bu konuda ben anne karnında başlayan eğitime inanıyorum ve şu anda sahip olduğumuz (bize göre sorunlu)çocuklarımızın en büyük sebebi biz anneleriyiz , bebeğimize hamileyken yaşadığımız ,sinir stres ağlamalar, eşimizle yaptığımız kavgalar ,kaprislerimiz huysuzluklarımız vs hepsi ama hepsi bebeğimizin ruhsal yapısını şekillendiriyor ,hatta uzmanlar istenmeyen gebeliklerden doğan bebeklerin daha huysuz olduğunu söylüyor,
tecrübeyle sabittir , şöyleki ben ilk bebeğime hamileyken bu konuları hiç araştırmamıştım bilmiyordum,
yeni evliydim bebek istemiyordum(3 ay sonra hamile kaldım)eşimin ailesiyle yaşıyorduk ortama insanlara alışamamıştım eşimle çok sorunlarımız vardı,çok ağlıyordum çok mutsuzdum ve en küçük problemde kendimi salıyordum,
böyle geçen hamilelik sürecinden sonra kızım doğdu ,ağlaması yüzünden canımdan bezmiştim en çok uykusu yarım saatti ,defalarca dr götürdük ,hatta bir keresinde 1 buçuk saat aralıksız uyuyunca kayınvalidemle odasına koştuk acaba birşeymi oldu bebeğe diye
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
kızım 6 yaşına geldi hala en ufak birşeyde ağlıyor 2 ay onunla okula gidip geldim ana okuluna gittiği halde ,çok duygusal çok mız mız ,fakat 2. hamileliğimde daha bilinçliydim daha güçlüydüm eşimle sorunlarımız vardı gene ama önemsemiyordum ve kendimi sağlam tuttum kolay kolay ağlamadım, hamileliğimin 4. ayında iken kendi evimize geçtik dolayısı ile sorunlarım azaldı, ve 2. bebeğim çok güçlü ,(1 yaşına kadar sağlık sorunları vardı çok şükür geçti)şimdi 4 yaşında , bir yere gideceğim zaman babannesine bırakıyorum
ablasına diyorki (abla ağlama niye ağlıyonki annem biraz sonra gelip bizi alıcak)kolay kolay ağlamaz asla mız mız değil kaprisleri yok
sonuç olarak mız mız yada değil ikisinide çok seviyorum bu düşüncelerimi sizinle paylaşmak istedim.