Ne o donebilir ne ben oyalacak bisey bulaamda yapsamda olmuyor zaman gercekten herseyin ilacimibende taze ayrlık yasayanlardanım hıc bıseyı unutamıyor ınsan ben de bılmıyorum ne yapsakher seyın ılacı zaman ama zamanda gecmıyor bır turlu kendıne oyalanacak bırseyler bulsa..yda sen donsen ona gururu bırakıp konussan belkı barısırsınz
[QUOadr, post: 40773983, member: 676515"]bende taze ayrlık yasayanlardanım hıc bıseyı unutamıyor ınsan ben de bılmıyorum ne yapsakher seyın ılacı zaman ama zamanda gecmıyor bır turlu kendıne oyalanacak bırseyler bulsa..yda sen donsen ona gururu bırakıp konussan belkı barısırsınz[/QUeneb
Ne o donebilir ne ben oyalacak bisey bulaamda yapsamda olmuyor zaman gercekten herseyin ilacimi
neden ayrıldınız bilmiyorum ama yeniden başlamak istiyorsanız tam burayı ona mesaj atsanız?cikip gelse bn geldim dese sarilip aglarim hic konusmadan uzu uzun bakarim biliyorum ne o donebilir ne ben unuttu mu beni hicmi aklina gelmiyorum ben acilar icinde kivranirken uyuyabiliyormusun sen sesini yuzunu kokunu hic biseyini unutmadim bazen bi anda sen kokuyor oda sanki sen varmisin gibi ne oldu simdi bize kavusamadik aşk mi oldu bu asik 2 insanmi oldu sahi aşk bu kadar kotu canımizi bu kadarmi yakar
Sozluyduk biz onun ailesini veni istememesinden askere gitmemesi yuzunden daha bircok sevep ne o donebilir ne ben bu saatten sonraneden ayrıldınız bilmiyorum ama yeniden başlamak istiyorsanız tam burayı ona mesaj atsanız?
Baskasiyla yapamam unutamambaskasını sevene kadar unutamazsın..
Ediyorum allahim sen karincaya bile yol gosterensin banada yol goster diyeİlu ölüm acısına bile dayanabiliyor inan ayrılık acısı çok daha hafif..
Zaman ve dua ile unutursun ancak, dua et ama dönmesi için değil hayatına yeni başlangıçlar yapabilmek için..
o zaman kaçabildiğiniz kadar uzağa kaçın. başka şehire, başka ülkeye, başka bir çevreye, başka bir sevgiliye.. unutmak için bildiğim en etkili yol kaçmak ve yeni çevrelere girmek. gerçi unutmak diye bir şey yok ama en azından acısı azalıyor.Sozluyduk biz onun ailesini veni istememesinden askere gitmemesi yuzunden daha bircok sevep ne o donebilir ne ben bu saatten sonra
Inanin yapmak istedigim tek sey gitmek herkesten herseyden beni tanimayan insanlara gitmeko zaman kaçabildiğiniz kadar uzağa başka şehire, başka ülkeye, başka bir çevreye, başka bir sevgiliye.. unutmak için bildiğim en etkili yol kaçmak ve yeni çevrelere girmek. gerçi unutmak diye bir şey yok ama en azından acısı azalıyor.
Sizin icinde uzuldum baskasiyla yara sarmam aklima bilr getirmem sizin icindedua etcem ins birgun bu zaman bizim icinde doneruzun bir süre ayrılık acısı çekmiş biri olarak 3 yılımı verdiğim adamı, bir sabah başkasına uğurladığımı gördüm
aynı gün şehri terketti
ölmek falan istedim ardından
ama ıkı ayda falan geçmedi üzgünüm yani bugun tam 32 ay olmus ki ben iki ay öncesine kadar hala onu sayıklıyordum
zamandır derdin ilacı
bir baskasıyla yaralarınızı sarmaya çalışmayın
kimseyi kullanmayın!
sabrınız bol olsun, dua edin, kendınıze telkin verin ve siz çok güzel ve özelsiniz bunu aklınızdan çıkarmayın