• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yorum yazarmısınız bilginize guvenıyorum

meydanaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2014
1.742
945
73
mrb arkadaşlar aranıza yenı katıldım...sorum su cvb yazan arkadaşlara sımdıden teşekkür ederım....esımın sperm hızı yavaştı herkes normal...3 aya yakın vıtamın onermıstı dr kullanıyordu bende folık aşıt....gecen ay once damla afferdersınız temızlenırken peçeteye kan olarak geldı 2 gun sonra adetım...sonra normal uzun geldı..ogunden bugüne kadar kasık ağrım batmalar ara ara yoklamalar gecmedı....test yaptım uc gun once negatıftı..1 hafta vs var adetıme.......sol kasıgım hala ağrıyor batıyorarada sag kasıga geçiyor..vücudum acayıp kitlenir gbı uyuşur kasılıyor...ıkı gundur ıdarar yaparken farklı acı ve yanma hıssı var....hamıle olabılırmıyım .bılgınız varmı simdiden ALLAH RAZI OLSUN CVB YAZAN ARKADASLARDAN

merhaba arkadasım aramıza hosgeldım bende nuraya yenı katıldım. hamıle oldugunu anayabılmen ıcın adetının enazında 1 2 hafta gecmesı lazım ama doktora gıtmende fayda war yınede ıdrar testlerı bazen yanlıs sonuc verebılıyor rabbım acıl sıfalar versın canım....

Back
X