Anladığım kadarıyla tüm yaşanmışlıklarınıza rağmen siz çok güçlü ve cesur bir insansınız öncelikle bunun için tebrik etmekle başlamak istiyorum.
Söylemek istediğim şey şu, biten 5 yıllık birlikteliğinizde birseyler kopma noktasına gelmişki ayrılık kararı vermissiniz.
Korkusuzca yeni bir ilişkiye başlamıssıınız ki bu her babayiğidin harcı değil.
Eskinin yasını tutmayı bırakın, gercekten olması gereken insan her türlü yanınızda olurdu şuanda.
Hayatınıza giren yeni kişi için söylediğiniz bir söze takıldım...ilkim o olmamasına rağmen beni kabul etti demişsiniz.
Bu çok yanlış bir düşünce..siz zorla kabul edilecek,değersiz bir varlık değilsiniz. Siz onun ilki misiniz?
Bunların dışında birde şunu söylemek istiyorum,siz kendiniz olduğunuz için değerlisiniz,yanınızdakiler sizin değerinizi eksiltip çoğaltmaz.
O yüzden rica ediyorum önce ondan bundan çok kendinizi düşünün.
Evet ilk aşk, ilk heyecan, çılgınlık..asla unutulmaz ama hiçbiride mutlulukla sonlanmaz çoğu zaman ne yazıkki.
Kendi değerinizin farkına varın ve naçizane tavsiyem sizin değer verdiğinizden çok, size değer veren insanı tercih edin.
Diğer türlüsü birlikte yaşadığınız süre boyunca eziyetten başka birsey değil çünkü.