yorgunluk

ulicserenay

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2015
58
22
27
Kizlar uzerimde oyle bi agirlik var ki anlatamam size sabahlari yataktan zor kalkiyorum saatlerce uyusam bile.Enerjim yok gibi hep uzanasim var gozkapaklarimda filler var sanki.Sizede oluyor mu bh napmak gerek ki

Sanırım bahar yorgunluğu dedikleri lanet olsa gerek Ben de resmen bir aydır sürünüyorum. Uykuya doymak nedir bilmiyorum. Enerjim yerlerde sürünüyo

Bende de var bahar yorgunluğu mudur nedir, mala bağladım resmen
Cherrycan kesinlikle ben bu bahar yorgunluğu da neymiş diye dalga geçiyodum yeminlen acı bir şekilde varlığını öğrendim sadece fallar mı enerjimizi düşürürmüş al bak bahar yorgunluğu remsen yere yapıştırıyo

B vitamini eksikliği bu belirti.
nacizane fikrim b vitamini eksikligine karsi benexol alin eczaneden. (isim vermekle yanlis yapmadim umarim, zararsiz bir vitamin bu) 3 saat bile uyusaniz zinde kalkarsaniz sabahlari.

vitamini almadan once internetten b vitamini eksikligi diye arastirin once derim. belki diger belirtileri de size uyuyordur.

Kizlar uzerimde oyle bi agirlik var ki anlatamam size sabahlari yataktan zor kalkiyorum saatlerce uyusam bile.Enerjim yok gibi hep uzanasim var gozkapaklarimda filler var sanki.Sizede oluyor mu bh napmak gerek ki
Ayni ben :) ben iki saat uykuyla cin gibi olan biriydim. Şu sıra on saat uyusam 5 dakika daha modundayim.

Benim hayatim boyle baharda da cogaliyor. Cok doktora gittim bise cikmadi bnde dedim uyuzum yapim bu meger astimim kalbimi yormus sizde baktirin bahar yorgunlugu deyip gecmeyin bacilar

aynen ben de böyleydim ayakta zor duruyordum gözlerimin altı mosmordu hiçbişey yapasım gelmiyordu öylesine doktora gittiğimde dedim bende eskiden kansızlık vardı bi bakar mısınız sadece ferritin'e baktırmış 2 çıkmış, sınırı 11-306 arası Allah bilsin yine depolarım da boşalmıştır tabi doktor baktırmadı onlara falan, iğne verdi bir ay sonra gel dedi ama ben dahiliyeye gidicem hepsine baktırıcam, vitamin eksikliğim falan da yok her gün kullanıyorum vitamin

Bahar yorgunluğu o, bende iş yerinde bildiğin uyukluyorum masaj sedyesine yatıyorum uyuyorum hatta. :)
Bol bol vitamin almak, havuç yemek gerekiyormuş. İlaç adı vermek yasak ama S ile başlayan ilaç içmeye başladım iyi geldi bana. Birde yürüyüş yapın diyorlar günde 15 dakika.

kan verip degerlerine baktirsan iyi olur.. demir eksikligi filan yorgunluk yapar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…