Yorum yapar mısınız?

Sjofn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
22
0
1
İzmir
Adetim 6 gün gecikti, normalde düzenli olarak 31 günde adet görüyorum ama bugün 37. günüm. Nişanlımla geçtiğimiz ay içerisinde beraber olduk ama prezervatifle korunuyoruz ayrıca boşalmadan önce geri çekiliyor. Ama yinede adetim geciktiği için çok fazla endişe duyuyoruz, bir bebeğe hazır değiliz. Geçtiğimiz 3 gün içerisinde 4 hamilelik testi yaptım hepsi negatif çıktı. Adetimin geciktiğini düşünerek maydanoz suyu içtim geçtiğimiz 3 günde, adet söktürücü etkisi için. İlk defa denedim bunu, zaten o da fayda etmedi. Şuan belirti olarak çok fazla akıntım var ve şişkinliğim var, bu bi kaç gündür devam ediyor ama bunları hamileliğe mi adete mi yormam gerektiğini bilmiyorum. Düşüncelerinizi yazarsanız çok sevinirim...

Konuyu yanlış yere açmışsın ama, neyse taşınır zaten.

Hamile değilsindir. Hem prezervatif kullanıyormuşsunuz, hem geri çekiliyormuş nişanlın. Hem testlerin hepsi de negatif çıkmış. Olur öyle, stres yapıyorsan ondan da daha çok gecikmiştir. Yine de rahat edemiyorsan, eczaneden Clearblue dijital hamilelik testlerinden al.

İdrar yolları iltihabı da adeti geciktiriyor bazen, ağrı yapıyor, şişkinlik filan, bende kusma bile yapmıştı.

Bugün üye oldum bu siteye, daha tam çözemedim kusura bakmayın. Dediğiniz test erken gebelik testi oluyor değil mi? Kan testi yaptırmayı düşünüyoruz, onun yerine clearblue testi yaptırsak yine de kesin bir sonuca ulaşabilir miyiz? Bu ay çok fazla stres yaptım aile içi biraz sorunlarım var. Adet zamanımdan yaklaşık 2 hafta önce strese başlamıştım, stresten olabileceği benimde aklıma geldi tabiki de ama adeti hiç gecikmeyen bir insan olarak kuşkulanmamak elde değil...

Kan testi yaptırma imkanınız varsa, git hemen yaptır kafan rahat olsun. Benim bir kez adetim 12 gün gecikmişti de ne korkmuştum, en sonunda gidip kan testi yaptırmıştım. Hiç bir şey çıkmadı kan testinde. Sonucu alır almaz da adet oldum, nasıl rahatladıysam artık

Umarım aynısı bende de olur, bütün sorunları bi kenara attım şuan hayatımdaki tek önemli şey buymuş gibi sadece bu olayı düşünüyorum. Ama söyledikleriniz içimi rahatlattı sağlık ocağı tarzı yerlerde yaptırmak istemiyorum, bu durumu ailemle ilişkilendirmemek için. O yüzden klinikte yaptırmayı düşündük, arayıp fiyat ve randevu alabilirsek eğer en yakın zamanda yaptırıcaz :13:

Herhangi bir özel hastaneye gidin, acilden giriş yapın. Ben gece 11de yaptırmıştım, randevusuz filan. Hiç beklemenize gerek yok. 2 dakika sürüyor zaten işlem. Sonra da netten şifre veriyorlar, onunla girip bakıyorsunuz sonucunuza. Fiyatı da ya 20 TL idi, ya 30.

Son düzenleme:

Acilden alıyorlar mı bu tarz durumlarda? Bir de siz gece 11de gitmişsiniz, sınırlı bir saat var mı bunun için?

Acilden alıyorlar mı bu tarz durumlarda? Bir de siz gece 11de gitmişsiniz, sınırlı bir saat var mı bunun için?

Özel hastanelerin hepsinde, acilde kan testi yapılıyor diye biliyorum. Saat sınırı olduğunu da hiç sanmıyorum. Şöyle milletin evine çekildiği bir saatte gidersiniz fazla kimse de olmaz. Zaten kim anlayacak senin acilde ne yaptırdığını.

Kuşkum şu, sigortaya işlerler mi acaba? İşlenirse aile girmiş olur içine ki şu konumda bu en son isteyebileceğim şey. Özel hastanelerde de gittiğinde giriş yapıyorlar ya hani, bunu başkalarının öğrenme şansı var mı?

Yok canım, ben de babamdan sigortalıyım, olayın üstünden bir seneden fazla geçti öyle bir şey olsa hastane kayıtlarımda çıkardı elbet bir yerden. Parasını sigortadan ödetmedikten sonra bir problem olmaz. Çok şüphe içindeysen, yaptırmadan önce sorarsın acildeki görevliye. Yüz yüze sormaya utanırım dersen, telefon aç sor, seni bilgilendirmek zorundalar.

Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için, araştırıp senin dediğin gibi yapıcam

Bugün kan testi yaptırdıııııııııııım, sonuç negatif adetim 7 gün gecikti, bu kadar gecikmeye kesin sonuçtur değil mi? Ultrasondan da baktı bişeycikler yok

Oh, hadi geçmiş olsun. Yok, yok. Kan testi, üstüne bir de ultrason, kesinlikle sonuçtan emin olabilirsin Haydi gözün aydın

Bence hamile değilsin korunuyomuşsunda ama keşke evlendikten sonra ilişkiye girseydiniz

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…