene sonra falan olur.

Bir diğer husus ne kadar araştırma yapsanız da 3 ay çok kısa bir süre. Mümkün olduğu kadar süreyi uzat. Evet sorup soruşturmada iyi diyebilirler ama, bazen sağlıklı bir evlilik için iyi olmak yetmez, uyum gerekir. Ki, dışardan iyi gözüküp de dışı seni içi beni yakar inanlar çok.

Söylemeden edemeyeceğim seviyor musunuz bu adamı? Yoksa sadece vakit geldi iyi olan birisiyle evleneyim kafası mı bu?

Öncelikle başın sağolsun. Hayat devam ediyor, hayatına devam etmek zorundasın bu bir. İkincisi hayatın boyunca babanın yanında kalamazsın. Zaten şimdi nişan olsa evlilik 1 sene sonra falan olur.

Bir diğer husus ne kadar araştırma yapsanız da 3 ay çok kısa bir süre. Mümkün olduğu kafa süreyi uzat. Evet sorup soruşturmada iyi diyebilirler ama, bazen sağlıklı bir evlilik için iyi olmak yetmez, uyum gerekir. Ki, dışardan iyi gözüküp de dışı seni içi beni yakar inanlar çok.
Cevabın için teşekkür ederim. Evet bana kalsa ben biraz daha emin ilerlemek istiyorum ama karşı taraf ve ailesi en azından aileler tanışsın sizin için de sıkıntı olmasın geziyorsunuz diyorlar. Bende arada kaldım. Ve evet haklısınız 3 ay gerçekten kısa bir süre.

Başınız sağolsun. Eminim anneniz de sizin iyi bir yuva kurmanızı isterdi. O yüzden o kısmı düşünmeyin. Elalem ne deri zaten hiç düşünmeyin.
Ama daha yeni tanışıyorsunuz. Erken bir karar olabilir. Biraz daha aileleri işin içine katmadan görüşüp tanımaya çalışın derim

3 ay evlenmek
Icin erken degil mi? Kaldi
Ki ya illa bi yuzuk takalim filan gereksiz baski bence.. halkayi takinca nolacak yani? TaniyacaksaniZ illa soz kesmek gerekmez. Bence bu onemli yoksa insanlarin ne diyecegi onemsiZ. Kaldi ki
Annen hayatta olsa o da hayatina bakmani isterdi

Başınız sağolsun. Eminim anneniz de sizin iyi bir yuva kurmanızı isterdi. O yüzden o kısmı düşünmeyin. Elalem ne deri zaten hiç düşünmeyin.
Ama daha yeni tanışıyorsunuz. Erken bir karar olabilir. Biraz daha aileleri işin içine katmadan görüşüp tanımaya çalışın derim
Teşekkür ederim çok sağolun cevap için. Yorumunuzu düşüneceğim erken olduğu konusunda bende kararsızdım sanırım haklısınız.

Basiniz sagolsun. Ama hayat devam ediyor. Elbette sevicek sevilecek evleniceksiniz. Babaniza karsi sorumlulugunuz yok. Ama 3 ay cok kisa hele bi bi yili tamamlayin. Daha cicim ayi bitmemis.

3 ay evlenmek
Icin erken degil mi? Kaldi
Ki ya illa bi yuzuk takalim filan gereksiz baski bence.. halkayi takinca nolacak yani? TaniyacaksaniZ illa soz kesmek gerekmez. Bence bu onemli yoksa insanlarin ne diyecegi onemsiZ. Kaldi ki
Annen hayatta olsa o da hayatina bakmani isterdi
Anlaşabiliyoruz hayat görüşlerimiz aynı uyumluyuz da ama iç anadolu da yaşadığımız için illa bi adı konsun lafı var ne yazık ki. Teşekkür ederim bu arada cevabın için.

Basiniz sagolsun. Ama hayat devam ediyor. Elbette sevicek sevilecek evleniceksiniz. Babaniza karsi sorumlulugunuz yok. Ama 3 ay cok kisa hele bi bi yili tamamlayin. Daha cicim ayi bitmemis.
Tek çocuk olduğum için sorumlu hissediyorum ona karşı. Sanırım haklısınız teşekkür ederim yorum için.

Anlaşabiliyoruz hayat görüşlerimiz aynı uyumluyuz da ama iç anadolu da yaşadığımız için illa bi adı konsun lafı var ne yazık ki. Teşekkür ederim bu arada cevabın için.
Ben de ic anadolunun gobeginde dogdum buyudum. Kayinvalidem ilk gunden beri evlenin yuzuk takalim diye cok istedi. Ama biz 3 yil flort edip anca karar verebildik evlenmeye. 3 ayda birinin hayat gorusunu anlayamazsin. Uyumlu olup olmadigini bilemezsin. Herkesin kendi gibi davranmasi icin biraz daba zamana ihtiyac var bence

Ben de ic anadolunun gobeginde dogdum buyudum. Kayinvalidem ilk gunden beri evlenin yuzuk takalim diye cok istedi. Ama biz 3 yil flort edip anca karar verebildik evlenmeye. 3 ayda birinin hayat gorusunu anlayamazsin. Uyumlu olup olmadigini bilemezsin. Herkesin kendi gibi davranmasi icin biraz daba zamana ihtiyac var bence
Onlara kalsa aynı seninki gibi ilk günden ciddiyete bindirecekler ben durdurdum. Şimdi yine dediler önümüzdeki ay bakarız dedim. Yorum yapanların genel kanaati erken olduğu yönünde, herkesin vardır elbet bir bildiği. Biraz daha zaman geçireceğim büyük ihtimalle.

