Yorumlarınız önemli

Heyecandan herkese gostermek istiyorum:)
Ha işte, demek istediyim de o. Yoksa kimsenin fikri onemli degil sizin icin, onemli olsa almadan once 5-10 resim atip hangisi guzeldir yardim edin kizlar derdiniz )))
Ben de bu tarz yuzukleri seviyorum, cok guzel duruyo parmakta ...

Eklentiler

• IMG_7791.webp
    IMG_7791.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 94
Vah yazık adama :) bir yüzük için 2 ay mı dolandın :))) sen surundurursun Bu adamı be ,emin mi seninle evlenmek istediğine ? Şaka bir yana (azıcık da gerçek :P) mutluluklar ..

Yüzük hiç tarzım değil ..

Tek taşımı kendim aldım tek başıma kendim taktım girmesinler havaya diyorsuuun ehehe. Çok anlayamadım belki fotoğraf karanlık gözüktüğündendir de benim tarzım değil fazla şatafatlı bu. Ama önemli olan sizin beğenmiş olmanız elbette. Bize pek laf düşmüyor. Mutluluklar dilerim. :)

günlük kullanılmaz ama yuzuğunuz taşları dökülür aralarına kir dolar minik taşlardan oluştuğu için özel günlerde kullanın mümkünse .bu tarz yuzuklar tek taş değil fantezi yüzük diye geçer kuyumcular da .kimseyi takmayın hayat kısa siz begendınızse mutlulukla takın

Yabancı bir sevdiceğiniz vardı değil mi sizin?Evlilik yolunda ilerliyorsunuz anlaşılan. Hayırlısı olsun.Herkesin zevkleri farklı olduğu gibi,mutluluğunu paylaşma şekli de farklıdır. Adınıza sevindim. Mutluluklar dilerim.

Hiç tektaşım olmadı :KK12: Hoş alyansımı bile sadece düğünümde taktım :)

El yapınıza göre biraz ufak mı kalmış sanki. Tabi resimde aldatalir beni.

Güzel günlerde kullanın. Allah mutluluğunuzu daim etsin.

Ismarlama yüzük falan, nasıl da romantik. <3

Back
X