Merhaba arkadaşlar. size bir konuda danışmak istiyorum.
ben eskişehir'de oturuyorum 2 yıldır net üzerinden tanıştığım arkadaşımla sevgili olduk.
kafa yapılarımız fazlası ile uyuyor.
fakat birbirmizi reelde canlı olarak hiç görmedik. vap camde gördük sadece.
ve ciddi anlamda evlilik düşünüyor. yalnız ben endişe ediyorum, gördüğünde aynı elektiriği alıp sevebilir mi diye.
sürekli kafamı kurcalıyor bu soru. aynı soruyu kendisinede beyan ettim ama asla diyor başka bir şey demiyor.
sizce değişen bir şey olur mu?
askere gidecek 2013 kasımda, söz yapmadan gitmem diyor. bana bu konuda bir kaç şeyler söyleyip içimi rahatlatırsanız sevinirim :)
Not: yaşım 22, onun yaşıda 25 mühendis istanbulda yaşıyor.
Merhaba arkadaşlar. size bir konuda danışmak istiyorum.
ben eskişehir'de oturuyorum 2 yıldır net üzerinden tanıştığım arkadaşımla sevgili olduk.
kafa yapılarımız fazlası ile uyuyor.
fakat birbirmizi reelde canlı olarak hiç görmedik. vap camde gördük sadece.
ve ciddi anlamda evlilik düşünüyor. yalnız ben endişe ediyorum, gördüğünde aynı elektiriği alıp sevebilir mi diye.
sürekli kafamı kurcalıyor bu soru. aynı soruyu kendisinede beyan ettim ama asla diyor başka bir şey demiyor.
sizce değişen bir şey olur mu?
askere gidecek 2013 kasımda, söz yapmadan gitmem diyor. bana bu konuda bir kaç şeyler söyleyip içimi rahatlatırsanız sevinirim :)
Not: yaşım 22, onun yaşıda 25 mühendis istanbulda yaşıyor.
fikir almadan önce görüşsen belki daha iyi anlayabilirsin, canlı görüşmeden ne hayallere kapılmışsınız bakalım görüşünce de aynı şeyleri hissedebilecek misiniz? yüz yüze ilk fırsatta görüşün derim.
bencede yüz yüze görüşmeden anlayamazsın hemde bi kaç günlük görüşmeyle olmaz hemen nişan söz düşünülmemesi gerekiyo bence çünkü ne kadar acele edilirse o kadar hata yapıyo insan
evet bende aynı şeyi söyledim, yüz yüze görüşmeden ciddi düşünmek biraz mantıksızca. boş hayal gibi bir şey, bakalım en kısa zamanda gelip görüşeceğiz umarım herşey iyi olur
evet bende aynı şeyi söyledim, yüz yüze görüşmeden ciddi düşünmek biraz mantıksızca. boş hayal gibi bir şey, bakalım en kısa zamanda gelip görüşeceğiz umarım herşey iyi olur
Gayette ciddi düşünebilirsin. İnternet üzerinden birbirine aşık olan ve evlilik hayatlarında da çok mutlu olan bir sürü insan var buna hepimiz şahit oluyoruz.
Bende senin durumundayım. Şuan sevdiğim çocukla bir kere bile buluşamadım. Ona aşığım, çok seviyorum. Bazılarınız heves der belki. Ama değil işte. 4 Temmuzda buluşacağız. Tam bir sene olacak yani. Benimde endişelerim var inanır mısın?
Güven konusunda hiçbir sorun yok ama. Ona öyle güveniyorum ki. O da 2014te gidecek askere. Bence gerçekten ona karşı bir şeyler hissediyorsan olumlu düşünmeye çalış. Olumsuz düşünceleri yok et. Her şey güzel olur inşallah. :) Mutluluklar bu aradaa.
Uzaktan düşünce yapıları ne kadar uysa da,yanyana gelindiğinde farklı duygulara kapılabilir insan.
kanaatim tez zamanda görüşmeniz yönünde. Allah utandırmasın
Madem 2 yıldır berabersiniz ve yüzük takacak kadar ciddisiniz peki bu mühendis adam neden bu kadar zamandır seni görmeye gelmemiş.
Canım umarım görüncede aynı elektriği hoşlantıyı alırsınız . Uzaktan, görmeden yürütmek belki daha kolay olur ama o ilk aşk ilk duygu oluşabilecek mi acaba..
bence iki yıl içinde hiç görüşmemiş olmanız tuhaf bir durum gibi geldi. tabiki işin aslını sen daha iyi bilirsin ama sözlenmeye karar verecek kadar kararlı bir erkek neden bugüne kadar bir gün ayırıp yanına gelememiş olsun ki.
senelik izni var pazar günler var. bahaneler var. isal oldum gelemiyorum bahanesi var. çalışıyor olmak da engel olmamalı bence. eksişehir istanbularası uzak değil bence