canım allah sabır versin benim de ikikızımdan çektiğimi bir ben bilirim bir allah bilir.
konuya birdeşu yönden bakmanı tavsiye ederim :doğduğundan beri uyku yeme sorunu var diyorsun ,dünyada kaç bebek vardır özürlü sakat doğan biliyormusun, ve o bebeklerin annelerinin halini düşünebiliyormusun
allah korusun ağlayamayabilirdi nasıl anlıycaktın ,acıktığını, altını pislettiğini, ilgi şevkat istediğini,
insanoğlu olarak çok nankörüz, az çok madii durumumuz iyi hayati bir derdimiz yok,sağlıklı evlatlarımız var ,genede yeterince şükretmiyoruz hep daha iyi şartlar bekliyoruz
ahh ahh
şimdi düşünüyorumda büyük kızıma çok çektirdim,ben ne kadar sinirli agresif sabırsız davransaydım kızım da o derece huysuzlanıyordu ,tabio zamanlar okuyp etmezdim 19 yaşımda anne olmuşum hiç bir şeyden haberim yok bak senin elinde internet gibi ibr nimet var kıymetini bil
çok uzattım şunuda yazıyım bitiricem
kızım 3 yaşına girmiş benim derdimde neden çişini hala altına yapıyor ,(tabi önceleri kızmalar bağırmalar itip kakmalar)tuvaletin önünde bir vurdum kızıma ahh yazarken bile içim cız etti, poposu kıpkırmızı parmaklarımın izleri çıkmış,nasıl içim yandı nasıl pişman oldum,(oturup onunla birlikte ağladım) ama sinir anı vurmışum işte ,akşam eşim kızıyor bak bak diyor ya şu kız gibi sakat doğsaydı
(haberlerde bağarsakları dışarıda yaşamak zorunda olan küçük kızı gösteriyordu )sus sus dedim zaten vicdan azabı çekiyorum
diyeceğim o ki sabır bu uykusuz gecelerin de bir sonu var, bu ev hapislerinin de bir sonu var, ama kimi tertemiz sağlıklı evlat yetiştirir kimide sağlıklı evladını özürlü eder allah korusun.
haklısın ama o doğal büyüme sürecini yaşıyor annesi... 20 aylık kızın 3 yaşına kadar seninle yapışık ikiz gibi yaşamak isteyecek... sabiha paktuna keskin sitesine girip oradaki makaleler bölümünden 0-3 yaş bölümünü, hatasız anne tüyoları makalelerini okumanı tavsiye ederim... o kadar haklısın ki, yalnız başına bu süreci yaşamanın ne demek olduğunu bilenlerdenim... ama onu suçlama, o kendi gelişiminin doğal sürecini yaşıyor... araştır, oku... bu süreci nasıl eğlendirici hale dönüştürebilirsinin yanıtını bul... bol şans.
ya etrafımdakilere bakıyorum fosur fosur uyuyo ben o uyudumu nefesi bile sayı ile alıyoorum
aşırı bağımlı anneler geldi 10 gün oldu baksalar değil öpemk kıyamet koparıyo.
annem ben dinleneyim diye geldi güya ama nerdeee bana rahat huzur yok. :2: ölsem kurtulsam diyorum yaa şu kızı gebertmeden bi büyütseydim
artık bttim elimde değill ama hislerim bunlar
çok iyi anlıyorum sizleri ama noolur biraz sabır yukarıda yazdıklarım size de ders olsun lütfen o masum meleklere kötü davranmayın
eğer biliyorsanız lahavle çekin hiç bir şey bilmiyorsanız allah deyin o yardım eder sabır verir