- 1 Eylül 2023
- 2.348
- 599
- 43
- 26
- Konu Sahibi nisanurs98
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç dk da çıktı canımAdete 1 gün kala yaptım sizce hamilelik var mı ?
5 dakika içinde belirdiKaç dk da çıktı canım
Ay hadi tez zamanda verdim bugün kanvar:) kan verinn
Canım saat 5 oldu haber var mıı çıktı mıAy hadi tez zamanda verdim bugün kan
Şansıma aksaklığa denk geldim kan verdim ama haber yok gelince haber mutlaka yazacağım buraya , geç çalışılmış poliklinik saatine yetişmediCanım saat 5 oldu haber var mıı çıktı mı
Verdim kan bakalım ne çıkacak sonuçHamilesin canım o zaman hemen kan testi yaptır
Yaa şansımızaŞansıma aksaklığa denk geldim kan verdim ama haber yok gelince haber mutlaka yazacağım buraya , geç çalışılmış poliklinik saatine yetişmedi
Tebrik ederim bariz belli sağlıkla ilerler inşallahAdete 1 gün kala yaptım sizce hamilelik var mı ?
Teşekkür ederim aminTebrik ederim bariz belli sağlıkla ilerler inşallah
Evet hala öğrenemedimYaa şansımıza
Meraktan kaç gündür siteye girip duruyorum eşim soruyor sürekli neye bakıyorsun diye kendimde bu kadar heyecan yapmadımEvet hala öğrenemedim
Çok silik ama var gibi tez zamanda hamilelik haberini alırsın inşallahBenimde böle bende kan verdim bekliyorum yaa yarına çıkar dediler banada dua edin
Ay çok teşekkür ederim hissediyor musun acaba ? Sen hamile misin ?içine ne doğuyor .. bugün maalesef öğrenemicem pazartesiye kaldı rabbim bugün öğrenmemi istemedi sanırımS
Meraktan kaç gündür siteye girip duruyorum eşim soruyor sürekli neye bakıyorsun diye kendimde bu kadar heyecan yapmadım
İnşallah inşallahÇok silik ama var gibi tez zamanda hamilelik haberini alırsın inşallah
Benimde 4gün var adetime erken gebelik testi yaptım göz yanılması olabilecek şekilde silik çizgi çıktı. Ama çizgi var hamilelik varmıdı
testi tekrarlarsın canım olabilir tez zamanda güzel haber alman dileğiyleBenimde 4gün var adetime erken gebelik testi yaptım göz yanılması olabilecek şekilde silik çizgi çıktı. Ama çizgi var hamilelik varmıdır?