Yorumlarınıza ihtiyacım var kızlar

Ysmckmkkk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2019
98
39
3
26
Arkadaşlar evlendiğim de 3 ay sonra hamile kaldım kalp atışı alamadan düşük yaptım ardından 1 Ay sonra tekrar hamile kaldım ve oda düşükle sonuçlandı. Hastanede takip yaptırdık kanda pıhtılaşma vs dna kromozom hepsine bakıldı sonuçlar temiz çıktı Doktor bi sıkıntının olmadığını söylüyor son düşügümden 4 ay geçti hamile kalmadım hala. Korunmuyoruz da. Basına böyle bişey gelen duyan var mı. Acaba tüp bebek mi denemeliyiz ? Lütfen yardımcı olun
Adet günlerim sekmiyor hiç 28 günde bir oluyorum düzensizliğim vs yok

Amacın ilgi çekmek mi? 9 ağustostan beri aynı başlık, aynı içerik.

Verilen tavsiyelere bakmaya uygulamaya tenezzül bile etmemişsin.

Yorum cevapları hep aynı yönde.

Sen bence de KOCAKARI ilaçlarına başvur, doktor okuyup boşuna doktor olmuş.

Neyse, geçmiş olsun.

Soruyorum çünkü yeni bilgiler edinecebilecegimi bir şeyler öğreneceğimi düşünüyorum yada konu altta kalır göremezler diye yeni başlık acıyorum. Çok mu kasıldın ne bu şiddet bu celal bu kadar germe canım Ortalıgı. Hem bu kadar takip edip bakıyorsan yararlı bi bilgi ver bari yazdığın boş olmasın

Verdik, âmâ isen, yapacak birşey yok.

Önce gözlerini tedavi ettir, sonra başka bir yerini ettirirsin.

İki kere hamile kalmışsın zaten ki düşük günümüzde yaşamayan çok az insan var merak etme yakında hamile kalırsın yine...
Acil, acil diye konu açarakta bir yere varamazsın bence sıkı çalışmaya gayret et olmadı ovulasyon testi alıp kullan
Ha bu arada @MaystenG arkadaşa verdiğin cevaplarda hiç hoş değil, gayet haklı..!
Konu açmaktansa, açılmış konuları okuman daha çok işine yarar

İl

İlk başta bilgilendirmen için çok saol. Diğer konuya gelirsek de verilen bütün cevapları zaten okuyorum.! Ancak! Yeni bi bilgi edinme amacında konuyu tekrar açıp farklı insanlardan birşeyler öğrenmeye çalışıyorum. Burası bunun için var zaten. Ha bakmazsın cevap vermezsin olur biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…