Yaşım 32 ve 5 senedir çocuk sahibi olmak istiyoruz denedik olmadı Ağustos ayında rahim filmi çektirdim bir tüpüm tıkalı çıktı ameliyat önerildi. Doktor bey ile ilk konuştuğumda ameliyat olmaktan çok korktuğumu Selektif Salpingografi çekilmesini tüp açılmışsa boşuna ameliyat olmayayım diye belirttim. Selektif salpingografi nedir rahim filmi değil midir açılsa açılırdı diye azarlarcasına konuştu. Ama prof ve herkesin önerisi üzerine bu doktorda ameliyat oldum. Ameliyat ile bakacağız tüpünü alacağız dedi mecbur 18 Eylül 2024 tarihinde titreye titreye o ameliyat masasına yattım. Tüpüm alınacak ve sorun ortadan kalkacak belki normal yollar ile tek tüp ile bile hamile kalabilirim umuduna kapılarak girdim ameliyathaneye. Ameliyattan sonra ne oldu ne bitti saatlerce yanıma gelen olmadı. Yoğundur anlıyorum dedim sonra geldi ve ameliyatta tüpümün açık olduğunu görünce almadım şiş ve sıvı akışı artı yapisiklik vardı yapışıklığı tam kesmedim daha fazla yapışır dedi. Peki ben bu ameliyati neden oldum diye sorduğumda bilemezdik açık olup olmadığını dedi. Beni direk tüp bebeğe ikna ettiler. Hatta kendisi de sanırım hastane dışında tüp bebek yapıyormuş toparlan hazır olunca gel dedi. Toparladım hazırlandım bu süreçte ameliyat CD mi başka başka doktorlara izlettim bu sıvı akışı tüp bebeğe de engel embriyoya zarar verir alınması lazım yeniden ameliyat dediler ben denemek istedim ikinci defa yeniden o masaya yatmak hem maddi hem manevi yıpratıcı. Tüp bebek tedavisine başladım. 2 tane 5.gün embriyosu donduruldu. Birini 6 martta transfer ettik. Dün başka bir kadın doğum doktoruna rapor almaya gittiğimde kan vermek istedim transferi saymazsak 7.günümdü 0.2 çıktı sonucum. Bu sabah yani transferimin 8.günü ise idrarda erken gebelik testi yaptım sonuç negatif. Tüp bebeğimi yapan doktor zaten tutmazsa tüpündeki sıvı akısından ötürü tutmaz demişti. Çok korkuyorum ve çok üzgünüm lütfen bana yardımcı olabilir misiniz başından böyle bir durum geçen var mı?