selam arkadaşlar,
benim adetime 5 gün var, 3 gün önce göğüslerimin etrafındaki kahverengi halkanın genişlediğini farkettim ve sonra şiştiler, ayrıca damarlar da var , mide bulantım var hafif ve göbek çukurumda ve çevresinde kaşıntı ve değişik hisler var...
umarım hamileyimdir , 8 aydır çocuk istiyoruz, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
yorumlarsanız sevinirim kızlar a.s.
selam arkadaşlar,
benim adetime 5 gün var, 3 gün önce göğüslerimin etrafındaki kahverengi halkanın genişlediğini farkettim ve sonra şiştiler, ayrıca damarlar da var , mide bulantım var hafif ve göbek çukurumda ve çevresinde kaşıntı ve değişik hisler var...
umarım hamileyimdir , 8 aydır çocuk istiyoruz, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
yorumlarsanız sevinirim kızlar a.s.
canım belirtilerine bakarsak hamilelik var gibi ama sen yinede test yaptır bence
arkadaşım bak bizde 10 ayda hamile kaldım vakti zamanı gelince olur ben psikolojik olarak ilk korunmayı bıraktığımızda 1 aydan fazla adetim geçti çok yıprattım kendimi gerçi şimdide yıpratıyorum biraz farklı şeylerle uğraş spora git başka kurslara git hayatını biraz değiştir o zaman oluyor
senağlamaçok kötüyüm şu an çünkü az önce adet oldum bu ay da hüsranla sonuçlandı oysa ne çok inanmıştım 2 gün öncesine kadar desteğiniz için teşekkürler kızlar bi kaç gün kendime gelelem heralde senağlama
canım bence dokuz ay çok bir süre deyil inşanlah olur benimki tam 12 yıl dile kolay üzülme olurmu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?