- 1 Temmuz 2022
- 73
- 41
- 3
- Konu Sahibi birbogaburcu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
18 MayısDoğum tarihiniz neydi o da aynı mı bari bende şimdi merak ettim
hani sanki 3-4 kişi planlanacak ama bir kişi sonradan gelmeyecek gibi bir şey neden bilmiyorumAy bi içimden geçti geçen doğru valla arkadaşıma demiştim
Ay çok yakın yükselenin ne?19 Mayıs
Annemin doğum saatimi söylediğine göre Aslan çıkıyor (ama o da pek emin değil hatırlamıyorum diyor tahmini sadece) bende zaten aslanın özelliklerini taşıdığımı düşünmüyorum ya hiç uymuyor çünkü ama kendi burcumun özelliğini komple taşıyorumAy çok yakın yükselenin ne?
Benimde aynı şekil annemin söylediği saat arada bir değişiyor bi dediğine göre aslan bi dediğine göre başak çıkıyor ama bende aslan özelliklerini taşımam, o yüzden başak büyük ihtimalle aynı şekil bende boğa burcunun bütün özelliklerini taşıyorum, her gören 10 dk sonra boğa burcumusun diyorAnnemin doğum saatimi söylediğine göre Aslan çıkıyor (ama o da pek emin değil hatırlamıyorum diyor tahmini sadece) bende zaten aslanın özelliklerini taşıdığımı düşünmüyorum ya hiç uymuyor çünkü ama kendi burcumun özelliğini komple taşıyorum
Evet Başak banada daha çok uyuyor mesela aslandansa ayy valla çok şaşırdım şuan hahahahah herşey aynı kesinlikle ama benim karşıma astroloji seven insan az çıktığı için pek olmuyor ama az burçlarla ilgili olan biri hemen boğa olduğumu anlıyor boğalarla da çok iyi anlaşırım kendi burcum diye demiyorum seviyorum valla burcumuBenimde aynı şekil annemin söylediği saat arada bir değişiyor bi dediğine göre aslan bi dediğine göre başak çıkıyor ama bende aslan özelliklerini taşımam, o yüzden başak büyük ihtimalle aynı şekil bende boğa burcunun bütün özelliklerini taşıyorum, her gören 10 dk sonra boğa burcumusun diyor
Sizinle tanıştığımıza sevindim, böyle benim gibi insanlar bulmak güzelEvet Başak banada daha çok uyuyor mesela aslandansa ayy valla çok şaşırdım şuan hahahahah herşey aynı kesinlikle ama benim karşıma astroloji seven insan az çıktığı için pek olmuyor ama az burçlarla ilgili olan biri hemen boğa olduğumu anlıyor boğalarla da çok iyi anlaşırım kendi burcum diye demiyorum seviyorum valla burcumu