Yorumlarınıza ihtiyacım var lütfen

serapfuat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2015
11
3
41
Merhaba biz 2 senelik evliyiz ilk 4 ay korunduk sonra korunmadik 18 aydir korunmuyoruz ama hic bisey yok infertilite ye gittim muayene oldum rahim filmi cekildim hic bir sorun yok esimdede bendede he pardon benfe yumurtlama tembelligi varmis klomen verdi doktor ilk ay kullandim bisey olmadi 2.ay kullandim yani 7 haziran da adet oldum haziran 11 de klomene basladim bitti ultrason kontrolune gittim gün aşırı iliski dedi tamam yaptik normalde 1 temmuzda adet olmam gerekiyordu 6 gün gecti bugun yani 7 temmuz adet oldum cok umutlanmistim çünkü anne olmayi cok istiyorum sizler gibi mide bulantisi bas dönmesi hepsi vardi halada var ama adet oldum sizce bu nedir klomenin yan etkisi olabilir mi?

canım kendini çok koşullama bu süreyi uzatmaktan başka bi işe yaramıyor (tecrübeyle sabit )

madem bi sorun yok devam et 6 ay kadar ve oluruna bırak klomenede çok yüklenme belli bi zaman sonra adet düzenini bozuyor

mide bulantısı vb.tamamen psikolojik

ALLAH cc tez zamanda nasip esin inşALLAH

Cok tesekkür ederim evet ben çok istediğim için zaten böyle geç oluyor. 32 yasindayim daha fazla yasim ilerlemeden olsun istiyorum ama benim istememle olmuyor tabiki rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olucak hayırlısı olsunda gec olsun napalim

Eşinin testi bitane hastanede mi bakıldı?
Vakti vardır. . Bende bekliyorum 3 yıldır. .

Evet en güvebilir hastane orasıymış başka yer olmaz dediler herkes memnun. Esimin testide normal hatta cok güzelmis doktor öyle dedi. Herseyin hayırlısı Allah tüm isteyenlere nasip etsin içindede bize inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…