- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.138
-
- Konu Sahibi Nickimnick
Amin insallah..Allahım sizede bebek versin inşallah.
ahh canım okurken benim bile gözlerim doldu. şuanda böyle düşünmen çok normal. sen oraya gidersen bile doğallığını koruyamassın. kendini hazır hissettiğin ilk anda gitmelisin. şimdi değil. bu arada başın sağolsun canım.Yoruldum..!
Bu defa gercekten yorgun dustum.4 yillik evliligim 2 negatif asilama ve 1negatif tup bebek..
ve normal yolda hamile kaldim.ama 3 aylik kalbi durmus bir bebegim var...
yengem,5 yillik evli,2 yillik abimle ayrilik 3 yilda 3 cocuk...
Nazar degmesin insallah..
ama kizlar benle yengem ayni ay hamile kaldik.
kader,kismet benim bebegim oldu..
o suan dogumda..
ama ben yigenimi ilk kez gormek sesini duymak istemiyorum...
yengem su an hastanede yatyr 15 dakika arabayla mesafemiz..
amaaa ben gitmiyecem.gormek daha istemiyorum..
bazilariniz..
ayy bu melek ne sucu var diyeceksiniz ..
hayir sicu yok yanlis yere cekmeyin..
o melekkk benim yigenim,canim,kanim...
olurum onlara ama benim suan duygularim bu yonde..
isyanda etmiyorum ama sadece yorgunum..
direniyorum..
o kadar agir geliyor ki hersey sadece.
"HAKETMEDIM"diyebiliyorum..
insan haketmediklerinide,Yasiyormus bunu da ogrendim...
cok acitiuor canimi..
ve ben sadece...
SUSABILIYORUM..
Bazen bir hisle uyaniyorum iste kalk bebisin olacak anne olacaksin.sende diyor ama sadece 5 dkka suruyor o his sonra gercek hayat..Sizi o kadar anliyorum ki. Bazen ben de dusunuyorum neden diye. Bunlar hep sinav ama pek basarili cikamayacagiz gibi.
bu hurma bende var ama öylece duruyo, her yerde farklı bişey yazıyo kullanımıyla ilgili. sen tavsiye ettiğine göre kullandınmıcanım öncelikle çok geçmiş olsun bu bizim sınavımız canım bazen insan dibe vurduğunu ve hiç kalkamayacağını sanıyor ama öyle olmuyor işte zaman geçtiğinde tekrardan ayağa kalkacaksın düştüğünden daha kuvvetli olucaksın canım ALLAHIM NASİP ETMİYORSA VARDIR BİR BİLDİĞİ bende 2 sene yakındır evliyim evliliğim 3. günü dr gittim genel bir muayene ettirdim çok şükür bir şey çıkmadı ama şu anlamada gelmez ki benim de problem olmayacağı 10 aylık evliyken eşim kasığından şikayetçi oldu ve dr gitti ve biz şok olmuştuk eşimin kanser olmuş ve çocuğumuz olmadığını öğrenmiştik buna hamd olsun ilk evrede yakaladık bazen yeri geliyor çocuk diye yanıp tutuşuyorum ark. diyecek eşinin daha önemli hastalığı var ona bakmalısın evet onlada ilgileniyorum ama istem dışı içim yanıp tutuşuyor bazen çocuk görüyorum çok seviyorum bir anda ve birden bırakıyorum elimden eğer ki bu durumunu biliyorsa yengen konuştuğunda seni çok iyi anlayacak ama lohusalık psikolojisi olabilir sen açıklamanı yap yeter. ALLAHIM HAYIRLISIYLA GÖNLÜNE GÖÖRE NASİP ETSİN... UMREDEN GELEN CENNET HURMASINI DENEDİN Mİ
bu hurma bende var ama öylece duruyo, her yerde farklı bişey yazıyo kullanımıyla ilgili. sen tavsiye ettiğine göre kullandınmı
Canım seninle farklı konular yasasakta anlıyorum. ..Ama ben hiç HAKETMEDIM demedim..Benden önce bunu yaşayan çok insan vardı. ..Onları başına gelince haksızlık olmuyor da benim başıma gelince mi haksızlık olcak diye düşündüm. Benden daha kötüleri var..Ya onların halleri ? Dedim hep.Simdi biz ne desek ruhuna ilaç olmiycak ama herkesin bir imtihanı var.Sende imtihanıni Rabbimin rızasıyla gecersin ins.Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.Yoruldum..!
Bu defa gercekten yorgun dustum.4 yillik evliligim 2 negatif asilama ve 1negatif tup bebek..
ve normal yolda hamile kaldim.ama 3 aylik kalbi durmus bir bebegim var...
yengem,5 yillik evli,2 yillik abimle ayrilik 3 yilda 3 cocuk...
Nazar degmesin insallah..
ama kizlar benle yengem ayni ay hamile kaldik.
kader,kismet benim bebegim oldu..
o suan dogumda..
ama ben yigenimi ilk kez gormek sesini duymak istemiyorum...
yengem su an hastanede yatyr 15 dakika arabayla mesafemiz..
amaaa ben gitmiyecem.gormek daha istemiyorum..
bazilariniz..
ayy bu melek ne sucu var diyeceksiniz ..
hayir sicu yok yanlis yere cekmeyin..
o melekkk benim yigenim,canim,kanim...
olurum onlara ama benim suan duygularim bu yonde..
isyanda etmiyorum ama sadece yorgunum..
direniyorum..
o kadar agir geliyor ki hersey sadece.
"HAKETMEDIM"diyebiliyorum..
insan haketmediklerinide,Yasiyormus bunu da ogrendim...
cok acitiuor canimi..
ve ben sadece...
SUSABILIYORUM..