Yorumlarınız önemli

3jamiilaa

you only live once
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2015
768
1.289
113
Dubai
Kızlar sonunda yüzüğümü aldım yorumlarınızı bekliyorum çünkü çok kararsız bir insanım 2 aydır geziyorum ama umarım beğenirsiniz çünkü kimseye sormadan aldım sizce güzel mi?

Eklentiler

• IMG_7793.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 655
Kızlar sonunda yüzüğümü aldım yorumlarınızı bekliyorum çünkü çok kararsız bir insanım 2 aydır geziyorum ama umarım beğenirsiniz çünkü kimseye sormadan aldım sizce güzel mi?
ne yuzugu bu gunluk mu kullanacaksiniz

Bagetler çok moda bu aralar. Çok zarif duruyor bence ama buraya fotoğraf yüklemenin ne anlamı var onu çözemedim.

Almışsınız zaten iyi günlerde kullanın.

Evlilik teklifi yüzüğünüzü kendiniz mi seçtiniz?

Ah herşey formaliteye dönmüş artık, hani bunun sürprizi,hoşluğu.

Neyse, yüzük güzel,güle güle kullanın.
Yok teklif yaptı bana güzel balonlu çikolatalı mumlu güllü ama yüzük almadı çünkü ben çok seçiciyim, bana git istediğini al dedi. Çünkü o alırsa kesin beğenmezdim:)

Yok teklif yaptı bana güzel balonlu çikolatalı mumlu güllü ama yüzük almadı çünkü ben çok seçiciyim, bana git istediğini al dedi. Çünkü o alırsa kesin beğenmezdim:)
Erken baslamissiniz git begen allara. Bence oyle yapma canim sonra evliligin boyunca dogum gununde yildonumuzde sadece para verp gt al begendigini der haberin olsun

Güzel bence zarif ama Allah aşkına nasıl bir yüzük için 2 ay geziyorsunuz hiç sıkılmıyor musunuz acaba cidden merak ettiğim için soruyorum

Güzel bence zarif ama Allah aşkına nasıl bir yüzük için 2 ay geziyorsunuz hiç sıkılmıyor musunuz acaba cidden merak ettiğim için soruyorum

Cok haklisin yüzügümü girdigim ilk kuyumcudan aldigim icin garip geliyor bana boylesi..

Ben tercih etmezdim hem evlilik teklifi icin kesinlikle kendim almazdim ben fikir bile vermedim yuzugumu de cok seviyorum boyle tasli bir model teklif icin pek olmamis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…