Başınız sağ olsun Allah rahmet eylesin. Hayat devam ediyor etmeli de zaten elalemin lafına bakarsanız hayat yaşanmaz olur fakat üç ay kısa bir süre herhangi bir kayıp yaşamış olmasanız bile kısa. Duygusal boşluk durumundan dolayı hisleriniz sağlıklı olmayabilir ha oladabilir ama henüz çok erken zaman verip birbirinizi iyice tanıyın derim.

Başınız sağolsun.
Bence aceleci davranıyorsunuz, önemli bir kayıp yaşamışsınız ve bir nevi hayatınızda yeni biriyle oyalanıyorsunuz bana kalırsa.
Çok mutlu da olabilirsiniz ya da ‘ben bununla ne yapmışım’ da diyebilirsiniz.
Karar için acele etmeyin, kendinize zaman tanıyın ve ruhsal olarak iyileşmeye odaklanın.
1 seneden önce de bu tür ciddiyetlere girmeyin, tongaya düşerseniz acısı fena olur.

Bir diğer husus ne kadar araştırma yapsanız da 3 ay çok kısa bir süre. Mümkün olduğu kadar süreyi uzat. Evet sorup soruşturmada iyi diyebilirler ama, bazen sağlıklı bir evlilik için iyi olmak yetmez, uyum gerekir. Ki, dışardan iyi gözüküp de dışı seni içi beni yakar inanlar çok.

Söylemeden edemeyeceğim seviyor musunuz bu adamı? Yoksa sadece vakit geldi iyi olan birisiyle evleneyim kafası mı bu?
Bu arada yeni gördüm en alttaki yorumu. Asla birisiyle evleneyim diye düşünce ile hareket etmem. Bir ömür birbirimizle vakit geçireceğiz sevmeden hareket edemem 🤗

Başınız sağolsun.
Bence aceleci davranıyorsunuz, önemli bir kayıp yaşamışsınız ve bir nevi hayatınızda yeni biriyle oyalanıyorsunuz bana kalırsa.
Çok mutlu da olabilirsiniz ya da ‘ben bununla ne yapmışım’ da diyebilirsiniz.
Karar için acele etmeyin, kendinize zaman tanıyın ve ruhsal olarak iyileşmeye odaklanın.
1 seneden önce de bu tür ciddiyetlere girmeyin, tongaya düşerseniz acısı fena olur.
Cevap için teşekkür ederim öncelikle. İşte kendime karşı objektif olamıyorum hani doğru mu yapıyorum acele mi ediyorum bilemediğim için danışmak istedim. Evet iyi vakit geçiriyorum seviyorum da ama evlilik çok ciddi bi müessese sonuçta.

Başınız sağolsun. Evlilik ve ailelerin tanışması için erken değil mi? Tanışma olunca illaki ki işin içine aileler de girecek. Baş başa birbirinizi tanıyacağıniz dönemde bir de kayın valide gönlü yapacaksınız. Bu zamanların tadını çıkarın . Hiç bir şey için de acele etmeyin. Emin olun hiçbiri kaçmıyor ,bu zamanlarınızı ozluyorsunuz bile, bir de evlilik cidden farklı , insanlar da oyle hemen tanınmıyor

Başın sağ olsun. İçinde ki boşluğu sakın 3 aylık biriyle doldurmaya kalkma.
Millet ne der diye düşünmekten değil , kendin için evlenme.
Ben aslında evliliği 1 sene sonra düşünüyorum bunu sevgilime belirttim ama söz nişan olaylarında bu kadar istekli olduklarını görünce düğün içinde acele ederler gibime geliyor. Şu an duygu durumum seviyorum mutluyum ama gerçekten öyle olduğu için mi boşlukta olduğum için mi ayırt edemiyorum ki.

Başınız sağolsun. Evlilik ve ailelerin tanışması için erken değil mi? Tanışma olunca illaki ki işin içine aileler de girecek. Baş başa birbirinizi tanıyacağıniz dönemde bir de kayın valide gönlü yapacaksınız. Bu zamanların tadını çıkarın . Hiç bir şey için de acele etmeyin. Emin olun hiçbiri kaçmıyor ,bu zamanlarınızı ozluyorsunuz bile, bir de evlilik cidden farklı , insanlar da oyle hemen tanınmıyor
Evlilik benim için oldum olası çok düşünülmesi gereken bir kavramdı zaten. Yakın arkadaşlarım kısa sürede evlendiğinde nasıl güvendiniz diyen biriydim ben hatta. Ama başa gelince öyle olmuyormuş demek ki. Bana kalsa ben en azından bende bi müddet daha hiç ailelerin tanışmasını bile istemem. Ama karşı taraf ısrarlı olunca bi danışmak istedim. Ben mi yanlış düşünüyorum yoksa erken mi gerçekten diye.

Ben aslında evliliği 1 sene sonra düşünüyorum bunu sevgilime belirttim ama söz nişan olaylarında bu kadar istekli olduklarını görünce düğün içinde acele ederler gibime geliyor. Şu an duygu durumum seviyorum mutluyum ama gerçekten öyle olduğu için mi boşlukta olduğum için mi ayırt edemiyorum ki.
Bişey diyeceğim , içimde tutayım dedim ama mizacıma ters. Bu kadar acele evlenen erkeklerim ardından hep bir dallama çıkıyor:D

Back
X