yorum sizin kizlar :)

gayet masumane bişey yani. hava sıcak adam bunalmış susamış. kadında adamı yormamak için hayatım al benden iç demiş:))))))
delüler yaaaa

nerden buluyon bunları anlamıomki:))))

gayet masumane bişey yani. hava sıcak adam bunalmış susamış. kadında adamı yormamak için hayatım al benden iç demiş:))))))
delüler yaaaa

nerden buluyon bunları anlamıomki:))))

:roflol:masumhane ha:roflol:susamis ha:roflol:
arayan mevlasinida bulur b.......a diye bosuna dememisler cicim

vayy bu resmi daha önce görmüştüm ben.. herkese dağıtıyormu bu kadın su sebili misali hehehehe delikafadulden delikafadulden

incitanem, o kişi erkek mi? bayan mı? anlayamadım,ama anlayabildiğim, annesi memeden ayırmak için çok geç kalmış,:uhm:ya da bu durumdan bıkıp kaçmış delikafadulden baksana her gördüğü memeye yapışıyooo galibim:çok üzgünüm: annesi sanıyo zaar:roflol::

:roflol:cok güldüm ya harikasin:roflol:valla cinsiyetini bende cikartamadim canim:roflol:

çok garip delikafadulden
adamsa maksatları ne
eger o kadınsa o may gat onlara delikafadulden

ay o adammı ben kadın sandım üzerlerindekinide gecelik sandım inanmıyorum kendime....
:roflol: :roflol:

evet italim adam o adam biraz yumuşakımsı bi adam gibi ama neyse.. o kadındaki akla da artık ne denmeli bilemiyorum yani.... parası vardır kesinnnnn....

tubik niye kız.. kadın sebil gibi dağıtıyor işte.. susamadıysan tamam..

abowww ne oliyi ordaaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
şii dett :mymeka: evladım çekil ordan senin için değil o
koca adam olmuş dişleri bile :jeyyar: çıkmış şu yaptığı harekete bak
yazık kadınceğizeee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

cloudy ne güldüm yazdıklarına yaaa :roflol: :roflol: :roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aklıma direk adamın yaptığı hareketteki bıraktığı hasar geldi
ama herkes olayın bir boyutuna değinmiş kimse bunu söylememiş
yazık vallahi kadınceğizeeeee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…