Merhaba herkese. Kızlar ben çok yoruldum. Ne evimi toplayabiliyorum ne temizlik yapabiliyorum. Her şey çok zor çok ağır geliyor. Sadece buraya yazmak istedim. Bebeğim kanat çırpmaya da başladı. 7 aylık oldu. Şuan el açma kapama,kanat çırpma ve ayaklarını döndürme hareketi var ve hiç durmadan yapıyor bunları. Ben otizmli olduğunu kabullendim. Artık otizimli diye üzmüyorum kendimi. Ama bu sefer de ek gıdayla savaşıyorum. Bari diyorum bir lokma yeseydi içim yanmazdı. Yahu ne meyve ne sebze ne et ne şeker yok yok yok hiç bir şeyy yediremiyorum. Zorla yedirsem de kusuyor. Her şeyi denedim. Allahım alsa da cnmı kurtulsam yetti artık. Bir deri bir kemik o açlıktan ölmese de ben üzüntüden öleceğim. Mama içmiyor. Anne sutunu dogdugundan beri sagarak veriyorum ve sadece 3 saate bir 90 ml cikiyor yetmiyor bitince agliyor. Sutum de asla artmiyor. Ne olacak bu böyle. Ne annem ne babam ne kardeşlerim.ne eşim artik kimse benle bu konuyu konuşmak istemiyor herkes beni tersliyor. Hepsi benle kavga ediyor. Evet deliyim evet psikolojim bozuk ama bir sorun neden diye? Sığmıyorum hiç bir yere. Bebegimi uyanikken sevemiyorum hic icimden gelmiyor. Uyuyunca da yanindan bir saniye ayrilmak istemiyorum. Sariliyorum opuyor kokluyorum. İsi gucu birakip onla uyuyorum. Uyanikken onu gormek beni kahrediyor o hareketlerinden dolayi ve yemek yemedigi icin. Bir tek onu uyurken sevebiliyorum. Allahim ne yapacagim ne olacak boyle. Sabrim kalmadi artik. Hic bir yere sigmiyorum. Hic bir yere sigamiyorummm. Nereye gitsem ne yapsam olmuyor. Ne salonda ne mutfakta ne yatak odasinda duramiyorum. Psikolojik destek ise yaramiyor. İlac kullanamiyorum zaten sadece sut iciyor diye
Ne yapayim ne? Artik kendimi tutamiyorum o yemeyince zorla yediriyorum bagiriyorum ben bir canavarim.