Yorumlarınız önemli

Cok haklisin yüzügümü girdigim ilk kuyumcudan aldigim icin garip geliyor bana boylesi..
Valla bende 2. Yerden aldım ilk girdiğimiz yerdekiler çok ağırdı böyle aşırı pahalıydılar açıkcası . Sonra bulduk yine ağır yine ödeme yaptık ama ne bileyim öyle deli gibi aramadık İnan. Ben 1 günde tüm evi döşedim koltuk mobilya beyaz eşya vs birtek bu mutfağı ayrıntılı birkaç gün zaman geçirdik sadece . Gelinliği 5 tane filan giydim 2. Yi aldık. Nişan elbisemde 2 tane denedim birisini aldık

konu taşınmış pehhh reytıng olmaz artık başka konuya gidiyorum ben

Valla bende 2. Yerden aldım ilk girdiğimiz yerdekiler çok ağırdı böyle aşırı pahalıydılar açıkcası . Sonra bulduk yine ağır yine ödeme yaptık ama ne bileyim öyle deli gibi aramadık İnan. Ben 1 günde tüm evi döşedim koltuk mobilya beyaz eşya vs birtek bu mutfağı ayrıntılı birkaç gün zaman geçirdik sadece . Gelinliği 5 tane filan giydim 2. Yi aldık. Nişan elbisemde 2 tane denedim birisini aldık

Ya icine sineni almak önemli olan ama cogu sey ayni degil mi zaten?
tektas lar genelde ayni model aldim bir tektas bi alyans ciktim. (Sade bir model)
Ev esyasi bakma sirasi bende gidicem onu arastiricam ama fiyat icin tabiki :deli:

Ya icine sineni almak önemli olan ama cogu sey ayni degil mi zaten?
tektas lar genelde ayni model aldim bir tektas bi alyans ciktim. (Sade bir model)
Ev esyasi bakma sirasi bende gidicem onu arastiricam ama fiyat icin tabiki :deli:
Aman işte valla aldık içimize sindi . Benim yüzüklerim profil resmimde bak kolayca aldık işte önemli olan verilen değer gerisi boş

Aman işte valla aldık içimize sindi . Benim yüzüklerim profil resmimde bak kolayca aldık işte önemli olan verilen değer gerisi boş

Alyansimiz benziyor :)
Aynen illa ki ilk baktigin gün icine sinen birsey olur cebine de uyuyorsa al gitsin esya sonucta.
Allah eslerimizle mutlu etsin bizi :KK200:

Aynen illa ki ilk baktigin gün icine sinen birsey olur cebine de uyuyorsa al gitsin esya sonucta.
Ay amin canım aynen öyle böyle şeyler önemsiz aslında . Önemli olan huzur mutluluk eşin yanındaysa önemli olan o bir saniye sarılmak için bile dünyayı elimin tersi ile itebilirim:KK200::nazar:

Söylemeyi unuttum bak . Biz eşimle nişanlacağımız zaman eşim yeni ıraktan dönmüştü tam 1 sene orada görev yapmıştı . Bana bu yüzden öyle evlenme teklifi edemedi . Oradan geldi 1 gün sonra tanışmaya geldiler sonraki gün yüzük bakmaya gittik 1 hafta sonra söz sonraki hafta nişanımız oldu . Herşey çok hızlı gelişti. Yüzük bakmaya gittik annemle kv de gelmişti . Eşimle 8 sene sevgili olduk ama babam yüzük bakmaya yanlız yollamadı bizi:KK53: gittik bir kuyumcuya orada olmadı sonra ikinci yerde bu yüzükleri beğendik alyansların fiyatını ailemiz duydu . Ama tektaşımı eşim söyletmedi satıcı bayana :KK45: Neyse aldık herşey yolunda gitti çok şükür :oops:

Ay buranın bayanları da baya kıskancmıs yok neden attın yok beden böyle yaptın :) cok hoş güle güle kullanın

Merak edip üyenin eski konularına baktım bakmaz olaydım :D bi ara futbolcu sevgilisi var ondan ayrılıyor biriylemi tanışıyor napıyor o ara aşk acısı çekerken gebelik şüpheleri falan var en son arap bi çocuktan bahsediyor fake olduğunu söylemişler genel olarak en'lerde yaşayan biri gerçeklikle alakası olduğunu sanmıyorum

Kötü bir işçiliği var, değiştirin iş işten geçmeden.
Prenses kesim efekte çok sert geçilmiş, doğru hare yapılamamış.

Eklentiler

• IMG_7853.webp
    IMG_7853.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 42
Back
X