Yoruldum bıktım yapışık ikiz gibiyiz

o hastayken ölsün mü dedim ben. tövbe yaa ona yaratık gibi bahsettin demişsin. sizin pencereden öyle görüne bilir ama benim yaşadıgımı görenler sende peygamber sabrı var diyor. ayrıyeten ona gözüm gibi bakıyorum. sabahlara kadar uyumuyorum hasta şuan okonuda şikayet etmiyorum ben. anne dedimi dünyam benim oluyor sırf omutlu olsun diye evlilk alyansımı bozdurup o sevinsin diye en sevdiği cizgi filmin oyuncakalrını aldım. parmağımda gümüş yüzük dolanıyorum . cücüğüme rabbim uzun hayırlı güzel ömür versin. ona gelen bana gelsin. ben anneyim canavar değil. ama bende insanın ya yoruldum diyorum uykuyu yemeyi herşeyi gectim ya yuzumu yıkamadan gezdiğim oluyor. nie yıkamıyorum sırf aglamasın diye nie tuvalaete iki günde gidiyorum sırf aglamasın diye ben cani anne olsam ağlasın kussun be derdim giderdim. beni yargılamadan düşünün ama dediğim gibi eşekten düşmeyen anlayamaaz halimi..

Çok güzel yazmışsınız tebrik ederim..

Bu arada konuyu açan arkadaşa kızmayalım arkadaşlar. Ben ard niyetle bu şekilde yazdığını düşünmüyorum. Kullandığı yüz ifadelerine bi baksanıza? O artık öyle yorulmuşki bu tür cümleler kurup kendine çare aramaya çalışıyor, işi birazda gırgırına alır türden bize gösteriyor. Aslında belkide içinde ne fırtınala kopuyor bunu bizler bilemeyiz...
Allah yardımcınız olsun, zamanla düzelecektir herşey...

Yukarıdaki msjını tekrar oku istersen. Hem çocuğun hakkında bu tür kelimeler kullanıyorsun hem önerilerimizi kaale almayıp millete beddua ediyorsun. Şu tezata bak. Ne halin varsa gör. Ben yavrucak için üzüldüm.

çok doğru söylüyorsun anne olmayan helede zor bir bebegin annesi olmayan bilemez.. doktora defalarca götürdüm . varımı yogumu harcadım acaba bişeyimi varmı diye ama yok huysuz ondan diyolar. boştan boşa okdar kan alındı emar çekildi ne bilim cok zor cok. büyümesini iple çekiyorum... bazıları tek derdimin uyumak oldugunu sanıyor ben onu geçtim. uykusuzluga alışılıyor ama etim yok budum yok sabahlara kadar ayagımda dedim ya cekmeyen bilemez. insan görünce şeytan görmüş gibi bagrıyo kimse gelip gitmiyo ben bakkala bile çıkamaz hale geldim . sırf ortalıgı yırtmasın diye bide kötü cani anne ilan edildim. beddua değil ama gerçekten beni yargılayana rabbim elbet yaşatır. peygamberimiz ne demiş kınadıgın olayı yaşamadan ölmezsin yorumun için saol

Bizim pencere felan yok. Senin buraya yazdıkların var. Senin yazdıklarına bakılırsa sanki çocuğundan bahsetmiyor gibisin. İnsan yoruldum der, sabrım kalmadı der, bunaldım sıkıldım vs. derde onu gebertmeden vs. bu tğr cümleler kullanırmı çocuğu hakkında yahu?

başta yazdıklarına cevap yazdım sadece yaratık gibi kelimesi beni kışkırttı. yanlış anlama ayrıyeten beddua etmeden başka yazanada cevap vermek istemiştim sana gibi olmuş ama sana değil cnm anlıyan anlamıştır

senden baska beddua eden yok sekerimmm

allah bin kere razı olsunnnnnnnn. gırgır yapmıyorum kimseyle herkesinkini ciddiye alıyorum. ama cidden saol rabbim gönlünde istegin varsa nasip etsin güzel yüreğine.

