• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yorumlarınıza ihtiyacım var lütfen okurmusunuz...

KMKM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2009
301
0
96
İzmir
Aklım çok karıştı kızlar 3 ay önce adet düzensizliğinden dolayı doktora gittim..hormon testi yaptırdım 2 ay üst üste ama sonuçlarım dengeli çıkmadı progestron sonucum ilkinde 0.1 ikincisinde 0.2 çıktı bi doktor çok düşük dedi diğeri normal dedi bende anlamadım zaten .. prolaktin sonucumda 35.58 çıktı yüksekmiş. bugün yine gittim doktora sağolsun hiç birşey söylemedi diana 35 verdi gönderdi.. bir de bende pko varmış sonuçlardan o çıktı... anlayacağınız ne yapacağımızı bilmiyoruz.. ilk gittiğim doktor sonuçları görünce hemen hamile kalmaya bak dedi tedavi olman lazım dedi bugünki de diana 35 i verdi..bende bu ilacı kullanmak istemiyorum çok yan etkisi varmış... ilaçla yada bu konularla bilgisi yada daha başından geçenleriniz varsa beni aydınlatabilirmisiniz...

merhaba canım aslında bir sürü topik var bunlarla ilgili.prolaktin en fazla 27 çıkmasılazım.ama yinede aşırı yüksek değiş.progestron da 10 bazıları ise 15 inden üstünde olması gerekiyoor diyor.yumurtlamayla alakalı birşey.bu arada diana 35 doğumkontrol hapı eğer çocuk istiyorsan kullanma.doktora güvenme.hem burda önemli doktor isimleri var.izmirde bilgi al ona göreiyi bir doktor seç..hele çocuk istiyorsan kesiin git.bu değerlerle tedavi görmek zorunda kalablirsin.

Back