L Lice_sss Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Ekim 2014 5.282 9.112 198 1 Haziran 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi minnosu #21 Bende pko yok ama inofolic şase verdi bana doktorum destek icin
minnosu Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 16 Nisan 2018 4.715 3.470 133 1 Haziran 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi minnosu #22 Yenilikiyigelirbelki .!.: Kilo verip dikkat ettikten sonra büyük sorun değil yumurta takibi ile hallolur yeter ki başka sorun olmasın eşiniz de mutlaka muayene olsun insülin direncinize de baktirin Genişletmek için tıkla... Ya inancım çok kalmadı sanki hamilelik benim için çok uzak gibi
Yenilikiyigelirbelki .!.: Kilo verip dikkat ettikten sonra büyük sorun değil yumurta takibi ile hallolur yeter ki başka sorun olmasın eşiniz de mutlaka muayene olsun insülin direncinize de baktirin Genişletmek için tıkla... Ya inancım çok kalmadı sanki hamilelik benim için çok uzak gibi
L Lice_sss Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Ekim 2014 5.282 9.112 198 1 Haziran 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi minnosu #23 minnosu .!.: Ya inancım çok kalmadı sanki hamilelik benim için çok uzak gibi Genişletmek için tıkla... Daha yolun başı böyle yapma bak ben 4 yıldır ne yapayım pko yok ama bebek de yok inancım var hala
minnosu .!.: Ya inancım çok kalmadı sanki hamilelik benim için çok uzak gibi Genişletmek için tıkla... Daha yolun başı böyle yapma bak ben 4 yıldır ne yapayım pko yok ama bebek de yok inancım var hala
minnosu Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 16 Nisan 2018 4.715 3.470 133 1 Haziran 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi minnosu #24 Yenilikiyigelirbelki .!.: Daha yolun başı böyle yapma bak ben 4 yıldır ne yapayım pko yok ama bebek de yok inancım var hala Genişletmek için tıkla... Neden olmuyormuş canım bir sorun yokken
Yenilikiyigelirbelki .!.: Daha yolun başı böyle yapma bak ben 4 yıldır ne yapayım pko yok ama bebek de yok inancım var hala Genişletmek için tıkla... Neden olmuyormuş canım bir sorun yokken