canım bazı konulara çok agresif yorumlar yapıyorsun ,tabiki herkes o yavrucağa yazık diye düşünüyor fakat anne olanlarda bu kadıncağızın halini anlıyor az çok ,
mesela ben bu gece (6 ile 2yaş arası 4 çocuk )misafirlerimle geçirdiğim 4 saat sonunda kızlarımı birini bir duvara diğerini birduvara fırlatmak istedim ama yapmadım !,ben bir anneyim allah bana o merhameti vermiş (sadece birer çimcik ve bol bol nasihat ile atlattılar)sen canını sıkma, konu sahibide bebeğini bu günlere getlirebildiyse allahın vermiş olduğu merhamet ve şefkat duygusundandır,şimdiye kadar olan merhamet ,şefkat birden bire bitmez

sende sakin ol biraz ,tabiki olumsuz yorumlarda yazılacak, çoğu zaman bu olumsuz eleştiriler bizi kendimize getirir unutma

Arkadaşlar lütfen biraz daha sakin karşımızdakini anlamaya yönelik mesajlar yazalım...
Konu sahibesi arkadaşım buradaki arkadaşlar sana destek verip önerilerde bulunmaya çalışıyor, lütfen ortamı germeden paylaşımlarda bulunalım...
Çoğumuz anneyiz ve anne adayıyız seni anlamaya ve yardımcı olmaya çalışıyoruz...
Lütfen karşılıklı cevap vermelere girmeden fikirlerimizi ve önerilerimizi paylaşalım...
Keyifli ve faydalı paylaşımlar olmasını diliyorum...

hic bir konuya durduk yere agrasif yorum yapmiyorum...annenin cocuguna dedigi kelimeleri okumadin galiba beni kizdiran bu !
tabiki davulun sesi uzaktan hos gelir tekrar soyluyorum cocuk buyutmek kolay degil ama bunlari goze alip getirmiyormuyuz o cocuklari dunyaya...!

bide duaa okutsanaa çoçuguna belki faydası olurrr canımmm aallh yardımcın olsunn bol bol dua et sabret mükafatı vaardır mmutlak

saol saollllll cidden saol. hayır dinime laf eden müslüman olsa demek istemiyorum. 20 aylık ve bu zamana kadar bi fiske vurmadan 20 ay boyunca nerdeyse 10 saat ayagımda ben sallayarak büyüttüm. çoğu gitti azı kaldı sabır yaa allah eyub sabrı inşallah.

Arkadaşım burası aslında heyecan yapmayıp birbirimizi yanlış anlamadan fikir alışverişinde bulunabileceğimiz çok güzel bir forum. Ben çok sık girmesemde, sıkıntılı geçirdiğim hamilelik döneminde bir çok insan bu forumlardan bana çok destek oldu ve çok şey öğrendim. İllaki aynı fikirde olmak zorunda değiliz. Fakat tek ortak noktamız çocuklarımız. Hepimizin cinnet anları olmuyor değil. Ama çocuklarımızdan bahsederken daha özenli cümleler kullanmak durumundayız. Unutmayalımki onlar bizim değil, Allah'ın bize verdiği emanetlerdir.
Bu durumda ne yapabiliriz, olumlu yada olumsuz gelen tüm yorumları dikkatle okumalıyız. Olumsuz yorumlardan bile alacağımız çok dersler olabilir bunu unutmayalım. Dediğim gibi herkes birbiriyle aynı fikri paylaşmak zorunda değil. Buradaki olumlu yorumunda olumsuz yorumunda tek ortak noktası neydi? Çocuğunla bu değerli zamanlarını daha güzel geçirmendi.

Canım sonuçta hamileyken sen seçemiyosun huyunu suyunuu elinde olan bişi değilkiii sadece biraz daha sabırr.Napalım büyüycekler artık öyle böyle.Gerekirse psikolojik destek al işe yarıycaktır Dışarı falan çıkar onu masallar fln anlat sakinleşsin biraz..Allah yardımcın olsunn

burda bana ettigin bedduada degilde nedir acaba ???

bide duaa okutsanaa çoçuguna belki faydası olurrr canımmm aallh yardımcın olsunn bol bol dua et sabret mükafatı vaardır mmutlak

3 hatim indirdim.. okumaya devam ediyorum hocaya götürdüm nazar dedi. rabbim öyle güzel yaratmış ahh bide çirkin bahtı versin burdakilerin bazısı sanıyor evladımdan nefret ediyorum ama anlamadıkları için. kzııyorum onlara ama aslında kızmamam gerek ama elimde değil. . yine götürücem bakalım iyi bir bakımcı var dediler bide ona götüreyim kuzuyuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…