burda bana ettigin bedduada degilde nedir acaba ???
3 hatim indirdim.. okumaya devam ediyorum hocaya götürdüm nazar dedi. rabbim öyle güzel yaratmış ahh bide çirkin bahtı versinburdakilerin bazısı sanıyor evladımdan nefret ediyorum ama anlamadıkları için. kzııyorum onlara ama aslında kızmamam gerek ama elimde değil. . yine götürücem bakalım iyi bir bakımcı var dediler bide ona götüreyim kuzuyuu
umarım benim çocuğum gibi bir çocugun olurda sen şikayet etmezsin bu mu beddua?????Ne güzel işte çocugun olur sonucta bilipte yapıcan ya benim gibi olmassın akıl küpüsün benim gibi cani anne olmassın anlamında. Ne var bunda
hic bir konuya durduk yere agrasif yorum yapmiyorum...annenin cocuguna dedigi kelimeleri okumadin galiba beni kizdiran bu !
tabiki davulun sesi uzaktan hos gelir tekrar soyluyorum cocuk buyutmek kolay degil ama bunlari goze alip getirmiyormuyuz o cocuklari dunyaya...!
saol saollllll cidden saol.hayır dinime laf eden müslüman olsa demek istemiyorum. 20 aylık ve bu zamana kadar bi fiske vurmadan 20 ay boyunca nerdeyse 10 saat ayagımda ben sallayarak büyüttüm. çoğu gitti azı kaldı sabır yaa allah eyub sabrı inşallah.
burda bana ettigin bedduada degilde nedir acaba ???
o sinir harbinde olduğu için öyle yazıyor ama gene iyi bizim bir tanıdık var ,bebeklikten başlamış çocuklarına küfür etmeye(1 yaşında oğlu vardı ikizleri oldu)11 yaşına geldiler hala devam ediyor ama bir farkla artık çocuklarıda o na aynen küfür ediyor
maşallah ,valla benden bilinçlisin 1 yaşına girince herşey yoluna giriyor yavaş yavaş,ben kundakta iken kendimi
kaybedip sarsıyormuşum elimden almışlar (insan bir ay uykusuz kalınca e haliyle kendini kaybediyor)ahh ahh ne kadar pişmanım eminim çocuklarım daha zeki olacaktı sırf benim sarsmalarım yüzünden ilerleyemedi zekaları
tvetty bak cimcimikin bebeği sağlıklı birşeyi yok ki sadec ağlıyor bunda ne var beddua olarak ben anlamadım
beddua etseydi ,sen bundan bile mahrum kal falan derdi ,allah korusun
mikrosoft sen bana taktin ha
sinir harbi minir harbi bana ters geldi soyledim ayrica küfür etmemiski sadece kullandigi cumleler yanlis diyorum...
ALLAH DAHA COK SAGLIK HUZUR VERSIN BEBEGINE sonucta orda bana ettigi bir beddua var oyle yada boyle...
yok kız ne takıcam severim ben senibilmediğin için ters gelmiştir sana
evet küfür değil ben beteri var demek istedim,evet yanlış ben doğru demedim ki.
neyse sen nasıl istersen öyle anla ben beddua olarak algılamadım bunu belirttim
ya etrafımdakilere bakıyorum fosur fosur uyuyo ben o uyudumu nefesi bile sayı ile alıyoorumaşırı bağımlı anneler geldi 10 gün oldu baksalar değil öpemk kıyamet koparıyo. annem ben dinleneyim diye geldi güya ama nerdeee bana rahat huzur yok. :2: ölsem kurtulsam diyorum yaa şu kızı gebertmeden bi büyütseydim artık bttim elimde değill ama hislerim bunlar
arkadaslar cocuk buyutmek cok zor, helle tek basiniza buyutuyorsaniz, ... sukretmeleyiz ki biz anneyiz anne olamayan insanlari dusunelim(( bizler sadece bir kac yil sykynty cekecegiz cocuklarimizi buyuturken ama onlar her sabah ve yillarca anne olmanin savasini veriyorlar bazen umitleri tukeniyor ... onlar bizim yerimizde olabilmek icin surekli cirpiniyorlar ki biz halimize sukredelim ... biz turk anneleri cok yumusak davraniyoruz cocuklarimiza en buyuk hatamiz cocugumuzun en ufak aglamasina koskamiz birakin aglasin stres atar kaprislerine boyun egmeyin siz onun her aglamasina kosarsaniz o sizin totonuza yapisir duymazliktan gelin, ona yasaklar belirleyin uyku saatlerini bile siz belirleyin her istedigini yapmiyacaginizi sizin yonetmen oldugunuzu onun sizi yonetemiyecegini bilsin yoksa simarik bir cocuk olur benim yengemin bir oglu var 3 yasinda geceleri defalarca uyanir annesi ile yatar hep aglar istedigini elde etmek icin cunku yengem onu cok simartti cok da agliyorsa 1 yasindan itibaren bunlar kapris alin onu yatagina koyun yanliz yatsin birakin odasinda aglasin gitmeyin yanina o sizi denemeye calisir cocuklar cok zeki isinizi gucunuzu goremiyorsaniz koyun yatagina anlatin ona isim var akilli dur yoksa yatagina koyarim diye devam ederse totosuna vurun ama son asama olsun baktiniz halen ayni yatagina koyun seni uyarmistim deyin aglasin yaninada bir kac oyuncak koyun bir muddet aglar sonra oyuncaklara dalar iste yurtdisinda doktorlarin onerdikleri davranis bunlar inanin ise yariyor ben yurtdisinda yasiyorum ve bakiyorum ki yabanci bayanlar hep makyajli bakimli, ornek bir magazaya gittigim zaman bakiyorum bir turk annesi cocugunun aglamalarina boyun egiyor cocuk misal oyuncak ... bisey istiyor agliyor kendinden geciyor kendini yerlere atiyor annesi dayanamayip istedigini aliyor ve birde yabanci bayanlarin cocuklari oyuncak istiyorlar annecim bunu alirmisin diye bayan hayir dedimi cocuk susuyor yada tekrar soruyor gene hayir cevabi aldimi agliyor annesi kulagini tikiyor hci aldiris etmiyor iste yapmaniz gereken bu siz karar vermelisiniz cocugunuz degil
malesef bir çok cümlenizie katılmıyorum arkadaşım..
ne demek bırakın ağlasın..
her çoçuk kaprisindenmi ağlar...
asl çoçuğa işimize göre kurallar koyarsak o çoçuk için hayat işkenceye dönüşür..
diyyosunuzki bırakın odasına ağlasınç..
allah aşkınıza bir düşünün 3 yaşındaki bir çoçuğun ruhuna inin..
bu bir çoçuk için en büyük yıkımdır..
o yata bir çoçuğua bunu yapmak..yetişkin bir insanı hapse atmakla hücreye atmakla eş değerdir.
eevet çoöuk bu yöntemle belki uslu olur belki ağlamalarını bırakır ama
hayatının belli bir noktasında verir bu patlağı...
anne demek şefkat kahramanı demek..
anne demek çoçuğunun ihtiyaçlarını karşılamakonun yanında olmak demek..bunları gerçekten yapıyorsa bi anne
o çoçuk asla sizin tabi r ettiğiniz gibi şımarık değil
özgüveni yerinde duygusal dünyası gelişmiş bir birey olur..
ve yarın büyüdüü zaman o anne o sabrının karşılığını fazlasıyla alır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?